Mate radi blues????
Mate radi blues????
Mate radi blues????
- Metallistic
- Kontaktovat uživatele:
já osobně se Blues učím. . .protože mi toho učitele doporučil kamarád,je výbornej
díky za něj. . .Ale jinak blues neposlouchám..Myslím si že Blues je základ veškeré hudby. . .Aspoň teda nějákých těch sol. . 
Naposledy upravil(a) Metallistic dne 21.07.2007 23:15, celkem upraveno 1 x.
Cvičit,Cvičit,Cvičit ale bez chyb a pomalu jinak to nemá smysl;-)můj názor. .
Kytara-(sh*t Cruiser By Crafter),Cort EVL Z-4 BKS
Kombo-Roland Cube 30X,(Cruiser By Crafter)
Efekt-Digitech Death Metal

Kytara-(sh*t Cruiser By Crafter),Cort EVL Z-4 BKS
Kombo-Roland Cube 30X,(Cruiser By Crafter)
Efekt-Digitech Death Metal

- Trao
- last.fm: http://www.last.fm/user/martypalounek
- Kontaktovat uživatele:
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já mám rád jazz obecně, takže moná i trochu blues
Ale nelíbí se mi ten bluesovej zpěv, takový...no slovy se to nedá popsat 
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jj o tom psal impact, za což mu patří velké díkyMartin656 píše:Ten zpev je nejlepsi......Vcera na Ct2 davali historie blues a ma to mam pocit nekolik dilo..bylo to od22:00....
http://forum.kytary.cz/viewtopic.php?t=3190
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Já blues nemusim, ale obdivuju lidi, co ho dobře hrajou.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Blues
Blues miluju...
Fender Stratocaster Highway One USA, Epiphone Les Paul Custom, Epiphone Les Paul Special Model II; VOX AC30 CCH, EHX Deluxe Memory Man, EHX Holy Stain, EHX Worm, Dunlop Cry Baby, MXR distortion III, MXR Stereo Chorus; Dunlop Jimi Hendrix Classic Fuzz, Beta Aivin DD100...a to je asi tak všechno -_-
blues
z klasickýho bluesu treba Roberta Johnsona, Muddyho Waterse, B.B Kinga,Raye Charlese...z novejsich treba John Mayall s partou...s elektrikou hlavne HENDRIXE a Zepíky....Martin656 píše:A jaky interprety mate radi..?
Fender Stratocaster Highway One USA, Epiphone Les Paul Custom, Epiphone Les Paul Special Model II; VOX AC30 CCH, EHX Deluxe Memory Man, EHX Holy Stain, EHX Worm, Dunlop Cry Baby, MXR distortion III, MXR Stereo Chorus; Dunlop Jimi Hendrix Classic Fuzz, Beta Aivin DD100...a to je asi tak všechno -_-
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tohle je všechno moc profláklý
. Je spousta skvělých interpretů o kterých bohužel mnozí neví. Příkladem budiž Albert King, Hráč s osobitým stylem, který dal kytarovému světu mnohé co se techniky týče
.
Další například Luther Allison (v avataru) nebo Hubert Sumlin, skvělý hráč a strašně veselej děda
. Dál třeba R. L. Burnside. Samozřejmě nesmím zapomenout na Stevie Ray Vaughana a taky Jimmi D Lanea. Taky Hound dog Taylor. Tohle bylo dost elektrické, pak je ještě spousta těch skvělých akustický hráčů jako Son House, Charlie Patton a další.
Já hodně taky poslouchám harmonikáře (buesová diatonika). Z těch hlavně James Cotton, Billy Boy Arnold, Sonny Boy Williamson II, Sonny Terry. Z těch novodobějších James Harman, R. G. Misho, Charlie Musselwhite, Kim Wilson, Billy Branch, Mark Hummel, Rick Estrin, Lester Butler (Red Devils), Nelsen Adelard a hlavně Paul Butterfield Blues Band. Je toho víc ale nechce se mi vzpomínat
.
Další například Luther Allison (v avataru) nebo Hubert Sumlin, skvělý hráč a strašně veselej děda
Já hodně taky poslouchám harmonikáře (buesová diatonika). Z těch hlavně James Cotton, Billy Boy Arnold, Sonny Boy Williamson II, Sonny Terry. Z těch novodobějších James Harman, R. G. Misho, Charlie Musselwhite, Kim Wilson, Billy Branch, Mark Hummel, Rick Estrin, Lester Butler (Red Devils), Nelsen Adelard a hlavně Paul Butterfield Blues Band. Je toho víc ale nechce se mi vzpomínat
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
- zumBeispiel
Roberta Craye jsem videl (i slysel) jenom jednou v zivote - vloni na Claptonove koncerte v Praze. Dost se mi to tenkrat libilo, diky Bohu za tenhle topic, jinak bych na nej uplne zapomnel!hiali píše:Blues mam rad, lebo som s nim zacinal a ucil som sa na nom(Shuffle, rytmus Boggie..)Medzi mojich oblubenych giatristov patri Eric Clapton, Robert Cray a B.B.King. Nemozem povedat ze je to moje, ale mam ho rad. A ono má ma urcite tiez rado.
P.S. Blues mam rad, drive jsem nehral nic jineho. Za poslednich par let jsem ale vsechny diatoniky, triprstovy postupy atd. zapomnel.. Diky tomu mam dnes z hrani blues mnohem lepsi prozitek (ackoli u posluchace tomu tak pravdepodobne nebude