Kvalita rozvodu elektriny ve zkusebne vs lampovy amp
Pravidla fóra
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
Kvalita rozvodu elektriny ve zkusebne vs lampovy amp
Mam tuto zkusenost - slysel jsem o tom i z vice duveryhodnych zdroju. chtel bych se podelit o zkusenosti a pripadne prijmou rady. Jde o to ze, mi lampac hraje hodne rozdilne podle toho jak je zatizena elektrika ve zkusebne. kdyz jsem tam sam, jede jen kytarovej apec, hraje to strasne nahlas, krasne, slast pro uci. ale cim vic aparatu /basa, zpev, krabicky/ je zapojenych tak se zvuk meni. jak tomuhle celit? vim ze lampace sou nachylny na vykyvy v siti, mela by se pry pouzivat nejaka prepetova prodluzka. jeden chlapek mi rikal, ze na tom jak je udelana elektrika ve zkusebne strasne zalezi, ze jeho kamos mel marshala, porad mu to na zkouskach nejak nehralo. prekopali elektriku, udelali jak to ma byt a ze se nestacil divit jak to vriska..
kdyztak zmente nazev, nevedel sem jak to nazvat.
kdyztak zmente nazev, nevedel sem jak to nazvat.
- citizen.one
Re: Kvalita rozvodu elektriny ve zkusebne vs lampovy amp
naprosto normalni jev, aj u me cela ulice dodneska nema zemeni, takze se mi stalo, ze jsem prodaval MkIII a cas od casu zakolisala hlasitost, chlapik to ale stejne vzal, prijel domu, a uz to nikdy nemusel resit...
-
Teorge
Třeba by mohl pomoct záložní zdroj... Ale raděj bych počkal na vyjádření odborníka 
- citizen.one
nepomuze,to uz jsem zkousel...
-
Teorge
A máte tam kolik zásuvek ve zdi? Jsou všechny pod jedním jističem?
- citizen.one
no myslim cca 8, jedna ma privoz zvlast, zbyly jsou na jednom....zkusebna je oddelena od domu, takze to ani jinac nejde...ale krom tohohle to nejni zadna tragedie, hraje to tam trochu hur a vic sumi nez jinde, ale zas takovej problem to neni...
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
vim ze je to bezny, spis se ptam jak s tim bojovat. ten chlapik mi popisoval jak a na jaky jistice se ma co dat.. aby to hralo dobre. co ta prepetova prodluzka?
-
Teorge
Jestli mu nepomohl ten záložní zdroj, tak pochybuju. Většina přepěťových zdrojů proti přepětí myslím chrání.
- citizen.one
no ne, jedina moznost je aktivni sitovej filtr/zdroj/stabilizator, jenze to jde do desitek tisic.
Vetsinou to ale hraje dobre i bez toho, nerikam ze by nemohlo lip, ale nijak se tim netrapim...
pomaha udelat si celej okruh na samotnej jistic a uzemnit to. Pak se spekuluje o pouziti nejakeho , ted z hlavy nevim jakeho, konkretniho typu jisticu, samozrejme pak vodice nejlepe ve stribre a muzes pokracovat, vylepsovat se da porad, jenze uz na to neni ani chut, ani cas, ani penize...ostatne tak to bylo je a bude este par let a nevim, ze by to nekterym kapelam branilo v dosazeni svych kvalit...
Vetsinou to ale hraje dobre i bez toho, nerikam ze by nemohlo lip, ale nijak se tim netrapim...
pomaha udelat si celej okruh na samotnej jistic a uzemnit to. Pak se spekuluje o pouziti nejakeho , ted z hlavy nevim jakeho, konkretniho typu jisticu, samozrejme pak vodice nejlepe ve stribre a muzes pokracovat, vylepsovat se da porad, jenze uz na to neni ani chut, ani cas, ani penize...ostatne tak to bylo je a bude este par let a nevim, ze by to nekterym kapelam branilo v dosazeni svych kvalit...