Squier Telecaster J5
Pravidla fóra
Squier Telecaster J5
Zdravím, zajímalo by mě, co si myslíte o této kytaře, díky.
Re: Squier Telecaster J5
aspoň link, ať to nemusíme hledat 
Stop dreaming, start playing!
http://www.youtube.com/watch?v=_eoc59yJ9yUNHK píše:aspoň link, ať to nemusíme hledat
http://www.youtube.com/watch?v=_8qaXM-DS5o
http://www.youtube.com/watch?v=x7QjBWJUCm0
stačí?:-)
Kulda píše:http://www.youtube.com/watch?v=_eoc59yJ9yUNHK píše:aspoň link, ať to nemusíme hledat
http://www.youtube.com/watch?v=_8qaXM-DS5o
http://www.youtube.com/watch?v=x7QjBWJUCm0
stačí?:-)
takže nikdo nemá názor?
- knedlousek
- Kontaktovat uživatele:
no jako od telecatsera tam bude asi jen tělo a tvar poťáků a přepínače.....kytara asi nebude zlá ale sem zastáncem singlovýho clasickýho telete....a nelíbí se mi že to má černou hlavu to je fakt divný
ale to je můj názor ty si kup co chceš ty a co se líbí tobě!a hlavně si jí někde vyzkoušej
ale to je můj názor ty si kup co chceš ty a co se líbí tobě!a hlavně si jí někde vyzkoušej
AXL-Badwtaer(vlastní modifikace)-->Peavey Rage Transtube 258 nebo 60W tranďák
Díky za názor, já už ji mám. Taky jsem zastáncem klasických telat, ale tady jsem neodolal. Černou barvu na kytarách obecně nemusím, a hlavně na stratech a telatech, ale tady je starobílá linka kolem těla.knedlousek píše:no jako od telecatsera tam bude asi jen tělo a tvar poťáků a přepínače.....kytara asi nebude zlá ale sem zastáncem singlovýho clasickýho telete....a nelíbí se mi že to má černou hlavu to je fakt divný
Hraje super,i nastavená byla dobře, jen nultý pražec u h byl špatně prořezanej. Já si ho právě nechávám vyměnit za kostěnej, takže by se zvuk měl posunout zas o třídu výš. Prostě super kytara za super cenu, ale nemusí se líbit každýmu. No a 90 litrů na origoš Fendera nemám a ani bych v tomto případě nedal.
Kde žiješ?No a 90 litrů na origoš Fendera nemám a ani bych v tomto případě nedal.
- ...EDGE...
Kulda píše:Hraje super,i nastavená byla dobře, jen nultý pražec u h byl špatně prořezanej. Já si ho právě nechávám vyměnit za kostěnej, takže by se zvuk měl posunout zas o třídu výš.
O tridu?
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
90 litru? http://www.musiccenter.cz/Fender-Artist ... e/:3:27896 (hlava se mi sice moc nepaci..)
- knedlousek
- Kontaktovat uživatele:
ta hlava je na tom squieru lepší než na origo fenderu.......McKozias píše:90 litru? http://www.musiccenter.cz/Fender-Artist ... e/:3:27896 (hlava se mi sice moc nepaci..)
jo pokud seš spokojenej neni co řešit........tady se mi kaorát nelíbí ta černá hlava kdyby byla aspoň bílá pak by se o tom dalo uvažovatKulda píše:Díky za názor, já už ji mám. Taky jsem zastáncem klasických telat, ale tady jsem neodolal. Černou barvu na kytarách obecně nemusím, a hlavně na stratech a telatech, ale tady je starobílá linka kolem těla.knedlousek píše:no jako od telecatsera tam bude asi jen tělo a tvar poťáků a přepínače.....kytara asi nebude zlá ale sem zastáncem singlovýho clasickýho telete....a nelíbí se mi že to má černou hlavu to je fakt divný
Hraje super,i nastavená byla dobře, jen nultý pražec u h byl špatně prořezanej. Já si ho právě nechávám vyměnit za kostěnej, takže by se zvuk měl posunout zas o třídu výš. Prostě super kytara za super cenu, ale nemusí se líbit každýmu. No a 90 litrů na origoš Fendera nemám a ani bych v tomto případě nedal.
Pozor, to za 23 litrů je mexico, ale J5 má v origo klasický tele včetně hlavy, jen ty humbuckery.McKozias píše:90 litru? http://www.musiccenter.cz/Fender-Artist ... e/:3:27896 (hlava se mi sice moc nepaci..)
Ta hlava se mi taky vůbec nelíbí
Na Moravě, proč? Mám strata YJM za 53 litrů, protože se mi ta kytara líbila, a cena byla podle mě akceptovatelná. Ale 90ka už je moc.xmarox píše:Kde žiješ?No a 90 litrů na origoš Fendera nemám a ani bych v tomto případě nedal.:D
Nerozumím jak to myslíš?...EDGE... píše:Kulda píše:Hraje super,i nastavená byla dobře, jen nultý pražec u h byl špatně prořezanej. Já si ho právě nechávám vyměnit za kostěnej, takže by se zvuk měl posunout zas o třídu výš.
O tridu?
To neres, kazdy ma svou predstavu (i parametry) o pojmu: "zvuk o tridu vys..."
Uf, tak jsem ji vzal na akci, naprostá spokojenost, hlavně se zkreslenými zvuky, tady byla excelentní, čistý zvuk je skrz humbuckery samozřejmě příliš silný = lehce nakreslený, ladění držela perfektně, ale kytara za 9 litrů a hraje jak o několik tříd výš. Otázkou samozřejmě zůstává, co udělá čas se dřevem.wikxzen píše:To neres, kazdy ma svou predstavu (i parametry) o pojmu: "zvuk o tridu vys..."
Pokud jsou mladí metalisti zahledění do telat a nemají moc peněz, tak tohle je ono.
- knedlousek
- Kontaktovat uživatele:
sakra chlape ty ve mě budíš dojem odpoutat se od touhy po les paulu či exploreru a začít toužit po squieru tekecasteru J5Kulda píše:Uf, tak jsem ji vzal na akci, naprostá spokojenost, hlavně se zkreslenými zvuky, tady byla excelentní, čistý zvuk je skrz humbuckery samozřejmě příliš silný = lehce nakreslený, ladění držela perfektně, ale kytara za 9 litrů a hraje jak o několik tříd výš. Otázkou samozřejmě zůstává, co udělá čas se dřevem.wikxzen píše:To neres, kazdy ma svou predstavu (i parametry) o pojmu: "zvuk o tridu vys..."
Pokud jsou mladí metalisti zahledění do telat a nemají moc peněz, tak tohle je ono.
knedlousek píše:sakra chlape ty ve mě budíš dojem odpoutat se od touhy po les paulu či exploreru a začít toužit po squieru tekecasteru J5Kulda píše:Uf, tak jsem ji vzal na akci, naprostá spokojenost, hlavně se zkreslenými zvuky, tady byla excelentní, čistý zvuk je skrz humbuckery samozřejmě příliš silný = lehce nakreslený, ladění držela perfektně, ale kytara za 9 litrů a hraje jak o několik tříd výš. Otázkou samozřejmě zůstává, co udělá čas se dřevem.wikxzen píše:To neres, kazdy ma svou predstavu (i parametry) o pojmu: "zvuk o tridu vys..."
No já nechci dělat reklamu nebo to někomu nutit, spíš pokud jsou méně majetní kytaristi, který nemaj až tak jasno, tak aby měli další z variant. I proto jsem založil toto téma. Každopádně já jsem max. spokojenej. Ale znovu opakuju, kytara byla super nastavená, ale h na ořechu - nultém pražci bylo špatně prořezáno (drážka) takže struna drnčela, šel jsem do výměny za 400 kč, teď to fakt hraje jak prase. Navíc je to v dražší kategorii squierů (nákupka 9080,- českých) a troufnu si říct, že porazí kytary za 20 litrů a výš. I kytarář ji srovnával s music manem za bratru 40 litrů a neztratila se. Znovu ale objektivně je třeba říct, že nikdo z nás neví, co udělá dřevo časem, to je ale sázka do loterie u všech levných kytar.
- knedlousek
- Kontaktovat uživatele:
to má š naprostou pravdu loterie to je já sem jí teda vyhrál protože můj axl za zlevněnejch 3000Kč je super nástroj(zatím).......zeptám se ty máš ještě nějakou kytaru nebo jen to tele?Kulda píše:No já nechci dělat reklamu nebo to někomu nutit, spíš pokud jsou méně majetní kytaristi, který nemaj až tak jasno, tak aby měli další z variant. I proto jsem založil toto téma. Každopádně já jsem max. spokojenej. Ale znovu opakuju, kytara byla super nastavená, ale h na ořechu - nultém pražci bylo špatně prořezáno (drážka) takže struna drnčela, šel jsem do výměny za 400 kč, teď to fakt hraje jak prase. Navíc je to v dražší kategorii squierů (nákupka 9080,- českých) a troufnu si říct, že porazí kytary za 20 litrů a výš. I kytarář ji srovnával s music manem za bratru 40 litrů a neztratila se. Znovu ale objektivně je třeba říct, že nikdo z nás neví, co udělá dřevo časem, to je ale sázka do loterie u všech levných kytar.
knedlousek píše:to má š naprostou pravdu loterie to je já sem jí teda vyhrál protože můj axl za zlevněnejch 3000Kč je super nástroj(zatím).......zeptám se ty máš ještě nějakou kytaru nebo jen to tele?Kulda píše:No já nechci dělat reklamu nebo to někomu nutit, spíš pokud jsou méně majetní kytaristi, který nemaj až tak jasno, tak aby měli další z variant. I proto jsem založil toto téma. Každopádně já jsem max. spokojenej. Ale znovu opakuju, kytara byla super nastavená, ale h na ořechu - nultém pražci bylo špatně prořezáno (drážka) takže struna drnčela, šel jsem do výměny za 400 kč, teď to fakt hraje jak prase. Navíc je to v dražší kategorii squierů (nákupka 9080,- českých) a troufnu si říct, že porazí kytary za 20 litrů a výš. I kytarář ji srovnával s music manem za bratru 40 litrů a neztratila se. Znovu ale objektivně je třeba říct, že nikdo z nás neví, co udělá dřevo časem, to je ale sázka do loterie u všech levných kytar.
JJ starou yamahu RG 321 (ale ta je totálně jalová i když tam mám daný DiMarzia - holt jsem ji kupoval bez jakýchkoliv zkušeností a znalostí v 92 roce), dalšího squiera telecastera kterýho tahám jen na zkoušky, čistý zvuky jsou na něm ok, pak klasickou Schneideru někdy z roku 87, telecastera standard Mexico, teleacustic Fendera (ale asi nějaká Korea, na sucho nic moc, přes PA hrála celkem solidně) a pak stratocastera USA sign. verze Yngwie Malmsteen, jo a ještě Epiphone Sheraton pololubovku.