Snare drum
Pravidla fóra
Snare drum
Dobrý den koupil jsem si od sonoru snare drum 2007. A nejsem spokojený se zvukem.Když hraju u pana uč. který má snare drum 1007 zní to líp. Nevíte čím to múže být?? Nemůže to být že není ohraný??
Re: Snare drum
ahoj, docela by mě zajímalo co ti na tohle řekl on
takže si to shrneme- bubínky serie 2007 jsou bříza nebo ocel, serii snare 1007 neznám ale máš asi na mysli snare dodávané k setu 1007 a to je lípa. Vše 14x5,5.
Takže srovnáváš asi ruzný materiály a to je odpoved, mimo to že asi učitel bude mít nástroj obutý a naladěný profesionálně - tedy líp než ty.
takže si to shrneme- bubínky serie 2007 jsou bříza nebo ocel, serii snare 1007 neznám ale máš asi na mysli snare dodávané k setu 1007 a to je lípa. Vše 14x5,5.
Takže srovnáváš asi ruzný materiály a to je odpoved, mimo to že asi učitel bude mít nástroj obutý a naladěný profesionálně - tedy líp než ty.
- Monikad
- Rádce
- Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17
Re: Snare drum
Moje odpově´d by byla na chlup stejná jako od kolegy PEHVE... takže jen mlčky přikyvuju 
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
" Co neuhraješ neukecáš!! "