Schecter Devil

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
Gobak

Schecter Devil

Příspěvek od Gobak »

Kamarád si k nám na zkoušku přivezl tuhle věc.
Prosím vás, nevíte někdo, jestli ty snímače umí hrát aspoň trochu v čistém kanále nezkresleně? Půjčil jsem mu svého starého Valvestate 8040, na kterém jsem s SH2/SH4 bez problému hrál čistý bez náznaku crunche i s gainem na čistém kanále přes půlku, ovšem z toho Schectera lezl bordel. A to doslova. Stažení volume na kytaře zvuk akorát vyblilo, ale nakreslení tam bylo pořád. Koukal jsem různě po webu, údajně ten snímač je velmi podobný Blackouts od SD. A podle recenzí Blackouts čistě moc hrát neumí. Nechci mu řikat "sorry brácho, ale půlku věcí s náma na tenhle nástroj hrát nebudeš, protože Lynyrd Skynyrd s higain opravdu ne-e" předtím, než zjistím, co a proč.
Ano, nic o tom neví... po roce hraní ani netuší, co který pot dělá, haha. Je to radost, mít takové poddané :lol: .
Gibson SG Special '96, Marshall JCM 2000 TSL 601+homemade box 1x12", Dunlop, EHX, Boss, Line6, Ibanez...
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Re: Schecter Devil

Příspěvek od Atkins »

ovšem z toho Schectera lezl bordel
A není ta kytara ne "bordel" stavěná? :lol:
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
Gobak

Re: Schecter Devil

Příspěvek od Gobak »

Já ale myslím bordel jako opravdu bordel. Strašně nekonkrétní zvuk, rozjebanej, nečitelnej... higain byl poměrně prima, na to, jak je ta kytara levná.

Taky si myslím, že ten nástroj jinak hrát neumí, ale chci se ujistit předtím, než mu naordinuju jinou kytaru, pokud si s námi chce občas brnknout.
Gibson SG Special '96, Marshall JCM 2000 TSL 601+homemade box 1x12", Dunlop, EHX, Boss, Line6, Ibanez...
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“