odtamtud mám Boogie Chillen od J.L.Hookeraimpact píše:A občas se to objeví i v Levnejch knihách.
a dokonce jsem tam za pakatel sehnal moje oblíbené Scars od Garyho Moora
odtamtud mám Boogie Chillen od J.L.Hookeraimpact píše:A občas se to objeví i v Levnejch knihách.
Jojo, ve vrtulniku....myslimMartin656 píše:Ted nejcasteji posloucham SRV..myslim ze ten chlapik umel..a v blues u je to muj novej vzor
Já bych řekl, že on napsal, že on "uměl" a né že "umřel"! I když Stevie opravdu zemřel ve vrtulníku! Je ho věčná škoda, byl to skvělý muzikant a mě velmi oslovil! Taky ho často poslouchám a musím říct, že on vážně UMĚL!...EDGE... píše:Jojo, ve vrtulniku....myslimMartin656 píše:Ted nejcasteji posloucham SRV..myslim ze ten chlapik umel..a v blues u je to muj novej vzor
To je genamapehve píše: takže máme rádi blues a mají ho rádi i mimča![]()
to se máš čím chlubit tedapehve píše: Captaina B. nemusím.
Asi tak (i kdyz teda obcas se blejskne, treba jak hral Red House na Fender vyrocnim koncertu 5 let zpatky)... Beztak vetsina jeho "bluesovejch" veci jsou puvodne songy od Petera Greena/starejch FM (coz jsou puvodne perfektni veci), coz by samo o sobe jeste tolik nevadilo, akorat jsou nehorazne znasilnenyJester píše:Vím, že je to věc názoru a asi spoustu lidí naštvu, ale G. Moore je dobrej rocker ale h***o bluesman.