8-string guitar

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
DirX

Re: 8-string guitar

Příspěvek od DirX »

Díky pánové, lak už mocn nechci....ten vosk je good, potí se mi moc ruce a na laku mi to klouzalo :D :D :D
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Fractal Audio - Axe-Fx ULTRA už brzooo!!!
Moleek

Příspěvek od Moleek »

Kde se ta fotka prosím odehrává? :shock: Koukám tvoje osmička, Ibanez osmička, Apex2 (asi), další ibanez sedmička .. :D 4 kytary a má to dohromady 30 strun :D
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A

http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
DirX

Příspěvek od DirX »

Moleek píše:Kde se ta fotka prosím odehrává? :shock: Koukám tvoje osmička, Ibanez osmička, Apex2 (asi), další ibanez sedmička .. :D 4 kytary a má to dohromady 30 strun :D
Praha-28.12.2009 zkušebna kapely Diphteria (Bodrey-Ibanez 7321, Apex2 a LTD-M 418 osmička) a zároven i zkušebna Dewastemind!Ramses-Ibanez 7321 a RG 2228 osma)
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

lucky bastard!:Dkdyby te uz nebavil apex nebo rg tak se ozvi :lol:
...EDGE...

Příspěvek od ...EDGE... »

Ty se mas, takovych strun, ja tu mam tri nastroje (jeden ani neni muj), a dam jenom 16 strun :oops:
DirX

Příspěvek od DirX »

Byla to taková 8string seassion paráda sice cesta ze Zlína do Prahy nějakých cca 350km ale stálo to za to!
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
xmarox

Příspěvek od xmarox »

No jakože fakt by jí asi sedl nějaký lak...mám strašně rád "přírodní" kytary ale k téhle mi to naprosto nesedí...navíc ten pickguard s tím jedním volume je vedle toho masivního snímače a kobylky takový trochu zvláštní :D ale to bude spíš tím pickguardem, který mi trochu kazí celkvoý dojem z té kytary...jinak výhody vosku jsou jasné :) jinak hezký kus nástroje, snad hraje podle představ....
...EDGE...

Příspěvek od ...EDGE... »

Me se naopak ten celkovy design libi hodne, prirodni, stridmy vzhled, zadne serepeticky a picicandicky, jen pekna natural finish kytara skryvajici ciste peklo uvnitr...
xmarox

Příspěvek od xmarox »

Me se naopak ten celkovy design libi hodne, prirodni, stridmy vzhled, zadne serepeticky a picicandicky, jen pekna natural finish kytara skryvajici ciste peklo uvnitr...
jakože taky mám rád jednoduché záležitosti....ale kdyby byla třeba celá tmavě zelená nebo tak...tak to vypadá podstatně líp....teda pro mé oko :)
DirX

Příspěvek od DirX »

Tak ten pickuard tam původně neměl vůbec být, jenomže je tam takový nevzhledný kousekek dřeva tak ho musel zakrýt, ale xmarox má pravdu třeba zelený vosk jí opravdu sedl, tak příště :D
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

palec nahoru, vypada fakt skvele. oproti tem mobilovym fotkam co jsi sem hazel pred casem :) jenom ten pickguard mi moc nesedi. zase je to prakticke jakozto drzak na trsatka :)
DirX

Příspěvek od DirX »

Kinx píše:palec nahoru, vypada fakt skvele. oproti tem mobilovym fotkam co jsi sem hazel pred casem :) jenom ten pickguard mi moc nesedi. zase je to prakticke jakozto drzak na trsatka :)
Talk lepší než aby tam šlo vidět to hoovno ne? :D
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

dneska jsem si zahral na RG2228 a hrozne me to prekvapilo, hralo to totiz skvele. na podladene riffy imho na h0vno protoze si neumim predstavit moc dobre aparat ktery to zahraje konkretne a zaroven je pouzitelny na cokoliv jineho nez basove dz dz - mozna nejaky pickup splitter na to Fis? nicmene na vsecko ostatni parada - nejaky walking bass, slapy nebo zajimavejsi rozklady na tom zneji vyborne - umim si to s klidem predstavit na jazz, byt pro klasicke jazzmany ten zvuk bude asi moc hifi (ty sniamce hrajou skvele!). kdyby tak nestala pade :) hrozne by me bavilo mit ji na blbnuti, umim si ji predstavit i v kapele.
DirX

Příspěvek od DirX »

Kinx píše:dneska jsem si zahral na RG2228 a hrozne me to prekvapilo, hralo to totiz skvele. na podladene riffy imho na h0vno protoze si neumim predstavit moc dobre aparat ktery to zahraje konkretne a zaroven je pouzitelny na cokoliv jineho nez basove dz dz - mozna nejaky pickup splitter na to Fis? nicmene na vsecko ostatni parada - nejaky walking bass, slapy nebo zajimavejsi rozklady na tom zneji vyborne - umim si to s klidem predstavit na jazz, byt pro klasicke jazzmany ten zvuk bude asi moc hifi (ty sniamce hrajou skvele!). kdyby tak nestala pade :) hrozne by me bavilo mit ji na blbnuti, umim si ji predstavit i v kapele.
Na jakém aparátu si to zkoušl?Mě to hrálo konkrétně na lampách i na Line 6 co mám teď-zas z toho nedělejte takovou vědu je to všechno taky o korekcích a boxu....
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Fade
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fade »

Jojo, ono to sice je o korekcich a boxu, ale tak samo o sobe. Zive to prece musi zakonite lezt do basy, ne?

Jinak ja bych videl osmu spise tady: :)

Sedma je pro me akorat na podladeny metal. Pro vetsi hovadaky treba jeste sedma do A, ale nize iz fakt ne :) Ale jako zkusit bych si to samozrejme chtel :)
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Stejne nejvetsi cast toho zvuku tvori vyssi harmonicky, protoze to ta bedna poradne nezahraje. Klasicky ladena 6ka ma frekvenci na dolnim E 82Hz. Napr. u Celestion V30 vyrobce udava frekvencni rozsah 70Hz - 5kHz a to tam ma docela velkou toleranci (viz graf http://professional.celestion.com/guita ... age_30.gif ). Osmickova kytara bude vydavat nejnizsi tony nekde na 45Hz, coz ten reprak nema sanci poradne zahrat. A to se uz vubec nebavim o tom, jak to zvukar oreze (vetsinou rezou kolem 100-150Hz).
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Jazzman
Rádce

Příspěvek od Jazzman »

Já bych bral osmičku okamžitě, jen kdyby byla, ALE:

Ibanez s lipovým korpusem ani omylem. Aspoň olši. Ty EMG 808 jsou aktivní?? Neznám je.
Už na sedmičce mám problémy s intonací nejsilnější struny, což teprve ještě tlustější struna??
Seženu na to struny? Hraji na 11, tenčí jsou na jazz na houby. Potřeboval bych ladění E,A,e,a,d,g,h,e
Znáte někoho, kdo umí takový nástroj vyrobit?
Hledám možnost hrát jazz v Praze. http://bandzone.cz/janbisek
Fade
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fade »

Neni problem tam natahnout takove struny, aby to bylo v tom ladeni, ktere si predstavujes. Jinak muzes rict Porizkovi, ten ti osmu udela na prani.
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

Jazzman píše:Já bych bral osmičku okamžitě, jen kdyby byla, ALE:

Ibanez s lipovým korpusem ani omylem. Aspoň olši. Ty EMG 808 jsou aktivní?? Neznám je.
Už na sedmičce mám problémy s intonací nejsilnější struny, což teprve ještě tlustější struna??
Seženu na to struny? Hraji na 11, tenčí jsou na jazz na houby. Potřeboval bych ladění E,A,e,a,d,g,h,e
jsou to aktivy, ale ackoliv jsem byl skeptik tak me ta kytar hrozne prekvapila prave tim jak hraje na to ze je z lipy a ma aktivni emg. jak na cisty tak na zkresleny zvuky. F# je intonacne problem, to by se snad dalo vyresit vejirovityma prazcema. muj novy sen je osmistrunnej jazzmaster :) twang az za roh.
DirX

Příspěvek od DirX »

Jazzman píše:Já bych bral osmičku okamžitě, jen kdyby byla, ALE:

Zkus buď toho Pořízku kontakt ti klidně dám přes SZ nebo Aleš Vychodil ten má i stránky, jinak není problém sehnat ty struny z USA(teď si budu dělat objednávku protože u nás ty tlouštky které chci prostě teď neseženu)....a pokud chceš pasivní snímače tak zkus buď lundgren,merlin,bare knuckle nebo swines headpickups je toho hodně....
já teď začínám pomalu šetřit na další osmu která bude tentokrát pasivní-tělo bude z jasan,krk vlepený z ovangolu, hmatník eben nebo wenge a snímač pasivní Merlin -S8......propadl sem tomu :D
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“