ESP-LTD Elektrická kytara JH-200
Pravidla fóra
ESP-LTD Elektrická kytara JH-200
Má tady někdo zkušenosti s tímto? : http://kytary.cz/esp-ltd-elektricka-kyt ... /HN092902/
- knedlousek
- Kontaktovat uživatele:
Re: ESP-LTD Elektrická kytara JH-200
zkušenost nemám ale řekly bych že šotná kytara to rozhodně nebude,dřevo je tuším lípa a celkově zpracování bych u esp-ltd očekával dobrý snímače nevím jaký tam sou ale vzhledem že je to signature taky bych tomu já věřil
AXL-Badwtaer(vlastní modifikace)-->Peavey Rage Transtube 258 nebo 60W tranďák
Mam tu nizsi radu 100 akorat stacila postelovat a je v poho jeste tam hodit naky SD a bude to delo 
Schecter C1-classic ->You dirty rat-> laney LC50(starsi verze + repro celestion G12 classic ),Mmjuz amp
Halys: Taky mam tu samou, planuju tez upgrade snimacu, premyslim o aktivnich EMG, jen nevim, jestli dovnitr dostanu baterii... nemas s tim zkusenosti nahodou?
dikes
dikes
GUITARS: ESP-LTD MH100QM NT, EMG 81+85, ENGEL E330 SCREAMER COMBO, WASHBURN WD20S
Možná by ta baterka šla dát do téch šachtičky kde je tremolo ale musel bys to zkusit nanečisto jestli by se tam vešla, a nebo ju budeš nosit po kapsáchmisak256 píše:Halys: Taky mam tu samou, planuju tez upgrade snimacu, premyslim o aktivnich EMG, jen nevim, jestli dovnitr dostanu baterii... nemas s tim zkusenosti nahodou?
dikes
Flajtr píše:Možná by ta baterka šla dát do téch šachtičky kde je tremolo ale musel bys to zkusit nanečisto jestli by se tam vešla, a nebo ju budeš nosit po kapsáchmisak256 píše:Halys: Taky mam tu samou, planuju tez upgrade snimacu, premyslim o aktivnich EMG, jen nevim, jestli dovnitr dostanu baterii... nemas s tim zkusenosti nahodou?
dikes![]()
Je to bez tremola, struny skrz telo, jsem co se tyce elektrickych kytar novic, jeste jsem to nijak nerozebiral, zezadu je jeden dekl, tak sem myslel, ze bych to treba nacpal tam pokud by tam bylo trochu mista
Jinak bych se poohledl po nejakych pasivech, treba ty SD nebo DiMarzio.
GUITARS: ESP-LTD MH100QM NT, EMG 81+85, ENGEL E330 SCREAMER COMBO, WASHBURN WD20S
Sorry moje chyba, když jsem dal do googlu mh 100 tak mi vyjelo něco s tremolem
. Skus to jestli se to tam vleze, pokud ty aktivy chceš tak byla blbost a škoda se jich vzdávat jen kvůli tomu že není kam strčit baterka 
V pohode...
Mrknu na to, diky za postrehy.
Mrknu na to, diky za postrehy.
Tak ja mam les paul ale tak myslim ze to zpracovani bude stejne myslim jediny co je na tyhle kytare jiny sou ty snimace.Asi budou lepsi nez ty Lh150 nebo jak se to menuje co mam ja .
Schecter C1-classic ->You dirty rat-> laney LC50(starsi verze + repro celestion G12 classic ),Mmjuz amp