Jak je na tom Tokio Hotel???
lidi mam tady rozhovor s jednou fanynkou tokio hotel, cast sem musim uverejnit!
Kačka (10:01 dop.) :
hej ten Marylin Manson je .......
dvě písničky co od něj znám nejsou jeho
to je .....
Caggan (10:06 dop.) :
a ty si zase ......... ........ protoze poslouchas tokio hotel
Kačka (10:06 dop.) :
a proč jako....ty mě znáš???
a ty znas marylina mansona?
Kačka (10:07 dop.) :
ale Tokiáci aspoň svoje písničky
Caggan (10:07 dop.) :
a jak vis ze je slozili oni? ze je neslozil naky clověk primo pro ně
Kačka (10:08 dop.) :
protože mi to Bill říkal
já mám jeho číslo..víš
Kačka (10:10 dop.) :
a i kdyby pro Tokio Hotel někdo písničku složil...tak by to byly oni kdo by ji poprvé zazpívali..jenže Marylinek je jenom vůůl který si bere písničky od druhých...které už někdo zazpíval...
hej ten Marylin Manson je .......
dvě písničky co od něj znám nejsou jeho
to je .....
a ty si zase ......... ........ protoze poslouchas tokio hotel
Kačka (10:06 dop.) :
a proč jako....ty mě znáš???
a ty znas marylina mansona?
Kačka (10:07 dop.) :
ale Tokiáci aspoň svoje písničky
Caggan (10:07 dop.) :
a jak vis ze je slozili oni? ze je neslozil naky clověk primo pro ně
protože mi to Bill říkal
já mám jeho číslo..víš
Kačka (10:10 dop.) :
a i kdyby pro Tokio Hotel někdo písničku složil...tak by to byly oni kdo by ji poprvé zazpívali..jenže Marylinek je jenom vůůl který si bere písničky od druhých...které už někdo zazpíval...
blázen??? fanatik!!!! a prej sme zabili nakou holku, moc tomu nerozumim teda! posudte sami. vzhledem k tomu ze je to na TH blgu tak to neni pravda. ale zajimave je to
Kačka (10:34 dop.) :
http://th-bgtg.blog.cz/0707/zemrela-div ... i-fanousci
To je nějaká blbost...Caggan píše:blázen??? fanatik!!!! a prej sme zabili nakou holku, moc tomu nerozumim teda! posudte sami. vzhledem k tomu ze je to na TH blgu tak to neni pravda. ale zajimave je to
Fender Stratocaster Highway One USA, Epiphone Les Paul Custom, Epiphone Les Paul Special Model II; VOX AC30 CCH, EHX Deluxe Memory Man, EHX Holy Stain, EHX Worm, Dunlop Cry Baby, MXR distortion III, MXR Stereo Chorus; Dunlop Jimi Hendrix Classic Fuzz, Beta Aivin DD100...a to je asi tak všechno -_-
- zumBeispiel
To uz je (pravdepodobne) blaznovstvi, musel jsem tam na to reagovat..Caggan píše:blázen??? fanatik!!!! a prej sme zabili nakou holku, moc tomu nerozumim teda! posudte sami. vzhledem k tomu ze je to na TH blgu tak to neni pravda. ale zajimave je to
"What? Would you tell Picasso to sell his guitars?"
"Oh, my god! He's an idiot!"
to je mozne. ale jako nikdy neuznam to ze NORMALNI clovek by kvuli hudbě zabil 13 letou holku!! myslim si ze takovy fakt nikdo neni, ten clovek/ti lidi, nemohli byt normalni aby neco takoveho provedli, a to ze holka poslouchala TH byla enom shoda okolnosti, a ne duvod kvuli cemu to udelali. napadlo by vas jit po ulici a rict "ty poslouchas TH, tebe zabiju!" ???
to víš že by mě to nenapadlo, ale víš jak..lidi jsou různí.Caggan píše:to je mozne. ale jako nikdy neuznam to ze NORMALNI clovek by kvuli hudbě zabil 13 letou holku!! myslim si ze takovy fakt nikdo neni, ten clovek/ti lidi, nemohli byt normalni aby neco takoveho provedli, a to ze holka poslouchala TH byla enom shoda okolnosti, a ne duvod kvuli cemu to udelali. napadlo by vas jit po ulici a rict "ty poslouchas TH, tebe zabiju!" ???
- zumBeispiel
No, ja prave myslim, ze bychom se o tom dozvedeli odjinud. Nevericne bych ziral, kdyby se to potvrdilo. Stejne tak by me ale prekvapilo (v podstate prekvapuje - te historce se mi nechce verit), ze takova ptakovina, jako fanouskovstvi 14tiletych divek, by mohla vest az k podobne zvrhlemu vypousteni fiktivnich zprav, ktere jim slouzi jako trumf ve sporu s "ANTI" (ten pojem me desi).
asi budu vypadat jako necita, ale mě by to fakt nepřekvapilo. je to srovnatelný s tim, co se na nás občas valí ze zpráv.zumBeispiel píše:No, ja prave myslim, ze bychom se o tom dozvedeli odjinud. Nevericne bych ziral, kdyby se to potvrdilo. Stejne tak by me ale prekvapilo (v podstate prekvapuje - te historce se mi nechce verit), ze takova ptakovina, jako fanouskovstvi 14tiletych divek, by mohla vest az k podobne zvrhlemu vypousteni fiktivnich zprav, ktere jim slouzi jako trumf ve sporu s "ANTI" (ten pojem me desi).
- zumBeispiel
To jsem psal asi ja, pokud myslis to 5. na: http://th-bgtg.blog.cz/0707/zemrela-div ... i-fanouscivlkodrak píše:ne ne, na žádnej blog jsem nic nepsal...Caggan píše:vlkodraku to jsi na ten blog napsal ty??? velice krasně napsano!
No, uz se mi nad tim nechce moc dumat - stejne nepochopim, jak muze neco takoveho tolik ovlivnovat lidi (at tak nebo tak).
je to div ale je to tak. kdysi kdyz Linkini vydali Meteoru taky ji poslouchal kazdy, ale nepamatuju ze by se masově nenavideli. urcite ne tak jak se nenavidi TH. a urcite kvuli nim nikdo nezabijel, at uz je to pravda nebo ne. a kdyz ne tak urcite nikdo nepsal ze jejich antifanousci nekoho zabili. to me proste neleze do hlavy. a neni to normalni to musi uznat kazdy rozumny clovek
linkini taky nejsou tak...divnýCaggan píše:je to div ale je to tak. kdysi kdyz Linkini vydali Meteoru taky ji poslouchal kazdy, ale nepamatuju ze by se masově nenavideli. urcite ne tak jak se nenavidi TH. a urcite kvuli nim nikdo nezabijel, at uz je to pravda nebo ne. a kdyz ne tak urcite nikdo nepsal ze jejich antifanousci nekoho zabili. to me proste neleze do hlavy. a neni to normalni to musi uznat kazdy rozumny clovek
já na jistým diskuzním fóru měl dost vyhraněný názory na hip hop odsuzoval jsem kde se dalo...a jak postupně stárnu, zjišťuju že to nemá cenu. tohle vyhnání do extrému, zabít někoho že vypadá jako repák, nebo jakkoliv jinak..to by mě samozřejmě nikdy nenapadlo, prostě ocamcaď pocamcaď, brát to takhle vážně...kdepak, to bych musel bejt chorej. ale holt se to děje, a bohužel bych se nedivil kdyby to byla pravda