Nejoblíbenější česká kapela

Vše o kapelách a hudebnících ...
Odpovědět
Sami
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sami »

Brousitch píše:VITACIT - album Vzhůru přes ocean - podle mě to nejlepší metalový album co kdy vzniklo v čechách. bohužel jsem od Vitacitu čekal trochu víc, protože alba po VPO mě už nenadchly a předchozí jsem neslyšel.
CITRON - zde už mam hodně oblíbenejch písní jak z raný tvorby taky z dob Ládi Křížka.

bohužel k těmhle kapelám je prakticky nemožný sehnat jakýkoliv tab, protože nikdo nezapisuje ani samotný revival..moc velká škoda

no a pak 3x K...Kabát, Katapult, Kreyson a 1x Olympic

a od Pražského výběru se mi líbí pouze "Pražákům těm je hej".
Citrony mám taky hodně rád, a líbí se mi jak Křížek, tak i Hranický. A Kabáty a Kreysony taky mám rád.
Ibanez RG321 MH-WK
Crate GT 212 + Crate G 412ST
Behringer GM 108
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Ještě jsem si zapomněl napsat ČECHOMOR!
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Metallistic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Metallistic »

nemám nejoblíbenější ale mám rád Kábát letos sem byl na nic v Plzni,Brně a Jihlavě. . . :)
Cvičit,Cvičit,Cvičit ale bez chyb a pomalu jinak to nemá smysl;-)můj názor. .
Kytara-(sh*t Cruiser By Crafter),Cort EVL Z-4 BKS
Kombo-Roland Cube 30X,(Cruiser By Crafter)
Efekt-Digitech Death Metal
Obrázek
Jaker1444

Příspěvek od Jaker1444 »

oblíbených mam mnoho ale asi nejvíc mi poslední dobou bere skupina -123 minut...
petruf

Příspěvek od petruf »

Jaker1444 píše:oblíbených mam mnoho ale asi nejvíc mi poslední dobou bere skupina -123 minut...

Ty jo kámo, tak to seš můj člověk... Už je to dýl, co jsem si koupil jejich cd XL live (to je živák s hostama, například Zdeněk Zdeněk, Miloš Vacík a ještě nějakej frajer na alt saxofon a příčku). Říkal jsem si, že to je docela slušný, pak jsem je ale chytil v Lucerně na Billabong tour s podobnou sestavou. Dlouho (ba předlouho) sem takovou jízdu nezažil, na tom koncertě sem jenom valil oči... Když sem pak nestih poslední metro a domů na periferii šlapal dvě hodiny, nohy mi po cestě pořád tancovaly... Vydrželo jim to až do druhého dne...
Někdo poslouchá hudbu, já posluchám PRIMUS...
Jaker1444

Příspěvek od Jaker1444 »

petruf píše:
Jaker1444 píše:oblíbených mam mnoho ale asi nejvíc mi poslední dobou bere skupina -123 minut...

Ty jo kámo, tak to seš můj člověk... Už je to dýl, co jsem si koupil jejich cd XL live (to je živák s hostama, například Zdeněk Zdeněk, Miloš Vacík a ještě nějakej frajer na alt saxofon a příčku). Říkal jsem si, že to je docela slušný, pak jsem je ale chytil v Lucerně na Billabong tour s podobnou sestavou. Dlouho (ba předlouho) sem takovou jízdu nezažil, na tom koncertě sem jenom valil oči... Když sem pak nestih poslední metro a domů na periferii šlapal dvě hodiny, nohy mi po cestě pořád tancovaly... Vydrželo jim to až do druhého dne...

jo sou opravdu úžasný...mám všechny jejich cédéčka...a v srpnu se na ně jdu podívat osobně...
1, skvělá muzika
2, líbí se mi jejich postoj vůči českýmu showbusinesu
3, kytarista Zdeněk je podle mě geniální (někde sem čet že ani neví co hraje za akordy...prostě ho napadne muzika a pak jí zkouší zahrát na kytaru...) což je pro mě nepředstavitelný :twisted:
Epiphone les paul custom black beauty (tří humbuckerová verze)
Fade stratocaster sunburst (hum. Duncan SH-4)
kombo Laney MXD 65 hardcore
kvákadlo Dunlop Cry Baby GCB95
Boss Super overdrive SD-1
španělka Schneider (Luby u Chebu)
Prince

Příspěvek od Prince »

Nejde to rict jednoznacne, tak jich reknu nekolik.
ČECHOMOR
UDG
Wanastowi vjecy
Lucie
Clou
Kamelot
Kryštof
Kabát

...
kdybych si na neco vzpomnel, dopisu :)
Naposledy upravil(a) Prince dne 27.08.2007 23:59, celkem upraveno 1 x.
Ibanez PF60SECE
Retro
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Retro »

Já mam rád Imodium
Lepší shořet než vyhasnout
(Kurt Donald Cobain)
Marko007

Příspěvek od Marko007 »

wanastovi vjecy,vypsana fixa,stari kabati,wohnouti
Petrpeter
*1.5.1975
+1.8.2008
Odpočívej v pokoji...a dík za všechno
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

dost dobra ceska skupina jsou Eggnoise. je to takovy jazz-rock michany trosku s elektronikou, ale to je celkem jednol. hlavne je to fajn skupina s prijemnym zvukem a skvelyma pisnickama.
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Udelam kamaradum reklamu :) Arch Of Hell http://www.archofhell.com/
myslim, ze dobre nastartovana metalova kapelka...
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

Fox78 píše:Mnága a Zdorp,Tři ségry,Vypsaná fixa a starý Kabáti..to je moje český top
je zvláštní, že první 2 kapely na začátku žeru, spolu s Buty tvoří mojí 3 nej známejch českejch kapel:D ale ty druhý 2 opravdu rád nemám:D
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
BobekMarley

Příspěvek od BobekMarley »

Miluju hravou muziku Wohnoutů, potom Mňága, Tleskač, Traband, The Chancers, Sto Zvířat, Tři Sestry, Mig 21 a hodně dalších :wink:

..a ještě sice slovenskou, ale Polemic ty jsou taky skvělý 8)
Only Ska, Reggae, Blues & Rock´n´Roll :D
Alda22
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alda22 »

vypsaná fixa
Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

BobekMarley píše:Miluju hravou muziku Wohnoutů, potom Mňága, Tleskač, Traband, The Chancers, Sto Zvířat, Tři Sestry, Mig 21 a hodně dalších :wink:

..a ještě sice slovenskou, ale Polemic ty jsou taky skvělý 8)
a jéje, taky SKÁčkař;) bohužel, Tleskači už nejsou jaký bejvali (stačí se podívat na jejich nový stránky a z tý komerčnosti se ti udělá mdlo)...jinak jo, jsou fajn, ale znám i lepší;)
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
rianonn

Příspěvek od rianonn »

Jestli se zajímáte o Ska, tak se musíte mrknout na tuhle kapelu:
www.sakumprask.cz

mají tam pár písniček k poslechu, je to hodně dobré...:)
vlkodrak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vlkodrak »

na poslech mám rád kabáty, mňágu, fixu, lucii, wanastovky, tři sestry...a včera na dočesný jsem byl na visáčích a cocote minute- a musim říct, že obě skvělý..a pak jsem viděl pana Pavlíčka- machr. jeho one season band je skvělej.
kůl v plotě

Příspěvek od kůl v plotě »

mam jich hodně voblíbenných ale vedou N.V.Ú,Brajgl,Punk Floid,Fialky,Wanastowky a Smrt mladýho sebevraha(hrál vní Fiala Z Mnágy)
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“