Aerith píše:To MF-1 nevyzera spatne ale v CR je asi nedostupne..
Pozor! Nobels MF-1 nic neumi, je uplne blbej (jeden mam na skrini), vypadaji oba podobne, ale ten luxusni, co umi vsechno je MF-2. Sehnat ho ale asi uz bude problem.
V seznamu od Fekiho chybi jeste Skrydstrup SC-1, to je muj vyvolenej pro pripad, ze bych mel par tisic navic. Obecne ty kontrolery, ktery umej prepinani treba 10 presetu a banky nahoru/dolu maji sve limity. Tyhle o hodne drazsi maji histrorickou inspiraci prave ve Skrydstrupu a ono je to fakt trochu jinak, kdyz si zvolis song a k nemu se ti deset tlacitek v hornich radach navoli podle songu, takze pro kazdej song mas pak jine presety a snadno si spocitas, ze muzes mit na koncerte podstatne sirsi paletu dostupnych zvuku bez listovani v bankach. A pritom slapnes jiny song, solo budes mit porad na stejnym spinaci, jako v minulym songu, ale najednou ti to navoli jinej solovfej preset.... proste parada... Akorat 1340 Euro za Skrydstrup je mimo moji misu...
Z ceskych produktu ale chybi jeden, kterej tady nekdo vyrabi (nevim kdo, obcas je to par kousku, vedel by to Komar ze Sunset Blvd), kterej stoji okolo 10 a umi taky ty song rezimy, jako All Access a Skrydstrup. Zkusím zapátrat, ale je to malosériovka, spíš kusovka...
Ad FCB a Roland: Feki sice píše, že Uli ve svém FCB obšlehl Rolanda, ale je to jenom vizuální inspirace. Já jsem leta chtěl Rolanda FC-200, ale pak jsem zjistil, že vlastně vůbec nic neumí. Tedy přesněji drahý pedál od Rolanda neuměl zejména vysílat na víc kanálech. No a taky neuměl napájení přes phantom a jel jen na baterky nebo adaptér. Celkově je FCB výrazně možnostmi nad FC-200...