Marshall
Pravidla fóra
-
negativecreep
Re: Marshall
Tak to asi nebude nic pro mě, pokud to nebude první počin tohoto druhu , ze kterýho si sednu na p***l, no stejně mě jcm 900 SLX plně vyhovuje
Koukal někdo už na CLASS 5 ? Vypada to dost zajimave http://www.musiccenter.cz/Marshall-Clas ... 5/:3:38612 
Cort Z42 Brown (Seymour Duncan SH-1 59' + SH-4 JB), combo VOX AD30VT-XL ..., Struny D'Addario EXL 110, Trsátka Dunlop Jazz III
Přesně něco takovýho hledám na domácí hraní... A hraje na to i Bonamassa!Gac píše:Koukal někdo už na CLASS 5 ? Vypada to dost zajimave http://www.musiccenter.cz/Marshall-Clas ... 5/:3:38612
Taky po tom právě koukám
Ta cena je docela zajímavá. To by mě zajímalo jestli na to hraje i doma 
Cort Z42 Brown (Seymour Duncan SH-1 59' + SH-4 JB), combo VOX AD30VT-XL ..., Struny D'Addario EXL 110, Trsátka Dunlop Jazz III
Myslim, že on už asi sousedy řešit nemusí, takže u něj doma bych spíš očekával half-stack s JTM45.Gac píše:Taky po tom právě koukámTa cena je docela zajímavá. To by mě zajímalo jestli na to hraje i doma
Tak jsem měl konečně včera možnost pořádně vytvit moje osmikilo a musím říct, ten zvuk i s mojí shitozní kytarou, je totální masakr! Když jsem vytavil ten čistý kanál jenom pomocí konce, málem jsem si z toho ACDC zvuku sedl naprdel:) Geniální zes, oproti devítikilu je to velký krok dopředu.
- mirostrat
- Bandzone: https://bandzone.cz/lustifon
- Kontaktovat uživatele:
caute moj prvy prispevok,mam jvm410h asi 5-mesicu a parada predtym som mal 6100 lm anniversary ,2204,kadejake marshall comba a stary jednokanal z roku 1970. kto ma rad zvuky marshallu jvm-ko mu zahra +- vsetky z trochou nadsazky,zacina sa mi na nom pacit hlavne jcm800 a hlaavne plexi.cisty je taky cinkavy fendracky ale hlavne na 7-micku a tvrdacke styly je jvm super.Skipper píše:Něco, co bude nejspíš narvaný fůrou elektroniky, doufám že aspoň lampáč, protože třeba JVM se vydařilo (podle mě)negativecreep píše:tak koukám že Marshall nám chystá nějakou novinku http://www.marshallamps.com/
Představí ji na Nammu, nikdo o tom asi nic bližšího nevíte co?
Zajímavej je ten potenciometr preamp
Lidi jsou jako zlá macecha, vyžmýkají tě, jako citrón a pak odkopnou, jako chcíplou krysu.
Red Dwarf : Nejlépe to měli vymyslené Eskimáci. Vystrčili staříky z Iglu a proto také neměli výraz pro Starobinec.
Se starobou přichází i moudrost, někdy ale přijde staroba sama.
Red Dwarf : Nejlépe to měli vymyslené Eskimáci. Vystrčili staříky z Iglu a proto také neměli výraz pro Starobinec.
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
mě z JVM naskakuje husí kůže.... Je ve zkušebně vedle mího bastlu JCM800 a DSL100 a je z nich zvokově nejhorší.
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
To je dost silný tvrzení. Už jsem měl taky dost aparátů včetně Marshallů pro "pravověrné" a nakonec mám JVM205H už asi půl roku. S kvalitním boxem, kytarou a rukama = velmi solidní výsledek. Rozhodně vedle JCM800 žádný chudák. Ale to je každýho věc co si koupí. Jen nemám rád takový striktní soudy.turbo_MaCk píše:mě z JVM naskakuje husí kůže.... Je ve zkušebně vedle mího bastlu JCM800 a DSL100 a je z nich zvokově nejhorší.
Kytary: Ibanez JEM7, Fender Stratocaster US, Gibson SG 61 Reissue, LP Studio, LP LTD 1000, LTD FR 450
Aparát: HOT Rock Hearth, Mesa Boogie 2x20, Hughes Kettner Grandmeister, Kemper Profiler
Efekty: TS 808, Lexicon MX 400, Dunlop Wah Bonamassa, Vox Tonelab LE, Tech SansAmp 1.1 PSA
Aparát: HOT Rock Hearth, Mesa Boogie 2x20, Hughes Kettner Grandmeister, Kemper Profiler
Efekty: TS 808, Lexicon MX 400, Dunlop Wah Bonamassa, Vox Tonelab LE, Tech SansAmp 1.1 PSA
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
to není soud, je to názor. nepotřebuju kanály, nepotřebuju ani blbý ekvalizér. Potřebuju mít jeden zvuk a potřebuju se nohama soustředit na pedály, ne na footswitch. Potřebuju abych měl co nejdymičtější zvuk. Vkaždým případě s tím JVM sou nespokojeni snad všichni co znám. je to celekm suchej zvuk.. vlastně spíš milióny zvuků. JCM2000 mi přijde určitě lepší ikdyž osobně bych šahal spíše k tý osmistovce nebo plexi... Ale hraju dost specifický styl hudby..
- citizen.one
ja souhlasim 
a diky takovym jako jsme my marshall a dalsi vyrobci jednokanalu nepadne (i kdyz ho prodavam :S)...
pro me jsou dva kanaly uz dost hodne a jsem rad ze maji napr u caliberu spolecne korekce, sice je clovek trochu omezenej tim,ale na druhou stranu neudela dva uplne jiny zvuky, jak jsem uz mnohdy slysel u trikanalistu, takze to znelo jako kdyz kazdou chvili hraje nekdo jinej...
a diky takovym jako jsme my marshall a dalsi vyrobci jednokanalu nepadne (i kdyz ho prodavam :S)...
pro me jsou dva kanaly uz dost hodne a jsem rad ze maji napr u caliberu spolecne korekce, sice je clovek trochu omezenej tim,ale na druhou stranu neudela dva uplne jiny zvuky, jak jsem uz mnohdy slysel u trikanalistu, takze to znelo jako kdyz kazdou chvili hraje nekdo jinej...
- mirostrat
- Bandzone: https://bandzone.cz/lustifon
- Kontaktovat uživatele:
na jcm 800 zahras kadeco je to taky universal hlavne 2205 dvojkanal ale 900 je aparat na ktory treba vediet hrat a ked pouzivas hrubsie struny a hras kila iba tak ze ich nechvejes[kvinty] a fakt nevyhravas tak to je grc do 900-vky to treba tlacit pravackou, zo zaciatku sa nadres,a ked vybehnes do sola bez krabice nejakeho nakopavatka tak zo zaciatku kym si zvyknes jak keby si hral skoro na cistom ale je to klam ked sa na tom niekto nauci kazdy cumi jaky zvuk ale fakt to treba vyhravat vsetko do detailou,na 2000 som hral a vobec sa mi nepacil rozhodoval som sa medzi 2000 a JVM410H.JVM-mko vyhralo a nelutujem staci mi dd6 boss do smycky a super zvuky a na ovladanie to je jednoduchy aparat,pamata si posledne nastavenia kazdeho kanalu a modu + 2x master takze 24 super zvukou.moj nazor vyskusaj marshall JVM.AndyACE píše:Ahoj, uvažuju o koupi hlavy Marshalla ale nevim přesně kterou, nebyl by někdo tak hodnej a nepopsal mi tak přibližně co od jaký hlavy mám očekávat? Koknkrétně mám na mysli JCM 800, JCM 900 a JCM 2000. Předem moc dík za rady..
Lidi jsou jako zlá macecha, vyžmýkají tě, jako citrón a pak odkopnou, jako chcíplou krysu.
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
to devítikilo má právě diodovej cliping takže je ten zvuk rozčesávanej polovodičema... je to jako hrát na plexi s Shredmastrem. Nic proti... sám rád zkresluju krabkama, ale mám rád, když leží na podlaze...
Mám dotaz, nevíte kde by se dalo vyzkoušet JTM45?
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
podle me chyba neni v polovodicich (tema prece kresli vsemozne mesy a jine higainy a hraje to) ale v nejakym celkovym navrhu preampu - z devitistovky nejde vykroutit takovy divny hnus ve vyskach, dela to i pres jine konce a jine preampy to naopak pres jeji koncak nedelaji
pro me osobne tam funguje jedno nastaveni a to je dost omezene v pouziti (jelikoz to hraje dost nahlas). pro me osobne je klasicke osmikilo jednokanal proste jinde co se tyce pouzitelnosti. vsechno to jinak hraje porad jako marshall, ale neco lip a neco hur 
dneska jsem si zahral na dve osmistovky (2203 a 2204) ve stereu, omfg to hraje tak dokonale! uz samy o sobe hrajou super, ale ve stereu to ma jeste vetsi koule - ta kombinace 50w a 100w koncaku (mikro rozdily) hraje fakt skvele. jenom bych chtel nejaky stredovejsi box nez 1960A (ktery je sice po tuningu takze hraje mirne prijemneji nez standartni A ale stejne).
Ehm... takže o tom JTM45 nevíte? 
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...
Kdyz jsme u Marshallu co si myslite o JCM800 a sedmistrunkou s aktivnim EMG na metal? Bude to mit koule nebo je to potreba dokrmovat. Nebo je to i s dokrmenim nejakym distortionem na poradny maso porad malo a ta 800ka je spis na AC/DC ?
Dean Avalanche 7 + EMG707, IMG Stage Line GAT-100R+4x12 box, DigiTech RP7
Niekto kto chce dokrmovat 800 s distrotionem by si ju nemal kupovat...
Ked chces vediet ako znie 800 najdi si video s Tomom Morellom premna najtypickejsi uzivatel 8kila
Ked chces vediet ako znie 800 najdi si video s Tomom Morellom premna najtypickejsi uzivatel 8kila
imho to koule mit bude az az, ja si myslim ze s poradnejma HB netreba osmikilo krmit. jde o to mit k tomu poradnou stredovou bednu, me se to nejvic libi s marshall boxama
ale jeste bych ty stredy pridal, zajimalo by me to s mesa halfback nebo takovym orange. popr marshall s H30, ty standartni bedny jsou hodne papirovy ale i tak to hraje super.
jinak Morello pouziva to dvoukanalovy "menecenny" osmikilo ktery kresli diodama - model 2205, to se da sehnat v pohode za 15 tacu. s tema jednokanalama uz je to horsi
jinak Morello pouziva to dvoukanalovy "menecenny" osmikilo ktery kresli diodama - model 2205, to se da sehnat v pohode za 15 tacu. s tema jednokanalama uz je to horsi