EPH
Pravidla fóra
Re: ESH
Sorry, že se směju, ale splet sis ESH a EPH.
ESH: Vyrábí parádní celolampový kytarový aparáty. Viděl jsem i boxy (kytarový i basový). Mam zkušenosti pouze s kytarovou ESH 2000 (100W) a je to pecka. Reference taky úžasný, ale tady jsme v baskytarách
EPH: Podle toho co jsem se dočetl. Basové aparáty nevalné kvality. Bylo tu o tom téma, ale nemůžu najít...
Yamaha BBG5A, Jolana Galaxis Bass, Zoom B2, VOX, ORX
Re: EPH
jj sekl jsem se vnázvu ESH znám ale zajímaly by mě názory na EPH basové zesilovače,probíralo se tady nějaké kytarové kombo myslím,to mě celkem nezajímá
potřebuju vědět jestli ten basový zesák hraje a jak,nevypadá špatně a je na něj 3 letá záruka 
Tušim 100% šanci, že v tom kombu co se tu řešilo bude ten samej zesák.
Ty písmenka EPH jsou klikací, tak si to tam pročti. Myslim, že ztratíš chuť
Ty písmenka EPH jsou klikací, tak si to tam pročti. Myslim, že ztratíš chuť
Od výrobce, který mi nabízí nemezený počet vstupů a delay do basového zesilovače + simulaci lampy do kytarového aparátu a bednu, dle výběru, bych utíkal hodně daleko. Připomíná mi to doby za bývalého režimu, kdy nám kamarád na intru vyráběl tranzistorové kopie Marshallů a krabičky lepší než Boss ( teda až na ten zvuk z prdele, spotřebu jako mikrovlnka a šum větší než u moře.) Behringer ještě lepší volba.
Co je lepší? Je lepší dostat sněť nebo mor?
Co je lepší? Je lepší dostat sněť nebo mor?
Prasecak píše:Takže raději behringer ne EPH ??? nejlepší asi ani jedno že ??ale zajímalo by mě co je lepší
Hledám možnost hrát jazz v Praze. http://bandzone.cz/janbisek
Na takyto apec sa zvysoka vys..r, lacne maso zeru psy a to plati doslova aj v tomto...

Basy: Fbass BN6 /GV guitars/
Yamaha TRB6
fodera Anthony Jackson fretless /GV guitars/
Hlava: Carvin bx1200
Boxy: PMG /custom cabinets/
Multak: Boss Gt6B
Midi: Roland GR-20
Yamaha TRB6
fodera Anthony Jackson fretless /GV guitars/
Hlava: Carvin bx1200
Boxy: PMG /custom cabinets/
Multak: Boss Gt6B
Midi: Roland GR-20
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Zde je o EPH napsáno dost, a myslím, že to jasně vypovídá o dané firmě:
komba-zesilovace-reproboxy/fidek-elektr ... F%C3%ADdek
komba-zesilovace-reproboxy/fidek-elektr ... F%C3%ADdek
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Myslim, že po tolika odkazech a tolika hrůzostrašných hodnocení se každý této značce vyhne
To Prasacak: Asi budeš muset trochu přišetřit, než hledat mezi značkama (sračkama) jako je EPH nebo L-amp.
Kruté ale pravdivé, taky jsem to nemohl jeden čas pochopit
To Prasacak: Asi budeš muset trochu přišetřit, než hledat mezi značkama (sračkama) jako je EPH nebo L-amp.
Kruté ale pravdivé, taky jsem to nemohl jeden čas pochopit
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
U toho L-amp bych to možná neviděl tak tragicky. Red Bull od nich měl kytarovej lampovej preamp a byl s ním hodně spokojen.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008