Kytarový popruh, řemen, pás...

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět
ORX
Kontaktovat uživatele:

Re: Remen

Příspěvek od ORX »

JEŽÍÍÍÍÍÍŠŠŠŠŠŠ....... VY TAK CHVÁLÍTE MOJE ŘEMENY AŽ SE MI Z TOHO CHCE BREČET !!!! Ale to je pocta a odměna za to že šiju pro spokojenost muzikantů, a to mě těší !!!! DÍKY ZA TY POCHVALY !!!!!! M.Jiříčková - ORX.
Darth Maul

Příspěvek od Darth Maul »

Vzhledem k tomu, že jsem ve stejné cenové kategorii mohl přímo srovnávat se zahraniční produkcí, mohu konstatovat, že se v případě kožených řemenů ORX jedná o úplně jinou kvalitativní třídu. Ten kanadský Perris-leathers letěl skoro okamžitě do koše.

Jenom mě strašně mrzelo, že jsem v prodejně kytary.cz prošvihl slevovou akci na ten ORX s bílými myškami - ten byl teda opravdu hodně cool... :lol:
BaCH Les Paul, snímače Gibson 490R/498T
Squier Affinity Stratocaster
Jay Turser Precision Bass
Bugera V5 + EHX Metal Muff
Line 6 POD Studio UX2 + ADAM Audio A3X + Sennheiser HD 555
Washburn D10SB
ORX
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ORX »

Jedny moje myšky má i basák z Nazareth :lol:
Skiner
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skiner »

Hej to je dobrý vidět, že drobnej českej výrobce může ve stejný ceně pro zákazníka vyrobit a úspěšně prodat kvalitnější výrobek, než zahraníční gigant :-) To se mi líbí :idea:
Joey01

Re: Kytarový popruh

Příspěvek od Joey01 »

Jo a je jedno jestli ten popruh bude mít šířku 2 palce nebo 3? Budou oba stejně tvrdé? :D
ESP Horizon NT II DBSB --> Laney GH50L --> VHT Special 6

"Z profilového avataru se dá vyčíst ledacos"

Paul Gray (1972-2010) R.I.P.
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Tvrdé?

Tady jde o to, jak se rozloží jejich váha. Čím silnější, tím příjemnější, čím užší, tím víc řeže.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Joey01

Příspěvek od Joey01 »

Ne tvrdé, sorry já zrovna jsem si říkal, že založím topic o trsátkách a zpletl jsem si to :D Asi ten 3 palcový bude lepší, Díky :wink:

Bexrt

Příspěvek od Bexrt »

no, jako, já jsem měla tento řemen od Planet Waves http://www.muziker.cz/default.aspx?Plan ... 0&action=s
Obrázek
no a nakonec jsem řekla sestře, že chci k Vánocům nový řemen, protože ten planet waves řezal strašně do ramene. no a řekla sjem jí, že buď perris leathers, nebo jeden z asi 5ti motivů orx...no, naštěstí se rozhodla pro ORX, já jen zavtípkovala, že se mi líbí jedno písmo na zakázkovém řemenu a jak by se tam vyjímalo Bexrt zeleným písmem, že mi takový řemen může dát, až budu hrát dýl než rok :D tak dlouho teď hraju, nesmějte se... no a sestra mě vzala za slovo, zavolala paní Jiříčkové, domluvily se spolu a paní Jiříčková na druhý den posílala řemen... jsem s ním naprosto spokojená, je to úplně výborný řemen, všem doporučuji...
http://bexrt.rajce.idnes.cz/My_new_Guit ... 010986.JPG
Obrázek
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

proc bysme se meli smat?ja hraju stejne dlouho...jinac pekny remen, asi nevis kolik stoji zakazka ze?
Skořepný Šokátor

Příspěvek od Skořepný Šokátor »

To Bexrt: á, taky Line6 Spíďa III že? Jinak moc pěkná kytara i řemen :) Kolik stál by mě taky zajímalo :?
fekál.
robo.n.x12
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od robo.n.x12 »

Zdravím...rozhodl jsem se, že udělám radost mému ramenu a vyměním levnej nylonovej popruh za tento http://kytary.cz/perris-leathers-kytaro ... /HN102791/ :)
Co si o něm myslíte?? Slyšel jsem, že nejsou tak moc kvalitní, ale celkem se mi líbí.
Koupil bys si ORX, ale bohužel cena je už někde trošku jinde...

EDIT: Heh ted jsem si všiml, že je na stránkách ORX výprodej a doručení bez poštovného, myslím že už není co řešit :D
Yamaha Pacifica, B.C.Rich Warlock limited edition ----> Boss DS1 ----> Homemade ECC81 Preamp ----> EL84 Poweramp 15W ----> 1x10" noname repro, Elixir 10 ^^
Bexrt

Příspěvek od Bexrt »

robo.n.x12 píše:Zdravím...rozhodl jsem se, že udělám radost mému ramenu a vyměním levnej nylonovej popruh za tento http://kytary.cz/perris-leathers-kytaro ... /HN102791/ :)
Co si o něm myslíte?? Slyšel jsem, že nejsou tak moc kvalitní, ale celkem se mi líbí.
Koupil bys si ORX, ale bohužel cena je už někde trošku jinde...

EDIT: Heh ted jsem si všiml, že je na stránkách ORX výprodej a doručení bez poštovného, myslím že už není co řešit :D
hehe, tak za 4 kila sežneš orx úplně nádherný a ten výprodej mají skoro furt, jako paráda... jako, ty ceny jsou nesrovnatelné, to, co máš od perris za 500 korun, ti, co se týče kvality, paní Jiříčková ani neušije, protože takové, s prominutím, krámy a šunty vůbec nedělá, ale za 500 korun u ní seženeš něco asi o 10 řad lepšího :D jako, budeš s tím maximálně spokojený a není co řešit.

Jinak, co se týče řemenu, tuším, že paní Jiříčková je dělá za 1000, sestra mi řekla, myslím, 950 korun... což je super cena, za to, že je to originál... jsem ráda, že se líbí, mám z něj strašnou radost...
Jinak, ano, kombo mám Line6 spider III 15W, k tomu mám od vánoc efekt BOSS Metal Zone MT-2 a kejtru mám ESP-LTD MH-50 (holt jsem neodolala a musela jsem mít něco, co vypadá jako kejtra Erna Vuorinena z Níghtwish, nebo Kika Loureira...lol :D)...jako, jsem s kejtrou spokojená maximálně, ale chtělo by to trošku silnější kombo :P
no, jako, první kytaru jsem měla přesně 22.12.2008, to byla taková hooodně stará elektrika, co ani nebyla na ní značka, se snímačem tesla, ale zvuk měla teda suprovní, jsem ji neuměla docenit, dokud jsem pár kytar nezkusila a nezjistila, že má hutný zvuk, no, hrála jsem přes kompík a nějaký zkreslovací program z odezvou půl sekundy, hrůza, v březnu jsem dostala kombo, to byla super změna, když to hrálo hned a od konce července mám ESP-LTD kejtru :D takže super, na Vánoce efekt a k narozkám teďka řemen, paráda :D snad umím i hrát, když mám výbavu :P
Jinak všem přeji krásný Nový i nový rok :D hlavně hrajte dneska o sto šest :D lol
zas spamím, už mlčím, pardón :D
Joey01

Příspěvek od Joey01 »

Mórda, díky :wink:

Joey01

Příspěvek od Joey01 »

Jen nevím, když budu mít strap locky tak pak prasknou ty přesky...vypadá to krásně ale moc tomu nechci věřít, že by to bylo nějak odolné

jiri.polasek

Příspěvek od jiri.polasek »

Strap locky jsem si kdysi koupil v době, kdy jsem měl takovou "tuning" náladu. tj. chtěl jsem vylepšit, co se dá :-)
Připadlo mi to super podle obrázků...

Nicméně po zakoupení jsem zjiatil, že je to trochu zbytečný luxus. Taky jsem jednou jeden strap lock špatně "locknul" a kytara letěla dolů :-(
Úplně nejvíc mě štvalo ale to, že jsem musel stále myslet na to, abych si řemen nepřekroutil. S tím, jak jsem straplocky furto odepínal a zapínal, se mi to stávalo dost často. Prostě jsem je zacvaknul a pak zjistil, že je řemen jednou překroucený někde na zádech... takže jsem to musel odepnout a zacvaknout znovu. Tím to pro mě ztratilo smysl.

Dneska bych si určitě koupil nějaký hodně tuhý a široký kožený řemen ....
Janny

Příspěvek od Janny »

to Bexrt: ale popruh je to vážně nádhernej, taky uvažuju že půjdu do ORX, přes rok už hraju tak co :D Teď mám furt ten od staggu zs 69Kč z tesca a fakt to není ono :D Mám explorera a ten je vcelku těžkej oproti startovi co jsem měla, takže myslím že už brzy si otx pořídím, je tady na něj samá chvála :-)
robo.n.x12
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od robo.n.x12 »

Janny píše:to Bexrt: ale popruh je to vážně nádhernej, taky uvažuju že půjdu do ORX, přes rok už hraju tak co :D Teď mám furt ten od staggu zs 69Kč z tesca a fakt to není ono :D Mám explorera a ten je vcelku těžkej oproti startovi co jsem měla, takže myslím že už brzy si otx pořídím, je tady na něj samá chvála :-)
Heh červenej popruh Stagg z Brněnskýho Tesca že?? :D...Potom mám ten stejnej...je to celkem děs co?? :)
Už se toho ORX nemůžu dočkat to bude změna :)...
Yamaha Pacifica, B.C.Rich Warlock limited edition ----> Boss DS1 ----> Homemade ECC81 Preamp ----> EL84 Poweramp 15W ----> 1x10" noname repro, Elixir 10 ^^
Janny

Příspěvek od Janny »

jojo to je on :D Ale myslím že by byl stejně hroznej i kdybych ho koupila v tescu někde jinde :) :D Jo taky se na ten ORX těším :)
Skořepný Šokátor

Příspěvek od Skořepný Šokátor »

TAk jsem si koupil tuhle krásu: http://kytary.cz/orx-rucne-vyrobeny-koz ... /HN081560/ a to padání SG na hlavu se opravdu o hodně zredukovalo - dřív to padalo úplně k zemi, teď tak max v pravém úhlu od mého těla - a jak je pohodlný...ááách :mrgreen:
fekál.
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“