Metallica
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
Re: Metallica
jeste ktem coverum http://www.youtube.com/watch?v=VmMlMsqjcT4
Tak víšco...vono de vo to, že takový už prostě nejsou a nebudou. Teď je teď. A stejně je to kurevsky dobrý.dfleischer píše:Já se zas kouknul na DVD shitu ze Seattlu a potom na to nový z Nimes,a taky sem málem upadnvm,mě prostě ty nový živáky přídou takový "zahuhlaný" (a tim nemyslim to jak je to nazvučený) ty kytary sou nabasovaný a nekonkrétní,basa je předuněná,jakoby si Rob v EQ nastavil všechno naplno,a bicí ani nemluvim...
EDIT: ...tim sem chtěl říct že se mi líbí víc ta stará Metallica,ten jejich novej sound prostě neskousnu
-
dfleischer
jasněTak víšco...vono de vo to, že takový už prostě nejsou a nebudou. Teď je teď. A stejně je to kurevsky dobrý.
No, spíš už skoro v 50-tidfleischer píše:jasněTak víšco...vono de vo to, že takový už prostě nejsou a nebudou. Teď je teď. A stejně je to kurevsky dobrý....máš pravdu,a stejně sou to machři jak do toho takle třískaj ve 40ti
- VratikSlayer
Taky to dělaj celej život...NHK píše:No, spíš už skoro v 50-tidfleischer píše:jasněTak víšco...vono de vo to, že takový už prostě nejsou a nebudou. Teď je teď. A stejně je to kurevsky dobrý....máš pravdu,a stejně sou to machři jak do toho takle třískaj ve 40ti
ROnnie: na tobe je hodne videt, ze si fanaticky fanousek Metalliky (to nemyslim nijak zle, jen je videt, ze nic jinyho nez adorovani metalliky neuznavas)....to že DM je zajimavejsi nez St.A je jasny...to ze je to jakysi pokus o navrat do 80. let je taky jasny (tim myslim syrovosti, dynamikou, rychlosti i melodikou)..to ze je to "way behind" jejich vrcholnejm vytvorum je ale jasny taky...Faktem je, ze vykradani sama sebe se asi tezko vyhne kterakoliv kapela hrajici tak dlouho jako Metla...takovy ACDC maj jedno album jako druhy snad od svyho vzniku, Rolling Stones znej stejne taky uz dobrejch 30 let...S tim se holt uz neda nic delat. Bohuzel na tom albu je dost cejtit, ze se chtej prave vratit a zalibit se skalnim fandum...
jo... to mě na tom štve... spíš by mě zajímalo jak by to dopadlo kdyby šli dál "svojí" cestou a neřídili se tak moc tím co říká kritika... 
*bass >>> Squier Vintage Modified Jazz Bass
*komb >>> Line6 LowDown Studio 110
*cable >>> Adam Hall
*case >>> kufřík (+Warwick RB20505 B)
*stand >>> Warwick RS20800 B
*strings >>> Hartke HSB440
*effects pedal >>> Zoom B2
--------------------------------------
Ptal jsem se jednoho amíka z Kalifornie co znamená Californication... prej germanizace v americkém podání...
*komb >>> Line6 LowDown Studio 110
*cable >>> Adam Hall
*case >>> kufřík (+Warwick RB20505 B)
*stand >>> Warwick RS20800 B
*strings >>> Hartke HSB440
*effects pedal >>> Zoom B2
--------------------------------------
Ptal jsem se jednoho amíka z Kalifornie co znamená Californication... prej germanizace v americkém podání...
- Skořepný Šokátor
To je ovšem problém - Američani dají na kritiky mnohem víc než Evropani takže kdyby jim kritika strhala "svoucestový" album, tak by se prodávalo špatně zejména v USA.annY:. píše:jo... to mě na tom štve... spíš by mě zajímalo jak by to dopadlo kdyby šli dál "svojí" cestou a neřídili se tak moc tím co říká kritika...
fekál.
holkoun píše:ROnnie: na tobe je hodne videt, ze si fanaticky fanousek Metalliky (to nemyslim nijak zle, jen je videt, ze nic jinyho nez adorovani metalliky neuznavas)....to že DM je zajimavejsi nez St.A je jasny...to ze je to jakysi pokus o navrat do 80. let je taky jasny (tim myslim syrovosti, dynamikou, rychlosti i melodikou)..to ze je to "way behind" jejich vrcholnejm vytvorum je ale jasny taky...Faktem je, ze vykradani sama sebe se asi tezko vyhne kterakoliv kapela hrajici tak dlouho jako Metla...takovy ACDC maj jedno album jako druhy snad od svyho vzniku, Rolling Stones znej stejne taky uz dobrejch 30 let...S tim se holt uz neda nic delat. Bohuzel na tom albu je dost cejtit, ze se chtej prave vratit a zalibit se skalnim fandum...
Nevím, jak jsi na to přišel, že nic jiného, než ''adorování'' (mluv česky néé?) Metallicy neznám.
Kdybys jsi jen věděl co například já všechno ''adoruji.'' Ale víš kulo, přesto stejně plácáš.
-
kytarákjames
- Kontaktovat uživatele:
Všem fandům Metly přeju krásnej novej rok!!!!!!!!!!!!
-
dfleischer
...taky se připojim,všichni si užijte dnešní kalbu!

adorovat je cesky stejne jako spousta jinejch slov z latiny...r0nn!e píše:holkoun píše:ROnnie: na tobe je hodne videt, ze si fanaticky fanousek Metalliky (to nemyslim nijak zle, jen je videt, ze nic jinyho nez adorovani metalliky neuznavas)....to že DM je zajimavejsi nez St.A je jasny...to ze je to jakysi pokus o navrat do 80. let je taky jasny (tim myslim syrovosti, dynamikou, rychlosti i melodikou)..to ze je to "way behind" jejich vrcholnejm vytvorum je ale jasny taky...Faktem je, ze vykradani sama sebe se asi tezko vyhne kterakoliv kapela hrajici tak dlouho jako Metla...takovy ACDC maj jedno album jako druhy snad od svyho vzniku, Rolling Stones znej stejne taky uz dobrejch 30 let...S tim se holt uz neda nic delat. Bohuzel na tom albu je dost cejtit, ze se chtej prave vratit a zalibit se skalnim fandum...
Nevím, jak jsi na to přišel, že nic jiného, než ''adorování'' (mluv česky néé?) Metallicy neznám.
Kdybys jsi jen věděl co například já všechno ''adoruji.'' Ale víš kulo, přesto stejně plácáš.
kazdopadne az budes dospelej, tak treba pochopis co ti pisu. Kdo chce pochopi, kdo ne...
Tak si dokázal cizím slovem jak si hrozně chytrej a dospělej, moc ti gratuluju. Napsal si dalekosáhlej post vo Metallice a ronniem, ale víš votom, že je uplně vo ničem? Ty tu jen píšeš to, co všichni víme, nijak nepřispíváš do diskuze, jen se snažíš bejt chytrej tim, co je každýmu jasný.holkoun píše:adorovat je cesky stejne jako spousta jinejch slov z latiny...
kazdopadne az budes dospelej, tak treba pochopis co ti pisu. Kdo chce pochopi, kdo ne...
Nic ve zlym. Ale klidně se na to vyser.
A to že DM je zajímavější než St.Anger si teda vůbec nemyslim. O St.Anger se mluví všude kde se mluví o Metallice. O DM mi to zas tolik nepříde.
A tim neříkám který album je lepší. DM mám moc rád. Ale prostě St.Anger mi příde (podle toho co sem se kde dočet) jako snad nejvíc kontroverzní album ve vesmíru...když chceš, najdeš v tom krásnej kus muziky. Když ne, nenávidíš ho jako většina.
- jiri.polasek
O tom, co se o Metallice píše netuším... stačí mi můj vlastní názor... Já jsem třeba Metallicu poslouchal od 83, některé texty znám nazpaměť, něco umím zahrát na kytaru a kdysi jsem žral všechny materiály, co o nich šly sehnat. Dokonce jsem byl členem sporadicky fungujícího fanclubu 
St. Anger se mi zdá jako omyl.
Černé album mi nikdy moc nevadilo, podle mně to byl opravdu posun. Pak jsem sice čekal, že přijde něco tvrdšího, ale nakonec na Load i Reload obsahují několik pěkných dobře udělaných písniček.
Ale st. Anger ? Hrozný zvuk a jakýsi nepovedený pokus o to, zahrát něco ve stylu 83' ? Podle mně to ani nebylo od srdce - prostě ti chlapi byli v té době hudebně jinde a něco je tlačilo k tomu, udělat album jako zamlada - jenže to prostě nejde. Proto to dopadlo, jak to dopadlo.
Něco napoví i film "Some kind of monster". Tam jde vidět jakým tvůrčím krizím Metallica čelila...
Death Magnetic už je podle mě zase návrat do těch kolejí, kterými Metallica jela před St.Anger
Já osobně zde bohužel snad v každém riffu i sólu nebo dokonce rytmu na bicí slyším kousek nějaké starší písničky. Nicméně aspoň zvuk je OK a taky mi to přijde, že se nesnažili "lhát sami sobě" ...
St. Anger se mi zdá jako omyl.
Černé album mi nikdy moc nevadilo, podle mně to byl opravdu posun. Pak jsem sice čekal, že přijde něco tvrdšího, ale nakonec na Load i Reload obsahují několik pěkných dobře udělaných písniček.
Ale st. Anger ? Hrozný zvuk a jakýsi nepovedený pokus o to, zahrát něco ve stylu 83' ? Podle mně to ani nebylo od srdce - prostě ti chlapi byli v té době hudebně jinde a něco je tlačilo k tomu, udělat album jako zamlada - jenže to prostě nejde. Proto to dopadlo, jak to dopadlo.
Něco napoví i film "Some kind of monster". Tam jde vidět jakým tvůrčím krizím Metallica čelila...
Death Magnetic už je podle mě zase návrat do těch kolejí, kterými Metallica jela před St.Anger
Já osobně zde bohužel snad v každém riffu i sólu nebo dokonce rytmu na bicí slyším kousek nějaké starší písničky. Nicméně aspoň zvuk je OK a taky mi to přijde, že se nesnažili "lhát sami sobě" ...
Podepisuju, z hlediska tvurciho a zvukoveho je Anger fakt uplne jinde, jedine album od M ktere nemamjiri.polasek píše: St. Anger se mi zdá jako omyl.
Cort KX5, Cort CJ 1F NS, Marris CL-100, Roland Cube 30x, Toneport GX, Amatér a věčný začátečník.
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Je pravdou, že je jinde ale kuli tomu nemusí být špatné. Já to album mám hodně rád a prostě to, že to neudělali "tradičně" není chyba ale jejich záměr. Sám Lars to říká v dokumentu Some kind of monster. A jen je na každým jestli si v tom najde to svoje. Někdo ano jiný ne.
Zebrak: na tohle fakt nemam:-D
Hlavni je, ze tvuj prispevek je tady ten podstatnej, vyspinkej se a bude lip:-)
Jak jsem psal, kdo chce, pochopi...kdo ne....
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Podle mě se zbytečně napadáte... Tak se dohadujte kdo má větší ego přes SZ a nezahlcujte to tu...holkoun píše:Zebrak: na tohle fakt nemam:-D
Nevodtáhne a nevodtáhne...
k tématu
docela dobrý né?
k tématu
docela dobrý né?
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Heeej tak to je mazec
na to piano to zní uplně suprově.