Jak se s metronomem vlastne spravne pracuje? Popripade kdy a jakou rychlost pri jake prilezitosti nastavit?
Dekuji za odpoved
kazdopadne zacinat na nizkejch rychlostech..a az ziskas v dane rychlosti suverenitu (bezchybnost) a jsi tak schopnej hrat i po pulnoci, tak postupne pridavat... (pro kazdou nasledujici rychlost plati vyse zminene o suverenite)...totez plati i pro cviceni skladeb...pokud nejsi schopny zahrat skladbu v dane rychlosti...uber rychlost a nadrt to a postupne si pridavej...neni kam spechat....Reido píše:Takova stupidnejsi otazka...![]()
Jak se s metronomem vlastne spravne pracuje? Popripade kdy a jakou rychlost pri jake prilezitosti nastavit?
Dekuji za odpoved

Stojí u nás na klavíru (křídle) v obývákuAtkins píše:Jenomže dnes jsou skoro všechny z plastuPoctivý dřevěný už skoro neseženeš.
vyrábí se několik sérii, ty levnější dvě jsou plastové - jedna s pruhledným krytem a druhá s neprůhledným a pak je série dřevěná - bohužel když jsem viděl cenu skoro 3000Kč tak už jsem si to rozmyslel a plastovou za 1200 nějak moc nechci, snad se mi poraří teď koupit mini verzi za pakatelAtkins píše:Jenomže dnes jsou skoro všechny z plastuPoctivý dřevěný už skoro neseženeš.