No, kamaráde, to nebude jednoduché. BASX je skutečně výborná značka, zvláště v poměru cena x kvalita. Ovšem přehlídl si jednu skutečnost, a sice že se tu všude píše BASIX, řada CUSTOM!!! ta se dá pořídit trošku přez 10 tisíc. Tvůj link je na BASIX řady OXYGEN, což sice osobně neznám, ale už podle ceny a pohldu na obrázek je mi jasné, že je to laciný šunt, ne nástroj. tedy s tím opravdu nebudš po pár týdnech hraní spokojený a už vůbec nevidím žádnou šanci to za ty prachy zase prodat později.....
Ty LUGWIG ACCENT Combo, tak ty jsem měla možnost si osahat. A řeknu narovinu , bohužel...

Opět napodobenina jak z tvrdého papíru. Dřevo nezní, ladění nedrží,.....
Ty SONOR 507 Stage set sice také nejsou žádnou vyšší řadou značky, ale v rámci laciných souprav jsou hodně dobré (pochopitelně při dobrém oblanění a ladění), rozhodně jsou z toho tvého výběru jasně nejlepší!!

Za 8900,-Kč nové, no to určitě neplatíš za značku

jen pro tvé info, slušná souprava se pohybuje v relaci někde 12-20 litrů tak asi..
I tak je třeba vědět, že kupuješ bubny, další investicí jsou plechy, blány, nejspíš i nějaká ta mechanika.... je to drahý koníček. To ti as u kamaráda s elekronickými bubny nemuselo dojít, no je fajn to do začátku vědět.
je moc fajn, že se hodláš vrhnout po hlavě do učení se bubnování. o trpělivosti ti nejspíš říkat není třeba, ani o tom, že to není csta na pár týdnů, ale že teprve po pár měsících budeš alespoň nějaké jednodužší věci umět zahrát. Je fajn si pořídit učebnici, nebo nějaký výukový CD či DVD... ale stejně bych byla spíš toho názoru, že je lepší si spíše domluvit učitele, zkušenějšího kamaráda, nebo prosě někoho živého, kdo tě hned od začátku trochu nasměruje, kudy kam!! vyvaruješ se tak třeb spousty zbytečných a špatných návyků... třeba držení paliček, techniku úderů, atd....... Sama jsem začínala skoro před 30ti lety jako samouk a tak velmi dobře vím, jak moc tyhle slepé uličky zdržují!! tehdy se ovšem soukromí učitelé nevyskytovali a rockové bubnování mě nikdo učit ani v Lidovce neuměl.Dnes jsou ty možnosti jinačí a tak není problém najít učitele a učit se bubnovat se zaměřením hlavně směrem ke stylu, který ti sedí nejlíp!!
Hodně štěstí do začátku!

Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "