Univerzální kombo do paneláku ...

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
xmarox

Re: Univerzální kombo do paneláku ...

Příspěvek od xmarox »

Já se teda skromě přimlouvám za toho Line 6....
Z toho co tu padlo je zrovna line6 asi nejhorší volba...

Jinak amplitube mi fičí na průměrném kompu s integrovanou zvukovkou a hraje to fakt neskutečně, zvuky okamžitě použitelné....jednoduché ovládání a tři tuny možnsotí....navíc ušetřené peníze...když šikovně "nakoupíš"...chce si to pohrát s nastavením latence atd..
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Podle mě mám také průměrného kompa a ani GR ani Amplitube se u mě nedal poslouchat. :arrow:
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
xmarox

Příspěvek od xmarox »

Podle mě mám také průměrného kompa a ani GR ani Amplitube se u mě nedal poslouchat. :arrow:
Tak to netuším, je potřeba to vyladit, sehnat asio4all atd atd...je tu o tom myslím někde thread...mě to funguje naprosto dokonale...dynamičtější než kdejaký tranzistor...
Shopingjs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shopingjs »

Bummer píše:Podle mě mám také průměrného kompa a ani GR ani Amplitube se u mě nedal poslouchat. :arrow:
Taky jsem to jednou zkoušel a nestálo to za řeč.
kytara: Washburn X10B (nic moc)
Kombo: Ashton Viper50
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

tak ja mam podprumerneho kompa, navis sem kvuli viru musel smazat uuplne cely windows a ted to mam komplet bez ovladacu a svete div se guitarrig na tom rozjedu bez latence...chce to si stim vyhrat, pak to je k nezaplaceni

edit:ikdzy je pravda ze mam obcas chut zapnout neco s poradnym reprakem
Uncle

Příspěvek od Uncle »

Mě teda docela zaujal ten Toneport, nemohl by mi k němu někdo říct něaké podrobnosti?? Například , který znich by byl vhodný?
Fade
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fade »

Bummer píše:Podle mě mám také průměrného kompa a ani GR ani Amplitube se u mě nedal poslouchat. :arrow:
Tak to se mi nezda, ze by se to nedalo poslouchat ;) GR i amplitube jsou paradni.

Zkousel jsi to uz?
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Chceš nahrávku? :D
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

xmarox

Příspěvek od xmarox »

schválně to tady postni, možná se přijde na to proč to 99% lidí hraje naprosto perfektně a pár jedincům ne :D:D
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

No tak to vypadá, že vám nic neukážu, protože jsem to nerozběhal (ASIO4All hlásí, že mi tu zvukovku blokuje jiný proces - přitom jsem všechno ukončil :(). Ale v létě, když jsem byl bez komba, tak jsem přes to ještě hrál.

lunchie

Příspěvek od lunchie »

Ja mam tu nejnizsi radu toneport DI - nebo co to meli, ted uz maji jinou radu, no a musim rict, ze parada. Jako zvukovka - latence minimalni, ten soft od line 6 - jako neni to neco super extra - vice mene to samy, co jsou ty jejich pody s docela hodne omezenima co se tyce signalove cesty - nemuzes radit efekty jak chces, ale jinak musim rict, ze je to opravdu ok, za ty prachy. Jinak ten jejich pod farm a gear works me prijdou o par generaci zpatky, kdyz to porovnam treba s tim revalverem (muj oblibenej :) )

Jinak ten toneport se pak chova jako asio zarizeni, takze muzes pres to mastit jakejkoli soft - amplitube, guitar rig, etc. Pokud se ti to podari sehnat treba za litr, tak myslim, ze je to dobra koupe (ja ho mel v akci za $35 babek vcetne 3 mesicu jejich guitar port online - ale tu silver verzi, kde mas par modelu, ktere teda bohate staci).
Uncle

Příspěvek od Uncle »

Tak jsem si objednal ten toneport GX ... i když přes to nebduu hrát pořád budu mít čím nahrávat...
Děkji všem za rady :)
lunchie

Příspěvek od lunchie »

tak dej pak vedet az ti to prijde, jak si spokojeny
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“