multiefekt na "prasení zvuku" :-)

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Odpovědět
dusty

multiefekt na "prasení zvuku" :-)

Příspěvek od dusty »

zdravím,
Projel jsem fóra, zadny vsak plne neuspokojilo moji predstavu ;), tedy zeptám se:
prosím doporučte multiefekt +- 4000,- . nejde mi o milion simulaci aparátů, zkreslení atd. chci hlavne ruzny hovadinky, delaye, posahany zvuky, chorusy.. nepotrebuju nutne ani volume pedal/kvakadlo.. kdyz to bude mit loop (coz pochybuju, vzhledem k maly nabidce na trhu) bude to ideal
je mi jasny, ze pro moje predstavy by byl idealni MIDI snimac, ale ceny jsou trochu mimo..
diky
Lachim

Re: multiefekt na "prasení zvuku" :-)

Příspěvek od Lachim »

Nevim jak jsou na tom s uchylarnama BOSSy, ale protože mám zmáklý Digitechy, tak ten novej RP 355 by mohl odpovídat. Jen je krapet výš s cenou. Nebo ten menší 255. Oba maj i loper. A úchylárny tam jdou taky. Na efekty dost gut. Na modeling aparátů spíš LINE6.
- PRS Custom MACHO, Strat MACHO, aku FURCH S25-SR Cut, Fender Thienline Elite, MusicMan Axis Pořízka, HOHNER Revelation RTX, Epi Wildkat, Tele MIK, Hohner Strat Prof., Sigma OM .....
- krabiček a efektů kýbl
- 3x Mmjuz aparáty, FR kombo Yamaha Stageplan 200 BTR
rotten77
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rotten77 »

Pokud potřebuješ opravdu jenom efekty bez zkreslení, šel bych do Rocktron Intellifex, na bazaru se za ty 4000 sehnat dá, dlouho jsem ho tam ale neviděl
rain
Odborník
Bandzone: http://bandzone.cz/hardrain
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rain »

rotten77 píše:Pokud potřebuješ opravdu jenom efekty bez zkreslení, šel bych do Rocktron Intellifex, na bazaru se za ty 4000 sehnat dá, dlouho jsem ho tam ale neviděl
Za 4K se spíš sehnat nedá a navíc je třeba ho něčím ovládat...
Pro začátek bych prubnul nějaký ten Digitech RP300 - 350, na "prasení" zvuku to bude dobré :-) a po bazarech je jich dost za fajn ceny...
dusty

Příspěvek od dusty »

tyjo, díky za reakce, myslim, ze malounko pretahnout cenu by mi nevadilo, kazdopadne jsem jeste koukal na midi snímač - možná, že by to bylo ideální, rozumim tomu správně, že se zapojí jenom snímač přes midi převodník např do kompu a s pomocí jakýhokoli synthu či VST můžu hrát?
rotten77
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rotten77 »

dusty píše:tyjo, díky za reakce, myslim, ze malounko pretahnout cenu by mi nevadilo, kazdopadne jsem jeste koukal na midi snímač - možná, že by to bylo ideální, rozumim tomu správně, že se zapojí jenom snímač přes midi převodník např do kompu a s pomocí jakýhokoli synthu či VST můžu hrát?
To už ale nejsou efekty ale nástroje
dusty

Příspěvek od dusty »

jasne jasne, ale teoreticky by se to pouzit dalo? neco sem zaslech (resp. pocet) o malym zpozdeni na normalnich midi prevodnicich, mate nekdo tip na neco idealniho pro kytaru (krome mrte drahej synthu samozrejme..) diks
Twinssix

Příspěvek od Twinssix »

Zdar hoši... mam dotaz, jsem začátečník na kytaru a tak netuším co to "prasení zvuku je".. Prosím Pusťte si na youtube Slipknot - Psychosocial a hned na začátku hraje nějak normálně ty tóny a pak udělá Něco a to Něco jakoby hvízdne.. netušim vůbec jak toho zvuku docílit... zde odkaz na Slipknot nebo spíše cover jednoho z fanoušků Slipknotu http://www.youtube.com/watch?v=_9sj611c ... re=related díky za odpověď :)
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Jde o umely flazolet, hledej. A priste az budes mit dotaz, tak bud pouzij uz nejake stavajici tema, ve kterem se neco podobneho probira, anebo si zaloz vlastni, s multiefektem to naprosto nesouvis.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Twinssix

Příspěvek od Twinssix »

sorry, ale jiank díky.. aspoň vim o čem je řeč a co mám hledat..
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“