Kytary Richmond
Pravidla fóra
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Re: Kytary Richmond
U nás je to dost novinka, tudíž nevěřím tomu, že to zde někdo bude vlastnit.
Nicméně když jsem předminulý týden na Richmond plodil popisky, tak jsem si usmyslel, že bych to měl ozkoušet, takže až se dostanu na kytary.cz a bude tam nějaká richmondka viset, tak jí prumbnu a pak poreferuju.
Nicméně když jsem předminulý týden na Richmond plodil popisky, tak jsem si usmyslel, že bych to měl ozkoušet, takže až se dostanu na kytary.cz a bude tam nějaká richmondka viset, tak jí prumbnu a pak poreferuju.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
Bias je slovo, ne zkratka.
- ...EDGE...
Co se tyce vzhedlu, rekl bych, muj skromny nazor zni, ze jsou minimalne zajimave...ehm, osklive.
Tak zrovna dnes sem se na ně díval na netu a mě se teda zrovna líběj,design zavání Rickenbekrem,ale to nevadí,výbava je luxusní a třeba tahle http://kytary.cz/richmond-dorchester/10 ... 91:0:0:1:0 se mi zrovna líbí moc...něco mi říká,že to bude i luxusně hrát 
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
Tayk sem o nich do nedávna nevěděl,tak mě celkem zajímá jak budou hrát,to "sg" mi trochu připomíná dan electro styl...
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
Nakej pokrivenej design to ma...
Taky mě ta kytara zaujala a přemýšlel jsem o podobnosti s SG.Drobák píše:Tayk sem o nich do nedávna nevěděl,tak mě celkem zajímá jak budou hrát,to "sg" mi trochu připomíná dan electro styl...
Jsou to pěkný kejtry - ještě vědět, jak hrajou...
- Skořepný Šokátor
- dankosmile
Hraju perfektne! Krasny zrozumitelny zvuk, hutné hrubé E. Proste najlepsia gitara pre mna osobne.
Ibanez Art Star 50, Danelectro 59 DANO, Squier Jazz Bass, VOX AC 30, MV3 (Bass Head), MikroKorg, Electro-Harmonix Worm, TC Electronics - Chorus/Flanger, Boss TU2, Cry Baby Deluxe, Boss Acoustic Simulator 2, Boss Line Selector, EH nanoMUFF...
a ty ji máš ???dankosmile píše:Hraju perfektne! Krasny zrozumitelny zvuk, hutné hrubé E. Proste najlepsia gitara pre mna osobne.
konkrétně mě nejvíce zajímá tahle:
http://kytary.cz/richmond-belmont/HN105573/
Epiphone LP Jr Special TV Yellow limited edition, P90-neck, Gretsch Filtertrone-bridge, Piezzo in bridge,
VHT Special6 Head + box 112eminence, Line6 POD 3XLive
VHT Special6 Head + box 112eminence, Line6 POD 3XLive
- Radek Kysely
- Kontaktovat uživatele:
Já hrál na Richmond Dorchester, ale moc mi do ruky nesedla. Nevím, jak bych to vysvětlil, ale zdála se mi taková "tuhá"...
Pravá ruka v poho, ale powerchordy a sóla se mi na tom moc pohodlně nehrály...
Gibson ES-339, Hohner B2A '89, Shure SLX14, homemade Kalamazoo Model I
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Ten Belmont mě dost zaujal, při zkoušení se mi poměrně dost líbil co do kvality zvuku a hlavně zpracování, ale není to vyloženě můj čálek čaje. Má to dost specifický zvuk, těžko říct, že je to daný. Je to takovej divnej hybrid LP, SG a strata v jednom. Někomu to sedne, někomu ne...drobekivo píše:a ty ji máš ???dankosmile píše:Hraju perfektne! Krasny zrozumitelny zvuk, hutné hrubé E. Proste najlepsia gitara pre mna osobne.
konkrétně mě nejvíce zajímá tahle:
http://kytary.cz/richmond-belmont/HN105573/
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Jinak ten Dorchester není "nějakej pokřivenej design" ale vykradený Mosrite 
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...