Metallica

Vše o kapelách a hudebnících ...
Odpovědět
žebrák
Kontaktovat uživatele:

Re: Metallica

Příspěvek od žebrák »

Joey01 píše:Hej ronnie ty máš nick podle songu z reload cha :D a asi máš ten song hodně rád že?
Nevim jesli to má uplně podle toho, ale tve...sis všim až teď že maj song ronnie? :) A ještě je na loadu né reloadu. A je bombovej.

A k tomu meet&greet...já bych stejně ani nevěděl co si s nima říct, bych tam stál s votevřenou hubou a nedostal bych ze sebe slovo :)

A čumte co sem aninevimjak vobjevil http://www.encycmet.com/ Pročítám tam infa o songách a sou tam vobčas dost zajímavý věci...jako když James říká o Fade to black "That song was a pretty big step for us. It was pretty much our first ballad, so it was challenging and we knew it would freak people out. Band like Exodus and Slayer don't do ballads, but they've stuck themselves in that position we never wanted to do; limiting yourself to please your audience is bullshit. " :)
Joey01

Příspěvek od Joey01 »

Jo má pravdu, hodně mě to překvapilo, ale čekal jsem něco takového :D
limiting yourself to please your audience is bullshit
To mi přijde od nich divné...Zdá se mi, že to dělají takhle
ESP Horizon NT II DBSB --> Laney GH50L --> VHT Special 6

"Z profilového avataru se dá vyčíst ledacos"

Paul Gray (1972-2010) R.I.P.
žebrák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od žebrák »

Joey01 píše:
limiting yourself to please your audience is bullshit
To mi přijde od nich divné...Zdá se mi, že to dělají takhle
Bylo tam psaný že to byl rozhovor někdy kolem roku 90, tudíž starej dobrej James :twisted: Teď to asi vidí jinak no...
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

Joey01 píše:Bych se asi zabil být tebou...To je fakt lol, bych je eště zdupal

Hej ronnie ty máš nick podle songu z reload cha :D a asi máš ten song hodně rád že?

EDIT Nero: Nauč se používat tlačítko edit!

Hmmm ne, podle: Obrázek
Joey01

Příspěvek od Joey01 »

Aha tak sorry, jinak k čemu se používá edit? :D

McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

k slepeni hovadin do jednoho prispevku
Joey01

Příspěvek od Joey01 »

Jo ahá, já dal dva příspěvky pod sebe, promiň nero, snad se toho moc nestalo.

Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Joey01 píše:Jo ahá, já dal dva příspěvky pod sebe, promiň nero, snad se toho moc nestalo.
Ach jo, co to třeba neřešit nebo napsat SZ a nezadělávat to tady zbytečnými posty? Jinak tlačítko Edit se v naší české verzi jmenuje Upravit - z toho by už mohlo být jasné, k čemu je...

Dál tu laskavě řešte jen věci k tématu.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Joey01

Příspěvek od Joey01 »

Ježíšku na nebíčku, tak se omlouvám za to, že jsem se omluvil a taky se omlouvám za to,že teď se omlouvám a přitom je to OT.
Ach jo, co to třeba neřešit nebo napsat SZ a nezadělávat to tady zbytečnými posty? Jinak tlačítko Edit se v naší české verzi jmenuje Upravit - z toho by už mohlo být jasné, k čemu je...
Jinak tohle jsi mi klidně taky mohl poslat SZ :wink:

K tématu. Co si myslíte o S&M ? Mě to přijde velmi zdařilý koncert.

dfleischer

Příspěvek od dfleischer »

S&M nádhera,metallica zase trochu jinak,podle mě tam sou ale skladby ke kterejm se ochrchestr fakt nehodí,ale nadruhou stranu...třeba taková Thing that should not be,ta nemá chybu...podle mě jedna z nejlepších písniček co sem kdy slyšel,je fakt promakaná a pro ten orchestr jak dělaná...prostě se spojili dvě námrd věci-písnička od metly a symphonie:"oni ji nezničili, oni jí vylepšili-jako když zaleješ rozinku do čokolády nebo když oblíkneš šimpanze do smokingu/Homer Simpson" konec citátu :D
Joey01

Příspěvek od Joey01 »

Cha :mrgreen: Pěkně řečeno, to samé si myslím o Memory Remains co ty na to? :wink: Nebo i one nebo i celý koncert, prostě fakt úžasné no :)

dfleischer

jj...ale byli tam i skladby do kterejch se orchestr fakt nehodil (ted si přesně nevzpomenu ale namátkou For whom the bell tools,Sad but true...) prostě ted si nevzpominam který přesně ale vim že sem si u některejch řikal "no že se na to nevys***i :D
holkoun

Příspěvek od holkoun »

S&M je snad nejzbytecnejsi deska vsech dob (v metalu).
Aranze az na vyjimky fakt spatny - a to byl Kamen vynikajici skladatel.

Muj osobni nazor je takovej, ze je to svetelny roky vzdaleny tem spickovejm orchestralnim vykonum, ktery jsme mohli slyset na albech s orchestrem u kapel jako Deep Purple, Kansas nebo koneckoncu i Rage. Tohle je spichnuty horkou jehlou jak od kapely tak od skladatele (orchestr za to nemuze, ten hraje co je v liste) a mam pocit, ze jedinej duvod proc to Metallica udelala, byly jen a jen prachy...protoze u tech mnou zminenejch kapel, tam ten jejich vyvoj a i instrumentalni vybaveni tak nejak prirozene smeroval (dop*dele v kolika songach slysite u metalliky smycce nebo klavesy - srovnejte s DP, Kansas nebo Rage...)

No ja osobne od tyhle kapely uz nic necekam...byla to moje nejoblibenejsi kapela (pred 15-20 lety). VIdel jsem je prakticky na vrcholu jejich slavy a ve vrcholny forme (93. rok), kdy uz na to fakt i umeli hrat:-) Jejich prinos je neoddiskutovatelnej...ale maj jasnou dinosauri nemoc
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

Co to je dinousauří nemoc??
kytarákjames
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kytarákjames »

já proti tomu počinu s orchestrem nic nemám...rád si to poslechnu..je to pro mě celkem zajímavý...
žebrák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od žebrák »

Nejlepší verze Nothing else matters...asi tak. A libový Memory. To album mě vůbec nijak neuráží, ikdyž ho neposlouchám nijak často.

A prostě se mi líbí že nedělali těch 30 let furt to samý. Vim že by spousta lidí ocenilo, kdyby místo black alba byla další Justice nebo MoP a pak další a další...ale dyť by to pak vomrzelo.
Joey01

Příspěvek od Joey01 »

Já jsem velmi rád za SM a přijde mi to jako kvalitní nápad. I když fakt třeba sad but true se tam nehodí. Však aji hetfield řikal, have you ever seen the metal band playing with the symphony, haha HAHAHAHA, not this is not joke friends :D

žebrák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od žebrák »

Helejte znáte někdo originální songy z Garage inc? Já sem vobjevil na disku obě dvě alba originálních songů a je to nejvíc nejkruťáčtější...původní Whiskey (vim že to neni jejich song) od Thin Lizzy nebo třeba Turn the page sou uplně supr. To samý Breadfan jak tu někdo nahazoval.

Nehledě na to že díky Tuesday´s gone sem vobjevil Skynyrdy.

Škoda že nehrajou tydle songy víc...kdy naposled hráli třeba takovej Blitzkrieg? Pamatuju si na nějakej živák kde to bylo ukrutně pomalý. Myslim že teď by to zahráli upe bombově.
dfleischer

ted zrovna sjizdim Garage inc. a ty jejich covery sou námrd! btw. Turn the page je něčí cover? já myslel že to udělali oni...
žebrák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od žebrák »

dfleischer píše:ted zrovna sjizdim Garage inc. a ty jejich covery sou námrd! btw. Turn the page je něčí cover? já myslel že to udělali oni...
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“