lucie-sen
Pravidla fóra
lucie-sen
caute, mohl by mi prosím někdo říct jaký je rytmus na tuhle skladbu? moc se v tom nevyznám tak prosím podrobně, prý tam jsou údery nějak dvakrát za sebou nahoru, ale nenašel jsem žádné video na kterém by to bylo vidět
pls pomoc.
Ibanez GRX20 line6 spider IV 15
Re: lucie-sen
je to 4/4 takt a rytmus na kejtru ted poslouchám tady:http://www.youtube.com/watch?v=QHvWgatgvZk kde je to i obcas videt jak to hraje, obyčejnej doprovod.
diky, myslim že už jsem na to přišel sám. proto, že to je obyčejný doprovod, tak je to první skladba, kterou se po 3 týdnech co na kytaru hraju učím.
Ibanez GRX20 line6 spider IV 15
Asi uz s tim jdu trochu pozdě, ale do tyhle písničky sedí výborné tzv. pionýrák, známej ze zpevniku Ja písnička. Jde prakticky o sérii úderů 2x dolů, 2x nahoru, dolů, nahoru a tak se to opakuje. Ja si to trochu upravuju, ale pro začátek je to dobry.
Neber život tak vážně, stejně z něj nevyvázneme živí.
no ale to je už hoodně ojebávkaPATdevast píše:Asi uz s tim jdu trochu pozdě, ale do tyhle písničky sedí výborné tzv. pionýrák, známej ze zpevniku Ja písnička. Jde prakticky o sérii úderů 2x dolů, 2x nahoru, dolů, nahoru a tak se to opakuje. Ja si to trochu upravuju, ale pro začátek je to dobry.
Je to celkem pakarna, ale Kdyz to do nás kdysi učitel na zakládce hustil, docela mi to pomohlo v držení rytmu.
Neber život tak vážně, stejně z něj nevyvázneme živí.
-
bullseye318
Ahoj,
chtěla bych se naučit Sen od Lucie. S doprovodem nemám problém, ale chtěla bych se naučit lead část a taky to, co se hraje na ebow. Víte někdo, prosím, taby? Nebo jak na to? Máte video svého coveru? Budu moc vděčná za cokoliv co by mi mohlo pomoct. Ještě mi nejde se písničky učit jenom poslechem.
Díky.
chtěla bych se naučit Sen od Lucie. S doprovodem nemám problém, ale chtěla bych se naučit lead část a taky to, co se hraje na ebow. Víte někdo, prosím, taby? Nebo jak na to? Máte video svého coveru? Budu moc vděčná za cokoliv co by mi mohlo pomoct. Ještě mi nejde se písničky učit jenom poslechem.
Díky.
kytary: Fender Telecaster Empress 60th anniversary, Fender Tim Armstrong Hellcat
aparát: Vox Pathfinder
efekty: BOSS Super Overdrive, Way Huge Aqua Puss
aparát: Vox Pathfinder
efekty: BOSS Super Overdrive, Way Huge Aqua Puss