Shánim nejake písničky kde by se daly procvičit základní a lehké barecka.
Jediný co umim jsou powery
Plíhal pokaždé dosti obměňuje vybrnkávání. Tuhle píseň jsem od něj moc nezkoumal a hraji to normálně akordově, či nějáké jednoduší vybrnkávání, které ještě popřípadě kombinuji zase s klasickým "mlácením". Je opravdu hodně způsobů, můžeš si jí hodně upravit.SkylineCz píše:Zdravím všechny, chtěl bych se zeptat jestli prosím nevíte jak vybrkává Karel Plíhal písničku dvě spálený srdce(Nagasaki Hirošima) předem děkuju za odpověď. A přeju pěkný zbytek dne
Jasné, já mu jen ukázal i jednodušší formy, když jsme ve vlákně pro začátky vybrnkávání.pehve píše:SkylineCz se ale jistě neptal jak to upravit ale jak je to v originále
Karel to hraje svým typickým fingerpickingem, je to klasická basová palcová houpačka s vedením melodie a doprovodem v jedné ruce. Naučit se to není tak jednoduchý, myslím že tohle do vlákna pro začátečníky nepatří.
No tak ono obecne ceskejch tabu je malo...ale Plihal, ac neni vzdy jednoduchej, je "tabovatelnej"...taboval jsem uz horsi veci (je tomu uz pravda rada let..pehve píše:tak to se nedivíma vubec "taby" na Plíhala bych nehledal na netu ale s kejtrou u repráku. na netu jsou to většinou nesmysly.