Kobrle & Stehno - Nástroje, Praha
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Kobrle & Stehno - Nástroje, Praha
Jméno: Libor Kobrle, Petr Stehno
Činnost: Nástroje (Výroba a oprava kytar a baskytar)
Kraj: Praha
Adresa: U průhonu 14, 170 00 Praha 7
Kontakt: +420 220 877 839, 602 853 572 libor@kobrle-stehno.cz (Kobrle), 728 759 063 petr@kobrle-stehno.cz (stehno)
Web: http://www.kobrle-stehno.cz/
Činnost: Nástroje (Výroba a oprava kytar a baskytar)
Kraj: Praha
Adresa: U průhonu 14, 170 00 Praha 7
Kontakt: +420 220 877 839, 602 853 572 libor@kobrle-stehno.cz (Kobrle), 728 759 063 petr@kobrle-stehno.cz (stehno)
Web: http://www.kobrle-stehno.cz/
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- Nero
- Rádce
Re: Kobrle & Stehno - Nástroje, Praha
Nechával jsem si u pánů měnit snímače, celkově pozměnit elektroniku + seřidit nástroj. Přístup a servis velmi dobrý, práce přesně taková jakou jsem očekával, časově to bylo zcela v pořádku (a to jsem u nich byl v nejnabitější sezóně), ceny odpovídající. Můžu s čistým svědomím jen a jen doporučit.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- Trao
- last.fm: http://www.last.fm/user/martypalounek
- Kontaktovat uživatele:
Jednou za čas k nim házím kytaru na seřízení, spokojenost, čas od času se stane, že ve dvě k nim hodím kytaru a v pět mám sms že je hotovo...
Die Hard or Die Home
- 60'Rock_N'_Roll
Kytaru sem si tam nechával dát na přidání push/pull potů a rozvedení 2-žilového símače. To udělali bezchybně. Ale u seřízení si nejsem jistej. Od té doby mi slide trubička nepříjemně kvičí při přejetí přes pražec. Ale to sem měl asi říct... ale jinak 1
Protoze kytara na slide musi byt serizena uplne jinak60'Rock_N'_Roll píše:Kytaru sem si tam nechával dát na přidání push/pull potů a rozvedení 2-žilového símače. To udělali bezchybně. Ale u seřízení si nejsem jistej. Od té doby mi slide trubička nepříjemně kvičí při přejetí přes pražec. Ale to sem měl asi říct... ale jinak 1
Fender Classic 70's Strat
Ibanez TS-9
Marshall JCM 800
Marshall 1960A
Ibanez TS-9
Marshall JCM 800
Marshall 1960A
Myslíte že když k nim dám v úterý kytaru tak bude v pátek zpátky?
- 60'Rock_N'_Roll
Venca píše:Myslíte že když k nim dám v úterý kytaru tak bude v pátek zpátky?
A proč by si to k nim měla dávat? Nic k nikomu nedávej a kytaru budeš mít už ve středu
To možná budu, ale nebude seřízená 
- Nero
- Rádce
Záleží na tom, kolik je zrovna práce...
PetrPeter 1975 - 2008
mám od nich kytaru, hraje opravdu skvěle, výroba byla akorát ty 2 měsíce jak bylo slíbeno, dokonce mi objednal za nějakou nákupní cenu pořádnej futrál, během výroby mi 2x poslal fotky z výroby a asi 2x jsem u něj byl domluvit detaily. Velice vstřícný přístup, se všim poradí, vysvětlý, doporučí. Skvělá práce
Custom Guitar @ ENGL Screamer
Dunlop CryBaby | SansAmp GT-2 | MXR EVH Phase 90 | Boss CE-3
- 60'Rock_N'_Roll
Wraith píše:mám od nich kytaru, hraje opravdu skvěle, výroba byla akorát ty 2 měsíce jak bylo slíbeno, dokonce mi objednal za nějakou nákupní cenu pořádnej futrál, během výroby mi 2x poslal fotky z výroby a asi 2x jsem u něj byl domluvit detaily. Velice vstřícný přístup, se všim poradí, vysvětlý, doporučí. Skvělá práce
neukázes nějaký fotky? kolik tě stála?

fotky nic moc ale aspoň pro představu
Custom Guitar @ ENGL Screamer
je nádherná. co víc dodat
Fender strat, Kramer Baretta III, Standa Papež strat,
Marshall
Marshall
- DL
- Kontaktovat uživatele:
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
- Nero
- Rádce
To bude nějaká vlastní výroba K+S - trochu obměněná T-O-M, kdy kobylka tvoří s tailpiece tvoří jeden celek.
PetrPeter 1975 - 2008
- LukyTukySpeky
Tak jsem si od nich nechal udělat broušení pražců, zablokování tremola na jednozvratné, celková výměna elektroniky, výměna snímačů a frézování rámečků + celkové seřízení a musím říct, že super. Všechno udělané perfektně.
Ibanez 1527 MIJ with SD blackouts ABH1
Ibanez JTK2 RD with SD SH2+SH4
VOX AD50VT 212
Vox Tonelab
Španelka Strunal
Noname dvanáctka
Ibanez JTK2 RD with SD SH2+SH4
VOX AD50VT 212
Vox Tonelab
Španelka Strunal
Noname dvanáctka
U KaS jsem si nechával přepájet snímače, vyměnit nulťák a potenciometr, přebrousit pražce a seřídit inštrument.
S provedenou prací jsem byl naprosto spokojenej. Vlastně to předčilo moje očekávání. Cena velice přijatelná a hlavně to bylo za pár dní hotový. Dával jsem to tam v úterý odpoledne a v pátek jsem si jí jel do Holešovic vyzvednout. Za sebe můžu jenom doporučit. A jednání velice příjemné, vstřícné a profesionální. Můžu jen doporučit
S provedenou prací jsem byl naprosto spokojenej. Vlastně to předčilo moje očekávání. Cena velice přijatelná a hlavně to bylo za pár dní hotový. Dával jsem to tam v úterý odpoledne a v pátek jsem si jí jel do Holešovic vyzvednout. Za sebe můžu jenom doporučit. A jednání velice příjemné, vstřícné a profesionální. Můžu jen doporučit
Epiphone Les Paul Standart
DiMarzio Dual Sound & PAF
Laney LC 30
DiMarzio Dual Sound & PAF
Laney LC 30
- 60'Rock_N'_Roll
Bouhuzel s druhou prací u pana Kobrleho nemuzu být na 100 procent spokojen. dával jsem mu ke spravení stratocastera. zalepit díru po floyd rose, vlepit nulták, zlaté vintage tremolo. 10.8 si kytaru ode mne vzal s tím, ze bude 1.9 hotova, 21 čekacích dní odůvodnil dovozem tremola z usa, ze prý práce je lehká...1.9 sem volal s tím, jak to vypadá. prý zlaté tremolo ještě nedorazilo, ze mám zavolat koncem tejdne. po týdnu mu volám a vymluvil se s tím, ze to na poště spletli a ze tremolo mu dorazí na konci týdne, at mu začátkem nového zavolám. pak proběhl další telefonát z mé strany jak to vypadá a odpovědí (výmluvou?) na nějakou další věc... po nějaké době klidu mne to prestalo bavit a volal sem mu jak to vypadá, s tím, ze kytaru potrebuju jiz tuto sobotu. to mu asi došlo, ze jiz silně prevyšuje datum, kdy mi kytaru měl odevzdat a tak na ní v pátek začal pracovat, protze kdyz mi jí dal, tak z ní ještě táhl čerstvý nitro lak.i lepidlo ještě čistil, takze práce, která by stačila na 1-2 dny a méně dělal 8 týdnů.
čili po 7 týdnech a pěti dnech sem v rukou drzel svou kytaru. vyhotovenou práci opět hodnotím jedničkou. díra bezchybně zalepena, nultý prazec z kosti krásně zasazen, tremolo serízeno, i celková kytara. nové struny, prostě koberlovská práce jak se patrí. 3 mu dávám za to, ze zpozdění později odůvodnil návalem V.I.P kytar, čili mi celé ty telefonáty lhal. ještě pemýšlím na 2-kou, ale zase kdyz dám trojku tak se někdo ohlídne a zjistí, ze jiný kytarár na V.I.P a NEV.I.P lidi nerozděluje a kytaru bude mít dríve doma. čili celkové hodnocení 3 (s malým bezvýznamným plusem)
čili po 7 týdnech a pěti dnech sem v rukou drzel svou kytaru. vyhotovenou práci opět hodnotím jedničkou. díra bezchybně zalepena, nultý prazec z kosti krásně zasazen, tremolo serízeno, i celková kytara. nové struny, prostě koberlovská práce jak se patrí. 3 mu dávám za to, ze zpozdění později odůvodnil návalem V.I.P kytar, čili mi celé ty telefonáty lhal. ještě pemýšlím na 2-kou, ale zase kdyz dám trojku tak se někdo ohlídne a zjistí, ze jiný kytarár na V.I.P a NEV.I.P lidi nerozděluje a kytaru bude mít dríve doma. čili celkové hodnocení 3 (s malým bezvýznamným plusem)
U pana Kobrleho jsem teď měl 2 akustiky - navoskování hmatníku, instalace rolny na řemen + u jedné i výměna mechanik. Práce odvedená precizně, komunikace pohodová. U druhé kytary byl skluz jeden den oproti původnímu termínu, ale to neberu jako nic zásadního. Celkově tedy spokojenost, dávám za 1.
Seagull 25th Anniversary Mahogany Spruce
Akustická sedma
http://studiotahiti.rajce.idnes.cz/DAEG ... mistrunka/
Stavba bez kompromisů s cílem co nejkvalitnějšího zvuku a co nejlepší hratelnosti (v mezích možností
). Povedlo se, díky čemuž tahle kytara spadá do kategorie "doživotní nástroj"
, mám ji pátý rok a od té doby nemám potřebu hledat jinou.
Stavba bez kompromisů s cílem co nejkvalitnějšího zvuku a co nejlepší hratelnosti (v mezích možností
Naposledy upravil(a) cherreda dne 31.08.2012 16:12, celkem upraveno 1 x.
| Cruel YT | Cruel sptf