Ladičky KORG a IBANEZ

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

jonas1 píše:Ono hlavne DT-10 neni TB, jak psal nekde p.Smrcka, coz by ale Pitch byt mel..
Hele, cetls vubec tu nasi diskuzi s wikxzenem? :D
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
jonas1

Příspěvek od jonas1 »

ne, povazoval jsem to za vas intimni rozhovor:)
FENDER STANDARD TELECASTER - GIBSON SG WORN BROWN | CERIATONE 20 WATT LEAD & BASS - ORANGE TH30 - FENDER HOT ROD DELUXE | ORANGE PPC412 BLK
pajaKahan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pajaKahan »

díky že jste mi poradili :lol: ...sice ladičku o 1,5t dražší než chci ale budiž :lol:
příště dám strop do 2kč at se vlezete do těch 500kč :lol:
Kytary: Cort EVL K4, stratocaster SX(hand made)
Aparát: ENGL E322 Drive
http://www.bandzone.cz/daystheends
Kamahl

Příspěvek od Kamahl »

pajaKahan píše:díky že jste mi poradili :lol: ...sice ladičku o 1,5t dražší než chci ale budiž :lol:
příště dám strop do 2kč at se vlezete do těch 500kč :lol:
Tak ale když koupíš nějakej ten Korg, ladičku už máš jednou provždy vyřešenou. :wink:
Teorge

Re: Ladičky KORG a IBANEZ

Příspěvek od Teorge »

Neví někdo pls, co je tohle za ladičku? Našel jsem ji na ebay jako "KORG PITCHBLACK PLUS + DUAL GUITAR TUNER PITCH BLACK !", ale všechny ostatní, které tam vidím jsou s jiným provedením a na stránkách korgu (.cz i .com) je ukázaný taky jen ten jiný typ.

Obrázek
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

to je proste ladicka, do ktere muzes pichnout dva nastroje a ladit je. pravdepodobne jednim knoflikem prepinas imputy (nastroje) a druhym zapinas a vypinas ladicku... podle me docela zbytecna vec, alespon ja tedy nevidim zadny uzitek.

mimochodem - pokud chces ladicku, tak je ted na baazru Korg pitchblack za 1500 vcetne posty...

OT - toho blackstara uz mas doma?
Teorge

Příspěvek od Teorge »

Jo to vím, že je to na dvě, pro mě zbytečnost a ta cena :( Ale mě spíš zajímalo, že je to s modrým osvětlením a všude jsem viděl zelená + červená.

Ten korg už je pryč. Uvažuju, že si časem koupím stejně asi Hardwire ladičku nebo ten klasický pitchblack. Kdyby spíš tu pitchblack + stejnou, ale jen na jednu kytaru za menší peníze.
Toho Blackstara už doma mám, hraje celkem dobře, i když já se svými zkušenostmi o tom moc říct nemohu. A dá se na to hrát i dost tiše.
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“