Zdarec,
nechtělo se mi (ani sem je neměl ) dávat prachy za obyčejnej dvoutlačítkovej f/switch tak jsem si koupil potřebný součástky a vyrobil jsem si ho. Zapojim ho do zesáku a nic....sice tam něco cvaká, ale nepřepne se ani reverb ani kanál....myslíte, že tam chybí nějaký odpory nebo je něco v zesáku? Slyšel jsem, že s neorigo přepínačema bejvá u englů problém.
Poznámka: v rámci šetření místa jsem se chtěl dopídit odpovědi v jiných vláknech....tu jsem ale nedostal a zakládám tedy nové.
Díky
Jinak na FS se reverb přepnout nedá; jedno tlačítko přepíná clean/crunch a druhé crunch/lead
EDIT:
kytary.cz píše:Možná se teď zdá nepochopitelné, jak se bude přepínat mezi 3 kanály, ale prakticky je to snadné – když aparát zapnete, bude hrát čistý zvuk. Pokud stisknete Clean/Lead, přepnete se do zkresleného zvuku. U něj lze pak pomocí Crunch/Lead zvolit, jestli půjde je zvuk méně či více zkreslený. A nebojte se, že by Thunder neměl dost gainu – jeho rezervy jsou prakticky nevyčerpatelné!
kytary.cz píše:Možná se teď zdá nepochopitelné, jak se bude přepínat mezi 3 kanály, ale prakticky je to snadné – když aparát zapnete, bude hrát čistý zvuk. Pokud stisknete Clean/Lead, přepnete se do zkresleného zvuku. U něj lze pak pomocí Crunch/Lead zvolit, jestli půjde je zvuk méně či více zkreslený. A nebojte se, že by Thunder neměl dost gainu – jeho rezervy jsou prakticky nevyčerpatelné!
Tohle delalo snad hovado. Zajimalo by me, jak v okamziku prepnes na crunch, kdyz mas treba cisty
Stejne pitome jako u Peavey XXX...
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Tohle delalo snad hovado. Zajimalo by me, jak v okamziku prepnes na crunch, kdyz mas treba cisty
Stejne pitome jako u Peavey XXX...
Naopak, je to jednoduché. Na prním tlačítku přepínáš čistý/zkreslený a na druhém jestli bude zkreslený crunch, nebo lead. Možná to vypadá složitě a neovladatelně, ale zkus si to vyzkoušet. Když máš čistý, tak prostě přepneš na crunch, když chceš z čistého na lead, tak si předem zapneš na druhém tlačítku lead.
Takhle jsem to udělal (ale bez LEDek) a pořád to nefunguje......jestli teda ta horní tečka u stereo jacku je stínění (což předpokládám, že jo).........nějaké další nápady prosim vás?