Hrál jsem na toho jacksona, ale v RR provedení, a přišel mi docela výjmečně solidní (a rozhodně lepší než KXka vedle, ale na toho evl jsem nehrál...), mít prachy, nesl bych si ho domů, a asi bych ho i teď za kramera vyměnil... Připadá mi, že sic je to z levnějšího dřeva, tak to dřevo ale zase nebude takový odpad...
mám tu Jacksonku a naprostá spokojenost(i když jsem s ní už boural).....teďka se prodávaj i s futrálama,já si ho musel dělat.....ale na tu kytaru zahraju všechno z death a black metalu......sedí se s tím dobře,jen to chce mít úhlovej Jack......ale už bych šel do vyšší série kvůly tremolu.....chybý mi tam na vyblbnutí....
Jackson, ale len tie vyššie rady v tejto cenovej kategórií ti urobí viac radosti ten Cort, pretože robia aj tie nižšie rady veľmi slušne.
Schecter HELLRAISER V 1, Jackson JS327, LTD M 401 FR, Cort G 254
ORANGE Jim Root Terror, ORANGE Micro Terror, ORANGE PPC 112,
AKG WMS PRO 40 Set flexx, Ibanez TS 7 BOSS NS 2, Behringer TU 300 http://bandzone.cz/haluzotvoristika
Ten jackson ma uplne jinej krk - takovej tenkej rychlej, docela podobny ibanez wizard (ikdyz, ten je jeste tenci). U te cortky ten krk bude urcite sirsi (co mam schectera, tak ten ma krk jako padlo, pri srovnani s jacksonem a ibanezem). Osobne bych sel do jackosna, ale urcite ne do V - spise Kelly (myslim, ze v tehle tride je to js30ke).
U me ten krk cortky evokuje krk co mam na tom gryphonovi. Ja nerikam, ze se na nej hraje spatne, prave naopak, jen me prijde, ze oproti jackson a ibanez je pomalejsi.