Marshall DSL 401vs Peavey valveking vs Randall Rg50
Pravidla fóra
Marshall DSL 401vs Peavey valveking vs Randall Rg50
Rozhoduji se mezi temito tremi apeci ale nemuzu se rozhodnou ktery by byl nejlepsi cena / vykon vsechny z bazaru cena 10000. Na Peaveyi je V30. to je asi vse ted bych chtel slyset vase nazory na kazdy z nich.
edit: peavey je za 7500
diky za nazory
edit: peavey je za 7500
diky za nazory
Schecter C1-classic ->You dirty rat-> laney LC50(starsi verze + repro celestion G12 classic ),Mmjuz amp
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
Re: Marshall DSL 401vs Peavey valveking vs Randall Rg50
jestli je ten peavey za 7500 i s V30 bral bych jej
taky sem nad tim uvozavola ale nekde sem se docetl ze po 3 letech se ten apec rozpadne a prestane hrat.
Schecter C1-classic ->You dirty rat-> laney LC50(starsi verze + repro celestion G12 classic ),Mmjuz amp
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
tak mas tri roky na to sehnat dalsihalys píše:taky sem nad tim uvozavola ale nekde sem se docetl ze po 3 letech se ten apec rozpadne a prestane hrat.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Když máš na Marshalla, tak bych určitě nebral VK nebo RG50, který jsou zvukově znatelně slabší.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Dobre ted sem dostal jeste nejakou nabidku na hlavu od Rozdalu coz by pro me bylo lepsi hlave na prepravu.
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
rozdal nebrat je-li ti zivot mily
-
mmjuz
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
°Každopádně si to pořádně vyzkoušej, Rudovi se prý tak jeden kus z deseti povede. Ovšem co znám různé majitele, tak bohužel se všichni trefili do těch zbývajících devíti kusů.
Já bych tu také měl jednu 50W hlavičku i s překližkovým přepravním boxem. Vyměnil jsem a seřídil u toho lapmy, elektrolyty a doladil pár drobností a hraje jako o život. Jenom teď čekám, až bude vygravírovaný štítek s popisem na přední panel, páč původní ovládání bylo trochu jinak. Teď tam jsou třípásmové korekce, presence, jedno volume a přepínač drive na nakopnutí. Je tam použitý originál výstupák z Marshall z JCM 602. Tak to má takový spíš starý marshallovský zvuk. Pokud bys počkal čtrnáct dní, až mi dojde ten panel, klidně Ti to prodám za rozumnou cenu, řekněme 6000,-Kč.
Já bych tu také měl jednu 50W hlavičku i s překližkovým přepravním boxem. Vyměnil jsem a seřídil u toho lapmy, elektrolyty a doladil pár drobností a hraje jako o život. Jenom teď čekám, až bude vygravírovaný štítek s popisem na přední panel, páč původní ovládání bylo trochu jinak. Teď tam jsou třípásmové korekce, presence, jedno volume a přepínač drive na nakopnutí. Je tam použitý originál výstupák z Marshall z JCM 602. Tak to má takový spíš starý marshallovský zvuk. Pokud bys počkal čtrnáct dní, až mi dojde ten panel, klidně Ti to prodám za rozumnou cenu, řekněme 6000,-Kč.
Vy me v tom delate uplny hokej
prave uz nemam moc casu takze co radi co rikate na ten marshal ?
Takze posledni rozhodnuti je mezi Marshallem DSl 401 a Laney LC50 zvukove se me libi oba nevim co bude kvalitnejsi no
ber laney, DSL401 nehraje a navic se prehriva (konstrukcni chyba)
Laney LC jsou válečné stroje, dost vydrží, i moje LC 30 před dávnými lety přežila lecos. Zkreslení z komba ale není nic moc, musíš to nakopnout něčím před kombem. Čistý zvuk byl s kompresorem a pololubovkou naprosto dokonalý.
Marshall DSL 40 mi přišel na zkreslené zvuky lepší, jednou jsem na něj hrál metalistům ze společné zkušebny a líbil se mi víc než můj Laney. Když ale kolega tvrdí, že má konstrukční chybu, tak asi má.
Marshall DSL 40 mi přišel na zkreslené zvuky lepší, jednou jsem na něj hrál metalistům ze společné zkušebny a líbil se mi víc než můj Laney. Když ale kolega tvrdí, že má konstrukční chybu, tak asi má.
halys píše:Takze posledni rozhodnuti je mezi Marshallem DSl 401 a Laney LC50 zvukove se me libi oba nevim co bude kvalitnejsi no
Hledám možnost hrát jazz v Praze. http://bandzone.cz/janbisek
laney ma svuj osobity zvuk ktery mozna nesedne kazdemu ale me se ta 50ka na zkresleni libila vic nez to maly DSLko. to mi prislo jako permanentni bzucacek, nikdy jsem z nej s zadnou kytarou nedostal poradny zvuk. i kdybych pred to laney mel dat krabku tak mi to porad prijde jako fakt lepsi volba.