Nová basa nebo nová hlava ?

Precission, Jazz, Modern, ...
heczis

Re: Nová basa nebo nová hlava ?

Příspěvek od heczis »

Mirus píše:že to má "výstup na sluchátka" není pro kytary.cz asi podstatná věc
Sry za OT, ale podle mě to je ještě míň než podstatný :D Cvičit se sluchátkama má smysl jen v totální nouzi a ten výstup se určitě dá udělat i jinak (ten muj nemá výstup na sluchátka a stejně jsem si přes ně dokázal zahrát :) )
... Závěr: Se sluchátkama necvičit. Když to na ně nemá výstup, tak tě to k tomu aspoň nebude svádět.
fretless a 6tka od Petra Minaříka, jazzbass od Jardy Ubla, hlavy Peavey MAX160 a Eden WTX260, 2x box Hocke 1x12", mulťák Zoom B2.1u, trombon King 3B
http://bandzone.cz/sunday4
Mirus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirus »

A tak stejně sluchátka jsou jenom jeden z faktorů proč se mi tato hlava líbí .. přednější důvod je rozměry a váha .. takovej Marshall MB450 má na šířku přes 60 čísel myslím .. což je doslova "kráva" ... pokud teda ta kráva neleží na místě , jakožto ten můj prcek by neležel , proto chcu něco malýho. A možná vezmu toho Edena z baziku jak mě Budaj upozornil ,... Dík Budaji , nevšiml bych si toho :D
Washburn WV40 Vindicator >> AMT R1 Mesa Rec Preamp >> SWR Workingmans´s 2x12 cab
Candymann

Příspěvek od Candymann »

Uz to tu parkrat odznelo, ale ja by som kupil najprv poriadnu basu... taka ti bude hrat slusne aj do mixu a potom az by som riesil aparat....
Basy: Fbass BN6 /GV guitars/
Yamaha TRB6
fodera Anthony Jackson fretless /GV guitars/
Hlava: Carvin bx1200
Boxy: PMG /custom cabinets/
Multak: Boss Gt6B
Midi: Roland GR-20
haens

Příspěvek od haens »

heczis píše:... Závěr: Se sluchátkama necvičit. Když to na ně nemá výstup, tak tě to k tomu aspoň nebude svádět.
a na to jsi přišel jak prosím tě? zkoušel už jsi někdy cvičit v 11 v noci v paneláku, hm?

cvičit se sluchátkama je mnohem lepší než cvičit s kombem puštěným úplně na minimum, aby náhodou nerušil sousedy. obrovská výhoda je, že ve sluchátkách se slyšíš daleko líp a víc tam proto vyniknou chyby, než když člověk hraje a zpod stola mu něco jen tak lehce brumlá a šumí...

na noční seance se sluchátkama nedám dopustit, výborná věc :twisted:
bass: PJ4 + Genz Benz STM600 + Hocke 12
guitar: Fender Pawn Shop 51
BUDAJ-31

Příspěvek od BUDAJ-31 »

nj sluchatka su dobra vec,ked v noci chces cosi poskusat,tez som snimy cvicil a nmohol som si to vynachvalit (pokial mas kvalitnejsie sluchatka)
heczis

Příspěvek od heczis »

Sry za poslední OT (honestly live): Sluch. Naprostá většina muzikantů, se kterými musím hrát (a lidí, co znám), slyší kulový. Prostě si ničí uši a je jim to fuk a ještě mají někteří tu drzost, že za to odmítají jakoukoliv zodpovědnost.
fretless a 6tka od Petra Minaříka, jazzbass od Jardy Ubla, hlavy Peavey MAX160 a Eden WTX260, 2x box Hocke 1x12", mulťák Zoom B2.1u, trombon King 3B
http://bandzone.cz/sunday4
Saxon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saxon »

První bych koupil basu, hrál jsem Ibanez BTB 205 na Behringer 3000A, ale zvukově nic moc. Pak jsem si koupil novou basu WARWICK Corvette $$ Double Buck a hned to bylo sakra lepší(asi tou trojnásobně dražší cenou). A nakonec jsem si koupil Marshall VBA400 s boxem VBC412 a to je teprv krása. Nicméně dobrej aparát a špatná basa je k ničemu, takže za mně tedy první basu.
Basa: WARWICK Corvette $$ Double Buck
Fretless: WARWICK Corvette Standard
Aparát: Marshall VBA400
Repro: Marshall VBC412
Bezdrát: AKG WMS40PRO INSTRUMENT SET DUAL
Kapela: http://www.paradoxband.cz
Odpovědět

Zpět na „Baskytary“