Marshall Guv´nor

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Odpovědět
PATdevast

Marshall Guv´nor

Příspěvek od PATdevast »

Zdravím, možná mám blbej dotaz, ale ze zvědavosti. Mam tranďák Marshalla MG30DFX se simulací lampy. Marshallovskej zvuk se mi líbí, ale to zabudovaný zkreslení v kombu neni uplně to pravý ořechový. Tu simulaci lampy mam zaplou vždycky, protože bez toho ten zvuk stojí uplně za h***o. Musim si dycky držet gain maximálně na polovině, basy pro jistotu na nule, aby mi z toho lez přijatelnej zvuk. Jakmile dám basy víc jak na čtvrtinu, zvuk mi začne připadat děsně zahuhlanej a celkově to i víc šumí. Myslíte, že by mi tenhle efekt moh trochu pomoct, nebo by bylo lepší kouknout radši po lepším kombíčku?
Neber život tak vážně, stejně z něj nevyvázneme živí.
p81

Re: Marshall Guv´nor

Příspěvek od p81 »

pridas basy a zacne to sumiet?
LP+VHT
Skipper
Bandzone: http://www.bandzone.cz/fan/skipper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skipper »

viděl bych to na lampovýho marshalla, ale na to asi nebudeš mít peníze co? Osobně to doporučuju, nebo pak Valvestate (Pololampy) - starší z bazaru, když před to kopneš ještě lampovou krabičku tak to dělá divy :)

EDIT: Osobně se mi zvuk řady MG vůbec nelíbí, myslim že to není zvuk Marshallu
Naposledy upravil(a) Skipper dne 10.01.2010 20:00, celkem upraveno 1 x.
EVH Wolfgang Special, Gibson LP BFG-TG (Nashville 2007), Epiphone LP Custom (Hořovice 1994), Maya Stratocaster (Japonsko 1984), Chapman ML1-7 RS, Victory VX Kraken mkII a Janíček picks.
Mapex Armory (10, 12, 14, 16, 20, 22), Pearl Free Floating Maple 14"x6,5", Meinl Classics.
Focusrite Scarlett 18i20, Reaper, Ableton Live 9, NeuralDSP, Addictive Drums.
p81

Příspěvek od p81 »

Guvnor je na taky rockovy sound dobry, a podla mna aj dost vydareny. ale ak hladas viac gainu, tak skorej jackhammer, ked sa ti uz tak paci marshall sound.
LP+VHT
p81

Příspěvek od p81 »

Skipper píše:viděl bych to na lampovýho marshalla, ale na to asi nebudeš mít peníze co? Osobně to doporučuju, nebo pak Valvestate (Pololampy) - starší z bazaru, když před to kopneš ještě lampovou krabičku tak to dělá divy :)
to je pravda. dobra lampova krabica, alebo preamp dokaze divy. aj s tranzistorom alebo hybridom. ja mam H&K tubemana. to ked pichnem aj do tranzistora, tak sa na tom da natocit slusny zvuk.
LP+VHT
PATdevast

Příspěvek od PATdevast »

No Ja koukal právě po tom guv'noru, protože není moc drahej a Ja si chci pořídit novou kytaru. Časem si urcite poridim lampu. Toho marshalla jsem koupil v nejaky velký slevě zhruba za 4,5k a vzhledem k tomu, ze jsem předtím hral na 15w kombo coxx s uplne příšerným overdrivem, ze i s distortionem od behringeru to mělo o 200 procent lepší zvuk, tak ten marshall byl velkej krok kupředu, i kdyz je to jen MG
Neber život tak vážně, stejně z něj nevyvázneme živí.
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“