Ahoj, tak sem si rikal, ze bych si casem mohl koupit nejaka kvalitenjsi sluchatka jak na poslech hudby z PC, tak i na napojeni do komba Rozpocet je tak 1500 (max 2000),- Zaujli me tyhle
Z těch kossů bych rozhodně nevybíral z řady "domácí" a "přenosná" mám z nich troje sluchátka a všechny jsou přebassovaná. Kupoval jsem je víceméně spíš kvůli tomu, že se je občas rozšlápnu nebo poškodím kabel atd a a můžu si je nechat za pár korun vyměnit za nové.
Teorge píše:Z těch kossů bych rozhodně nevybíral z řady "domácí" a "přenosná" mám z nich troje sluchátka a všechny jsou přebassovaná. Kupoval jsem je víceméně spíš kvůli tomu, že se je občas rozšlápnu nebo poškodím kabel atd a a můžu si je nechat za pár korun vyměnit za nové.
Jn, mam za 400,- a jsou taky prebasovana, uz si zacinam zvykat ... myslis, z e i ty za 2500,- budou prebasovana??
Nevím jak ke kombu, ale k mp3 jsem lepší sluchátka než portapro neslyšel (aspon mezi takovymi, se kterymi když půjdete po ulici, tak nebudete vypadat jako šašek) - aspon s toho, co jsem stihl poslechnout.
Ani s kombem problém nemají a zdá se mi to docela dost dynamické.
Na rozšlapávání mám jiné věci, než sluchátka. Třeba křupky k televizi. Mám za 1000 (tehdy ještě)
Kytary :Avalanche Les Paul Standard, Norman by Godin B20 CW 4T, Akustika Strunal Kombo :Peavey Bandit 112, Marshall MG15DFX Krabičky :VHRelief AHD666 Kabely :Monster Rock 1,8m , Warwick 6m Foukací Hramonika :Sonhadora Struny :Elixir Hybrid 9/10 Trsátko :George Dennis 0.88 Bicí : SD Amati 14"x5,5"
Saghi píše:Nevím jak ke kombu, ale k mp3 jsem lepší sluchátka než portapro neslyšel (aspon mezi takovymi, se kterymi když půjdete po ulici, tak nebudete vypadat jako šašek) - aspon s toho, co jsem stihl poslechnout.
Na rozšlapávání mám jiné věci, než sluchátka. Třeba křupky k televizi. Mám za 1000 (tehdy ještě)
Jn, ale ja je nechci k mp3, ja je chci jen na doma k pc a keyter. Takze neco vetsiho Jinak porta jsou jasna volba
Saghi píše:Nevím jak ke kombu, ale k mp3 jsem lepší sluchátka než portapro neslyšel (aspon mezi takovymi, se kterymi když půjdete po ulici, tak nebudete vypadat jako šašek) - aspon s toho, co jsem stihl poslechnout.
Jn, ale ja je nechci k mp3, ja je chci jen na doma k pc a keyter. Takze neco vetsiho Jinak porta jsou jasna volba
Psal jsem že s kombem problém nemají. Ale jasně že ty koule na uši budou lepší, za 2litry určitě
Kytary :Avalanche Les Paul Standard, Norman by Godin B20 CW 4T, Akustika Strunal Kombo :Peavey Bandit 112, Marshall MG15DFX Krabičky :VHRelief AHD666 Kabely :Monster Rock 1,8m , Warwick 6m Foukací Hramonika :Sonhadora Struny :Elixir Hybrid 9/10 Trsátko :George Dennis 0.88 Bicí : SD Amati 14"x5,5"
No já už kvůli svým nehodám do sluchátek za posledních 6 let vrazil asi 10 000 a tak si té záruky fakt cením a lituju, že jsem si kdysi raději za ty peníze nekoupil nějaká drahá sluchátka od nich.
Porta Pro mám taky, právě do autobusu atd a jako šašek jsem si ze začátku připadal, mohli místo lesklého kovu použít nějaký tmavší, aby se to tak nelesklo, a ještě ten modrý plast trochu vyzařoval, ale ten už nahradili černým. Prvně jsem si myslel že jen na edici k výročí 25 let výroby Porta Pro, ale přišli mi z reklamace obyč Porta Pro a už ten plast měli taky černý.