Mam celej černej. Nepotrpim si na ornamenty.
Určitě doporučuju nakupovat přímo přes shop ORX a ne přes kytary.cz. Ušteříte a můžete si s paní Jiříčkovou zavolat a přesně domluvit detaily. Navíc akce má každou chvíli

sice treba udrzi 68kg ale tim stylem ze vahu pomalu pridavaj..anebo jen pri urcitem smeru..treba se ti to nejak vzprici a je to hned vp.ciRadek Kysely píše:Když tady máte obavy z plastového klipu, tak exsituje verze i s kovovým klipem. Má někdo zkušenosti s tímhle?
BTW: Já bych se nebál ani toho plastového klipu, udávaná hmotnost, kterou udrží je 150 liber (68 kg)
No ano máš pravdu, víceméně je na věky... Bavlněné a nylonáky taky něco vydrží... ale hraj ve stoje X hodin s těžkou kytarou, nylonák je úzkejm řeže tě do ramene, váha není rozložena na plochu, nevyvážená kytara ti může přepadávat... toto vše pořádná kůže vyřeší sama... Dřív s kapelou jsem měl dost dlouhý zkoušky a rameno to pociťovalo... nikdy bych už nevzal obyčejnej popruh, člověk se cítí líp, když ho nic netlačí do ramene, víc se vžiješ do hudby, je jistější (kytara mu jen tak na pořádným popruhu nespadne)... Myslím, že toto je zrovna investice, která má smysl...Joey01 píše:Nj ale zase 800 je dost, já vím, že je to pohodlné ale tolik za popruh, sice už je na furt no
Nejen ORX dělá kožené popruhy... Já sám mám http://kytary.cz/orx-rucne-vyrobeny-koz ... /HN089439/ a naprostá spokojenost.Joey01 píše:Asi to má fakt smysl no a který ten ORX?