Jakou písničku ? Uplný amatér (al. kytara)
Pravidla fóra
Re: Jakou písničku ? Uplný amatér (al. kytara)
Díky moc chlapy to jsem potřeboval vědět, ted jsem si psal s kamarádem prí má modrou nebo zelenou já písnička myslíte že to je ta vhodná ? 
Jakakoliv ja pisnicka je ok...v kazdy jsou jiny songy... myslim ze jsou 4 dily (mozna i vic)...
EDIT
http://knihy.abz.cz/prodej/ja-pisnicka
EDIT
http://knihy.abz.cz/prodej/ja-pisnicka
holkoun píše:tak do ted jsem zil v domneni ze chce i barre:-) sem to blbe precet... no tak potom wild thing je naprosto idealni - charakteristickej rytmus, jednoduchy akordy...a holky mu budou klecet u nohou:-)
To sme dva
Schecter C1-classic ->You dirty rat-> laney LC50(starsi verze + repro celestion G12 classic ),Mmjuz amp
JJ, 4 jsou. ale myslim že si kolega vystačí i s jedním... Fakt je lepší začínat pomalu a na něčem jednoduchým. A když pořád řešíš rytmus (jak píšeš..."nahoru, dolu..."), na to je ideální ta tabulka v Já písničce vzadu, jak už psal Nero. Nepouštěl bych se do žádnejch větších akcí...holkoun píše:Jakakoliv ja pisnicka je ok...v kazdy jsou jiny songy... myslim ze jsou 4 dily (mozna i vic)...
PRS SE Mark Tremonti Signature (+ DiMarzio Air Norton, Tone Zone), Fender Telecaster Am. Std., Fender Supersonic 22, Smrčka OD Station III TB, Dunlop Cry Baby, Zoom G3, TC Polytune Mini, Line6 Relay G30
ze von ten prispevek upravil:-D
halys píše:holkoun píše:tak do ted jsem zil v domneni ze chce i barre:-) sem to blbe precet... no tak potom wild thing je naprosto idealni - charakteristickej rytmus, jednoduchy akordy...a holky mu budou klecet u nohou:-)
To sme dva
Panove tak si to shrme: tendle song ma jaky rytmus ? 2x dolu 2x nahoru dolu nahoru ? a youtube si snad najdu
Hele ja te asi zabiju:-) Jestli se ptas na wild thing, tak to video sem ti postoval na predchozi strane....cti proboha! Vic pod nos uz si to dostat nemoh...ted uz staci fakt jen cist, koukat a cvicit...mene nepripravenych dotazu a vice snahy priteli:-)gatusooo píše:halys píše:holkoun píše:tak do ted jsem zil v domneni ze chce i barre:-) sem to blbe precet... no tak potom wild thing je naprosto idealni - charakteristickej rytmus, jednoduchy akordy...a holky mu budou klecet u nohou:-)
To sme dva
Panove tak si to shrme: tendle song ma jaky rytmus ? 2x dolu 2x nahoru dolu nahoru ? a youtube si snad najdu
Já bych ho spíš pochválil, už místo melodie říká správně rytmus.holkoun píše: Hele ja te asi zabiju:-)
jo taky sem se kouk...ze rikal riffu, solo (v jinym vlakne):-)
no ale stacilo k tomu aby se trosku snazil a uz vi...ja mam pocit, ze meta otazky a ty odpovedi ani necte...natozpak, aby se aspon trosku snazil o sebevzdelavani:-)
no ale stacilo k tomu aby se trosku snazil a uz vi...ja mam pocit, ze meta otazky a ty odpovedi ani necte...natozpak, aby se aspon trosku snazil o sebevzdelavani:-)
Pokrok jak svi*a
Vidim že Já písnička se nechytla. Nu co, Wild Thing taky dobrý. Zkus ten rytmus odposlouchat a okoukat a než se ti to povede, hraj to třeba pořát dolů. Tuším že 11x 
PRS SE Mark Tremonti Signature (+ DiMarzio Air Norton, Tone Zone), Fender Telecaster Am. Std., Fender Supersonic 22, Smrčka OD Station III TB, Dunlop Cry Baby, Zoom G3, TC Polytune Mini, Line6 Relay G30
veldo: jezis nech at se taky trochu snazi:-) dyt na tom videu je to ukazany fakt dostatecne:-)
ted jeste zjistit kam je dolu a kam nahoru 
Schecter C1-classic ->You dirty rat-> laney LC50(starsi verze + repro celestion G12 classic ),Mmjuz amp
Dík chlapy ted du kouknout na to video uz my nabehlo mam slaby net ale pohoda
jen dotaz to muzu hrat na el. kytare podle ja pisnicka ? ja myslel ze sou tam jen picnicky na akustiku .. a ja si ji pucim az zitra bydli 10 km odemně takze z na ni se kouknu az zitra ...
Aha, a my všichni mysleli žes to nepochopil. A ono to bylo připojenim... A podle Já písničky můžeš hrát i na elektriku, nic se jí nestane 
Koukam jakou bych si obednal, prece jenom si ji chci koupi i kdyz mi ji puci kamarad, co myslite 1,2,3 nebo 4 ? jde my hlavne aby u toho byly vysvetleny ty rytmusy ... tak prosim poradte dik ...
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
TY RYTMY! Jsou popsány v každé
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
no zacni od jednicky:-)
presne tak..ani kytare ani pisnicce:-)Velda píše:Aha, a my všichni mysleli žes to nepochopil. A ono to bylo připojenim... A podle Já písničky můžeš hrát i na elektriku, nic se jí nestane
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
Možná sousedům. 
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..