Dohmat
Pravidla fóra
Dohmat
Zdravim
Mam problem z dohmaten na 12 prazci uz mam dohmat 5mm a zda se mi to celkem hodne ,jenze kdyz to dam niz tak mi struny zacnou drncet o prazce.
Nevi nekdo co stim ?
Mam problem z dohmaten na 12 prazci uz mam dohmat 5mm a zda se mi to celkem hodne ,jenze kdyz to dam niz tak mi struny zacnou drncet o prazce.
Nevi nekdo co stim ?
Schecter C1-classic ->You dirty rat-> laney LC50(starsi verze + repro celestion G12 classic ),Mmjuz amp
Re: Dohmat
Vím. Najdi si tady na fóru něco o seřízení kytary. 
- 2008 Gibson Les Paul Standard
- 2009 ESP Horizon FR II
- 1999 Fender Stratocaster USA Custom Vintage
- 1986 Gibson Explorer
---------------------------------------
- 1997 Ephiphone AJ18SCE
- 2021 Gibson Hummingbird Custom Adirondack
- 2009 ESP Horizon FR II
- 1999 Fender Stratocaster USA Custom Vintage
- 1986 Gibson Explorer
---------------------------------------
- 1997 Ephiphone AJ18SCE
- 2021 Gibson Hummingbird Custom Adirondack
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
1) Špatná sekce
2) snimace-hardware-prislusenstvi-udrzba/s ... t3865.html
3) search.php?keywords=dohmat&terms=all&au ... mit=Hledat
2) snimace-hardware-prislusenstvi-udrzba/s ... t3865.html
3) search.php?keywords=dohmat&terms=all&au ... mit=Hledat
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
-
dfleischer
bohužel mám stejný problém...bud je to u 12. pražce seřízený na 2mm a dole to drnčí nebo mam na 12tym 6mm a dole to nedrnčí
přečet sem snad všechny články o seřizování ale stejně to nejde 
- ...EDGE...
Tak to dej kytararovi at se na to podiva, urcite to jde 
-
dfleischer
grrrrr
tak sem v tom šteloval a je to parádní,nízkej dohmat a nikde nic nedrnčí (jenom místama,ale fakt uplně slaboulince (po zapojení do komba to ani neni slyšet)...jenomže ani nevim jak sem to udělal
radši už na to už nebudu šahat a necham to tak jak to je

EDIT: tak už vim,dost mi pomohl TENHLE článkek
Paráda, našel jsi asi nejlepší článek co jsem zatím viděl, přidám si ho do záložek ať ho můžu zelenáčům zelenějším než jsem já otloukat o hlavudfleischer píše:grrrrrtak sem v tom šteloval a je to parádní,nízkej dohmat a nikde nic nedrnčí (jenom místama,ale fakt uplně slaboulince (po zapojení do komba to ani neni slyšet)...jenomže ani nevim jak sem to udělal
radši už na to už nebudu šahat a necham to tak jak to je
![]()
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Díky za tip, taky prostuduju 
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
-
Szarpydrut
Měl jsem taky problémy s dohmatem ať jsem to šteloval jakkoli. Pomohly mi kombinačky a jemný šmirgl...EDGE... píše:Tak to dej kytararovi at se na to podiva, urcite to jde
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Můžu se zeptat, co si s těma kombinačkama a šmirglem dělal? 
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
tak smirgl je pochopitelny, ale ty kombinacky me desi 
-
Szarpydrut
Njn ty kombinačky jsem zniňovat nemusel, protože jsem jenom vyměnil pražec a jelikož jsem ho potřeboval vyndat tak jsem je použil... Tak pardon za nepřesnost popisů...