kytara pro lehce pokročilého?

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Saghi
Kontaktovat uživatele:

Re: kytara pro lehce pokročilého?

Příspěvek od Saghi »

No, asi bych vyřadil toho Standarda. Custom i ta ltd edi. jsou dobré nabídky. Myslím, že limitovaná edice bude nejspíš lepší, ale zkus mrknout na YouTube na nějaký ukázky obou kytar, abys slyšel, který zvuk se ti víc líbí a rozhodl se. Největší rozdíl bude dle mého ve snímačích, což bude u ltd. výhoda, že je nebudeš muset za rok měnit.
Kytary : Avalanche Les Paul Standard, Norman by Godin B20 CW 4T, Akustika Strunal
Kombo : Peavey Bandit 112, Marshall MG15DFX
Krabičky : VHRelief AHD666
Kabely : Monster Rock 1,8m , Warwick 6m
Foukací Hramonika : Sonhadora
Struny : Elixir Hybrid 9/10
Trsátko : George Dennis 0.88
Bicí : SD Amati 14"x5,5"

Homemade : FootSwitch
xid00

Příspěvek od xid00 »

no já právě pořád přemejšlim.
De hlavně o to že teĎ nemám čas, a já sem z prahy a ten prodejce customa je z plzně takže to osobní převzetí nevypadá moc reálně, a mám strach aby mi nepřišla prázdná krabice... Z fotek to vypadá že je všecko v pořádku protože sem si vyžádal detailní foto a vypadá to celý hodně dobře, žádný viditelnější poškození, ale jak řikam no to osobní převzetí nevypadá moc reálně. kdyžto ta limited je praha, takže daleko lepší podmínky
Guitars: Les Paul Epiphone Custom Ebony, Strat Cruiser by Crafter
Kombo: Cruiser by Crafter 10w, brzy přibude buť roland cube 20x nebo Line6 Spider II HD150
Saghi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saghi »

heleť, s tou ltd. určitě chybu neuděláš.
Kytary : Avalanche Les Paul Standard, Norman by Godin B20 CW 4T, Akustika Strunal

xid00

Příspěvek od xid00 »

tak ta ltd už je prý prodaná...
takže zbývá jen ten custom ale pořád mám takové divné tušení... Jelikož nemůžu si to vzít osobně... nejde mi ani oto že by ta kytara byla nějak poškozená, ale spíš o to aby mi nepřišla prázdná krabice... zatím to vapadá tak že bych tomu pánovi zaplatil 2000 předem na účet jako zálohu a zbytek bych doplatil při dobírce, ale jak říkám mám divné tušení, obzvlášt když jde takhle o hodně peněz...
sice ten člověk vypadá podla mailu že tomu rozumí, dal mi na sebe telefon, mám jeho číslo účtu a i jeho adresu a i mi nabízel ozkoušení kytary ve zkušebně a osobní předání, což právě provést nemůžu ale stejně se mi do toho nějak moc nechce... na druhou stranu ta nabídka je super tak ted nevim jak se zachovat... Jak říkám podle mailu vypadá celkem věrohodně viz maily
# Dobrý den,
# nabízím Vám Epiphone Les Paul Custom ebony černá se zlatým osazením. masivní
# mahagon, krk: mahagon, lepený hmatník....na kytarách je nyní za
# 15.200,-.......Já jsem ochotný Vám ji nechat za 9.000,- 60% nové ....nebo s
# kufrem,strunami Cleartone hybridy za 580,- ,řemenem a zámky za 12.000,-.Jsem kousek od
# Plzně.
# Červenka
druhý mail po otázce jestli má nějaké poškození...
Dobrý den,
poškození na kytaře opravdu není.Používal jsem ji jako záložní kytaru....má výborný sustain....prostě celomahagon je celomahagon.Značení má Gibsonské-značka kvality.Jinak se považuji za hudebníka neé za hudebního analfabeta,který používá kytaru jako pádlo.....vždy jsem se choval k nástrojům myslím si dobře.Nenabízel bych věc o které bych byl přesvědčen,že je to nekvalitní.Stará je i podle výrobního čísla z roku 2007.Vše je původní originální a není nic zničeno nebo zakamuflováno....i snímače jsem nechal takové jako tam byly ,myslím že keramický alnika plně vyhovují a doplňují plnokrevnost Epiphona.....Vzhled kytary je se zlatým osazením perfektní .Jestli chcete,můžete si na ni přijet zahrát do zkušebny,kde spí v kufru,na prodej nechvátám....tato kytara si zaslouží slušné zacházení.Odepisoval jsem Vám ,protože jste chtěl přesně tuto kytaru a proto se domnívám,že víte přesně co od tohoto nástroje chcete.
Jinak v žádném případě na prodej nespěchám.

S pozdravem
Červenka
Jak říkám připadá mi že tomu rozumí, ale stejně sem radši opatrnej celým jménem Josef Červenka jak se mi představil, neznáte ho někdo?
Popřípadě myslíte že to mám risknout...?
Diky
Kombo: Cruiser by Crafter 10w, brzy přibude buť roland cube 20x nebo Line6 Spider II HD150
Saghi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saghi »

Pokud s tím on souhlasí, tak ta záloha není špatný nápad. Já bych do toho sice z jeho strany asi nešel,ale když s tím bude souhlasit...
Když se ti líbit nebude, myslím že za tu kytaru ti ty 2000 rád vrátí. Jen nevím jak to vysvětlíte dobírce, že si jí chceš vyzkoušet, ale asi to nějak půjde. Já bych do ní šel :)

panedge

Příspěvek od panedge »

xid00-proč si tu kytaru nemůžeš vyzkoušet?je to daleko asi...no nevím,já kdybych si kupoval takovouhle už lepší kytaru řekněme tak si ji jedu určitě vyzkoušet i kdybych měl jet 300 km,furt to máš výlet na jeden den a máš pak jisto,že tě nikdo neokrade,nepřijde ti totálně neseřízená rozladěná jebka,budeš mít jistotu.Vždyť se takováhle kytara nekupuje každej měsíc tak tomu něco obětuj,já vždycky když sem si jel na inzerát pro kytaru sem se těšil jak malej kluk a nemohl sem dospat teda...Ovšem jestli je to opravdu problém tak si to musíš rozhodnout sám.
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
xid00

Příspěvek od xid00 »

panedge-no já právě nemámk vůbec čas... na měsíc do předu mám úplně všechny dny zabrané, at už školou nebo jinými činnostmi.

jinak co se týče té dobírky, je to přes běžnou poštu, takže asi těžko jim řed přebráním řeknu aby ten balík otevřeli že se chci podívat co je uvnitř...
mám pocit že nějaká kurýrní služba tohle i nabízí že před přebráním balíku ti ukážou co je v něm ale ted vubec nevím jaká...
panedge

Příspěvek od panedge »

xid00 píše:panedge-no já právě nemámk vůbec čas... na měsíc do předu mám úplně všechny dny zabrané, at už školou nebo jinými činnostmi.

jinak co se týče té dobírky, je to přes běžnou poštu, takže asi těžko jim řed přebráním řeknu aby ten balík otevřeli že se chci podívat co je uvnitř...
mám pocit že nějaká kurýrní služba tohle i nabízí že před přebráním balíku ti ukážou co je v něm ale ted vubec nevím jaká...
Hele tak jako ,jestli na něj máš telefon a adresu,tak si myslím že prázdnou krabici ti nepošle,to bych vyloučil zval tě i tam,spíše de o to aby to nebyla třeba špatná kytara.Jestli ale píše ,že je v cajku a nabízí ti ať si na ní přijedeš zahrát tak to bude asi v pohodě,tak do toho běž no!
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
xid00

Příspěvek od xid00 »

no já si právě taky myslim že vzhledem k tomu že o něm mám tolik údajů se bát nemusim, ale stejně nevim no...
Saghi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saghi »

A to prostě nemůžeš nějakou méně důležitou akci, u které moc nevadí když nebudeš odříct a jet si to vyzkoušet? S takovouhle kytarou to už není sranda. On vypadá slušně, vypadá že tomu rozumí, ale to všechno může být jen klam (samozřejmě že spíš ne) který čeká až si to necháš poslat poštou a dá ti do balíku pár brambor. (samozřejmě že šance je taky malá, ale je:D). Prostě když si to necháš poslat poštou a v balíku najdeš něco, co si asi nechtěl, nic s tím dělat nemůžeš, kdežto když si jí vyzkoušíš, víš sám :)

panedge

Příspěvek od panedge »

Saghi píše:A to prostě nemůžeš nějakou méně důležitou akci, u které moc nevadí když nebudeš odříct a jet si to vyzkoušet? S takovouhle kytarou to už není sranda. On vypadá slušně, vypadá že tomu rozumí, ale to všechno může být jen klam (samozřejmě že spíš ne) který čeká až si to necháš poslat poštou a dá ti do balíku pár brambor. (samozřejmě že šance je taky malá, ale je:D). Prostě když si to necháš poslat poštou a v balíku najdeš něco, co si asi nechtěl, nic s tím dělat nemůžeš, kdežto když si jí vyzkoušíš, víš sám :)
Tak bude mít zkušenost pro příště,že pro kytaru se jezdí :P
911

Příspěvek od 911 »

Myslím,že ten člověk je v poho,nebál,bych se, si to nechat poslat,pokud nemáš čas,i když to moc nechápu,ale jestli chodíš do školy a ještě třeba na 3 směny do práce budiž:-).Z Prahy jsi v Plzni za hoďku,aspoň nemusí p.Červenka balit kytaru a stát frontu na poště a vypisovat papíry atd.Nedávno jsem posílal Gibsona za 35000kč do Košic a proběhlo vše v pohodě,tak vím o čem je řeč.
Parker Fly Select Artist 3TB USA ,
Gibson LP Custom Light USA ,Parker DF 722 MaxxFly FR BB USA,Carl Martin Quattro, sound KV2 Audio,

Tonda

Příspěvek od Tonda »

Panebože takový bláboly ... keramický alnika.. :roll:
Slintal je to dobrej; plnokrevnost epiphone.

Podle těch keců bych od něj nekoupil ani rohlík :twisted:
I´m wheels... movin´wheels
Vilcek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vilcek »

http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=5 ... sk%FD+kraj
Je to moje stara kytara....kdyby byl zajem napis :)

EDIT: opraven link :wink:
Naposledy upravil(a) Vilcek dne 3.01.2010 15:58, celkem upraveno 2 x.
Kytary: Jackson DK2; Ibanez GSA
Aparát: Peavey ValveKing 112; Ibanez 15W
Efekty: Boss SD-1, LS-2; CryBaby Kirk Hammett signatre; Marshall EH-1; ladička PlanetWaves
Struny: Ernie Ball 9-10

http://www.youtube.com/user/Vilcekcovers
http://bandzone.cz/fan/vilcek
panedge

Příspěvek od panedge »

Tonda píše:Panebože takový bláboly ... keramický alnika.. :roll:
Slintal je to dobrej; plnokrevnost epiphone.

Podle těch keců bych od něj nekoupil ani rohlík :twisted:
Celomahagon je celomahagon :lol: tak víš co prodává to že jo
xid00

Příspěvek od xid00 »

tak teď teda nevim no :D
tak přinejhorším budu vědět tu adresu a kdyby mi přisli brambory a nechtěl by mi vratit penize tak vemu pár kámošů a zajedu si za nim žejo :D
Tak mám to vzít či ne? ted vubec nevim :D mám z toho lehce strach... tu zálohu sem se s nim nakonec domluvil na 1000, a vypadá to že jí skutečně má podle fotek... Protože mi posílal fotky kde na ní mel přilepený držátko na trsátka, zámky atp, a teď mi poslal fotku(podle komba a podlahy) ze stejnýho místa po tom co to z toho sundal, takže nejspíš ji ma, tak ja nevim :D
biker_xx

Příspěvek od biker_xx »

xid00 píše:tak teď teda nevim no :D
tak přinejhorším budu vědět tu adresu a kdyby mi přisli brambory a nechtěl by mi vratit penize tak vemu pár kámošů a zajedu si za nim žejo :D
Tak mám to vzít či ne? ted vubec nevim :D mám z toho lehce strach... tu zálohu sem se s nim nakonec domluvil na 1000, a vypadá to že jí skutečně má podle fotek... Protože mi posílal fotky kde na ní mel přilepený držátko na trsátka, zámky atp, a teď mi poslal fotku(podle komba a podlahy) ze stejnýho místa po tom co to z toho sundal, takže nejspíš ji ma, tak ja nevim :D
Místo toho tlachání tady na fóru už bys byl z Plzně 4x zpátky. Autobus tem jezdí každou hodinu za 90,- Kč a jede hodinu. Fakt nechápu...
- 2008 Gibson Les Paul Standard
- 2009 ESP Horizon FR II
- 1999 Fender Stratocaster USA Custom Vintage
- 1986 Gibson Explorer
---------------------------------------
- 1997 Ephiphone AJ18SCE
- 2021 Gibson Hummingbird Custom Adirondack
xid00

Příspěvek od xid00 »

že mám možnost bejt u počítače neznamená že mám čas někde lítat... Momentálně je to kvůli vánočním návštěvám že sem doma..., od zítřka to že nemám čas bude kvůli škole + brigádě...
Saghi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saghi »

xid00 píše:že mám možnost bejt u počítače neznamená že mám čas někde lítat... Momentálně je to kvůli vánočním návštěvám že sem doma..., od zítřka to že nemám čas bude kvůli škole + brigádě...
Tak proč už si tam dávno nebyl? Schválil jsmě ti to, líbí se ti, už si tam mohl dávno být :roll:

xid00

Příspěvek od xid00 »

jak proč? teď jsem duvod řekl... Každý den k nám jezdí jiní příbuzní :D máme jich hodně :D proto sem nikam nemohl odjet... A když tu nebyly příbuzní tak jsem měl už dlouho zaplacené lístky do kina (to byl dnešek) nebo jiný dny co tu nikdo nebyl sem taky už něco měl...
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“