To mi povidejtele.kom píše:tak to je otázka no, já taky nejsem zrovna z nejtrpělivějších lidí a taky sem dřív končil na začátku nobiker_xx píše: Jj, pěkný. Já se ode všeho naučim jen začátky a pak mě to přestane bavit, nebo narazim na pasáž, kterou nezahraju. Takovejhlech kompletních coverů se tu ode mě asi nedočkáte..třeba zrovna tenhle song sem trénoval tak.. dvě tři hoďky čistýho času, což sem ochotonej obětovat. V podstatě si zkoušim zahrát každou část (riff) zvlášť a pak už jde jenom o to, zapamatovat si jak jdou za sebou a učim se to v podstatě tim, že ho hraju pořád s tim backingem, takhle mě to neomrzí
jiná věc jsou sóla no.. Pokud neni opravdu nějáký fantastický, nějáký z kterýho si sednu na zadek, tak tam většinou strkám nějakou naprostou improvizaci, co mi příjde, že se feelingem do toho songu hodí, protože jinak učit se sólo note by note je na mě taky moc zdlouhavý...
EDIT:
tady to je pro nekoho, kdo by si chtel poslechnout a neslysel toFade píše:Tak jsem se rozhodl, ze tady neco hodim. Je to sice starsi pocin, ale tak aspon necoTak jen do me
![]()
Summer song
Tak snad jsem vam oblibenou pisnicku nezhnusilza chyby se omlouvam a za casti, ktere se odchyluji od ooriginalu se neomlouvam, protoze jsem si to chtel pozmenit.
V podstate to pokazde hraju trochu jinak