DODO Doležal - rozestavění aparatury

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
franta46

DODO Doležal - rozestavění aparatury

Příspěvek od franta46 »

Ahoj, byl jsem na koncertě DODO Doležala a docela mě překvapilo jeho rozestavění boxů je to dobře vidět na tomto videu. Má vlastně jeden směrem dopředu a druhý obráceně. Zájímalo by mě jaký to má význam. Na koncertě měl vrchní dva zkosené repraky přikryté hadrem. Ještě by mě zajímalo na co používá dva zesilovače, že by jeden na zkreslený a druhý na čistý kanál. Díky za odpovědi.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=o7cch6FQgXc[/youtube]
Fade
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
Kontaktovat uživatele:

Re: DODO Doležal - rozestavění aparatury

Příspěvek od Fade »

Jak je ma oba obracene, tak to je aby to nepralo do lidi a nedelalo pri te hlasitosti, kterou potrebuje na ty marshally aby dobre hraly, bordel. Jede asi z opodlechu a nebo mu staci, ze to tak nejak slysi.
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Burimen

Příspěvek od Burimen »

Fade píše:Jak je ma oba obracene, tak to je aby to nepralo do lidi a nedelalo pri te hlasitosti, kterou potrebuje na ty marshally aby dobre hraly, bordel. Jede asi z opodlechu a nebo mu staci, ze to tak nejak slysi.

Já jsem u DODA natáčel ve studiu CD a hrál jsem na ten jeho zesík, hraje na upravovaný 8 kila ..a ty boxy si stavěl sám ..tlačí jako svina a při ty hlasitosti kterou používá mi malem ulétly kalhoty takže tím že to otočí uš nemá takoví vítr v kalhotech ale slyší se víc přijemně a taky myslím že to ma hodne ve odposlechu .....
krasty

Příspěvek od krasty »

Burimen píše:
Fade píše:Jak je ma oba obracene, tak to je aby to nepralo do lidi a nedelalo pri te hlasitosti, kterou potrebuje na ty marshally aby dobre hraly, bordel. Jede asi z opodlechu a nebo mu staci, ze to tak nejak slysi.

Já jsem u DODA natáčel ve studiu CD a hrál jsem na ten jeho zesík, hraje na upravovaný 8 kila ..a ty boxy si stavěl sám ..tlačí jako svina a při ty hlasitosti kterou používá mi malem ulétly kalhoty takže tím že to otočí uš nemá takoví vítr v kalhotech ale slyší se víc přijemně a taky myslím že to ma hodne ve odposlechu .....

Malá oprava, DODO nehraje na JCM800, ale na JMP MKII. Jinak ty bedny jsou výborný!
Duše

Příspěvek od Duše »

Nevím jak je to přesně nazvučený,ale chodím na Milošovo koncerty a vím že to má rozhozený do sterea.Dohromady to potom v konci dává pěknej prostorovej zvuk.
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“