Ltd-Esp kh-202 (signature Kirk Hammett)

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
landser

Ltd-Esp kh-202 (signature Kirk Hammett)

Příspěvek od landser »

Caute,chtel bych si koupit nějakou kytaru na jaro...mám ted les paulku :) a chtěl bych neco s floydem...jenže nwm jestli bude držet ladení...Když poradíte budu jenom rád..díky moc
Flajtr

Re: Ltd-Esp kh-202 (signature Kirk Hammett)

Příspěvek od Flajtr »

Čau, ten floyd tam není origo, ale není špatnej navíc to má zámky tak to nebude problém a ladit to bude. Teď jsem v musiccentru videl tohle KH a je to fakt pekna kytara a pokud se chceš cítit jako Kirk tak ju běž zkusit a myslím, že je dobrá. Okolo těch 13 tisíc je ale plno pěknej ibaneze RG a daších LTD takže doporučuju navštívit třeba to musiccenter a tam ti ji půjčí a vyzkoušet si jí, a pořádně to promyslet. A pokud není problém dojet do prahy tak běž do obchodu kytary.cz, tam jich mají mnohem víc skladem a taky tě nechají na to zahrát. Protože v tom brně jich nebude tolik. Tohle je nejlepší jít vyzkoušet osobně :idea:
landser

Příspěvek od landser »

U toho ltdčka bych ješte uvažoval,ale na scénu hlavně přišla kytara ibanez rg320pg http://www.musiccenter.cz/Ibanez-RG320P ... e/:3:31324 :evil:
Flajtr

Příspěvek od Flajtr »

Být tebou tak si je jdu zkusit... je možný, že v obchodě narazíš na něco lepšího. Hrát už asi umíš tak není co řešit. U tý ibanezky se možná prodražil ten lak a ty snímače INF by chtělo taky porovnat. Já na to nehrál, někdo možná jo tak třeba napíše, ale spíš bych to šel trochu oběhat.
Fade
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fade »

Infinity jsou takove lepsi sh*t snimace, ktere Ibanez do svych kytar dava :) nejsou spatne, ale EMG, SD, nebo DM treba jsou opravdu jina liga
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
landser

Příspěvek od landser »

na té ibanezce bych časem měnil určitě snímaže na EMG ale možna tam dám Seymour ducan :idea:
Flajtr

Příspěvek od Flajtr »

Však ona ani ta KH nemá EMG ale jenom pasivy EMG-ESP ! Má to jen kryty. A v USA se prodává KH202 myslím z EMG-HZ ale v česku jsou to jen ty EMG-ESP. Jsou to pasivy delany pro esp od emg a myslím že budou lepší jak ty INF ale nehrál jsem na to a mám to vysledovaný jenom z videí :lol:
landser

Příspěvek od landser »

Ta kh nemá aktivní? :shock: Tož to ani nevim :? kurňa takže ty snímače taky nebudou nejlepší na te kh 202
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“