Napíšu tady info, které jsem psal už asi 8* různým lidem přes SZ i snad zde na fórum.
Plochej a plechovej lead kanál je, když člověk neštěluje
eqalizér overdrive kanálu, který je sdílený i pro hi-gain. Hraje to sakra dobře, když se dá eqalizér všecko do rovna na půlku, potom si najdete zvuk pomocí poťáku Shape a nakonec lehce doladíte chybějící frekvence na eqalizéru, gain nedávat za půlku. Při tomto postupu nastavení z něj vytáhnete dvakrát lepší zvuk než ze všech těch Line6 spider - testováno při Standart B ladění.
Management zapnutých efektů - že vám hraje reverb i když nemá? Neumíte to kombo ovládat, protože nečtete manuály, takže to kvůli toho nehaňte. Kombo se chová diametrálně jinak se zapojeným footswitchem, než bez něj.
Bez FS si to pamatuje
jedno nastavení efektů (všechny tři poty)
pro každý kanál. Příklad = nastavím reverb na čistém na půlku, přepnu na overdrive, reverb stáhnu na nulu. Overdrive je bez reverbu, potom přejdu zpět na čistý a ikdyž mám poťák revrb na nule, kombo si interně pamatuje jeho předchozí pozici, která byla na půlce a proto reverb hraje. Jak to zruším? Potočím reverbem z nuly kousek nahoru a zase třeba na nulu a už nehraje.
Se zapojeným FS je situace podobná s tím rozdílem, že si kombo
pamatuje dvě nastavení efektů pro každý kanál. Signalizováno stavem modré diody na FS, která tedy
neznamená vypnuto/zapnuto, nýbrž efektový bank-A/bank-B. Nastavování a rušení platí stejně jako jsem uváděl výše, akorát je potřeba v tom mít pořádek, protože interně je to schopno si s FS zapamatovat tedy již 6 nastavení

Osobně jsem si to (kdyžuž) nastavoval tak, že na zhasnutou modrou ledku jsem si ukládal neefektovaný zvuk a na rozsvícenou efektovaný - tím to vlastně člověk "ošulí" do stavu vypnuto/zapnuto pomocí FS.
Tolik tedy k ovládání...
Jinak, i po cca dvou letech užívání tohoto komba jsem názor na něj nezměnil. Odehrál jsem na něm tunu zkoušek proti nahluchlému bubeníkovi, který mlátí do Ludwigů za 30 táců a Armimu, který dává doprava svůj 350 Watt Hartke a dokázal jsem v tomto marastu naštelovat "ucházející" zvuk na takové volume, že jsem byl slyšet, což by s mnohými jinými nešlo. V průběhu mého vlastnictví tohoto komba jsem také v hudebninách vyzkoušel dalších X tranzistorových aparátů podobné cenové relace a své volby jsem nikdy zpětně nelitoval.
Ano, je to trand, má své mouchy, ale myslím si, že v trandových kombech, co se týče extrémních metalových odnoží je v této cenové hladině asi nejlepší volba.