Přímo nějaký obchod neznám, ale možná ti tohle k něčemu bude. Jestli jsi už na ni hrál, tak ti asi seděla a potřebuješ ji jenom sehnat.
Když si chci koupit kytaru, tak zajdu do místních hudebnin (fakt malých, asi celkem 10 kytar el. u ak. dohromady

), řeknu co a jak, pokračuji vyplněním objednávky (s prodavačem) a pak čekám, než jim kytara přijde, v obchodě se podívají, jestli je v pohodě, jestli ne, posílají zpět (to znamená, že těžko dostanu špatný kus), jeslti ano, seřídí a píšou SMS, že si můžu nástroj vyzvednout kdykoliv v obchodě.
Já takhle "nedávno" kupoval Gibsona ES-339 (s tím, že jsem měl pár dnů v Praze v ruce 335, takže to byl trochu risk, ale...). Kvůli tomu, že to byl Gibson (který nemá v ČR zastoupení), to trvalo 14 dnů, ale normálně mu tam Fendery, Corty atd. chodí do dvou pracovních dnů. A taky jsem mu dával zálohu při objednávce, ale bylo to asi 10% z ceny kytary.
Možná, když najdeš v okolí Prahy něco podobného, tak by to šlo.
BTW: Cestou z Prahy jsem se stavil do velmi podobných hudebnin v Kolíně (pár kiláků od Prahy), tam by tohoto možná byli schopní.