Snímače z bazaru

Efekty, hardware, elektronika, struny, ...
Odpovědět
.:DannY:.
Kontaktovat uživatele:

Snímače z bazaru

Příspěvek od .:DannY:. »

Tak výhledově uvažuju o výměně snímačů a na bazaru se semtam objeví zajímavé nabídky (SD, KA,...).
Tak mě zajímáájí vaše zkušenosti s tímhle, když si to vlastně nemůžete vyzkoušet. Pak taky na co si při takové koupi dávat pozor a jak od pohledu poznám jestli ten snímač není nějaký moc jetý nebo nějak fušovaný...
*bass >>> Squier Vintage Modified Jazz Bass
*komb >>> Line6 LowDown Studio 110
*cable >>> Adam Hall
*case >>> kufřík (+Warwick RB20505 B)
*stand >>> Warwick RS20800 B
*strings >>> Hartke HSB440
*effects pedal >>> Zoom B2
--------------------------------------
Ptal jsem se jednoho amíka z Kalifornie co znamená Californication... prej germanizace v americkém podání...
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Re: Snímače z bazaru

Příspěvek od KIWI »

Asi bych si nechal poslat fotku a podival se jak je to vykuchaný...ono od pohledu nepoznas nikdy jestli funguje nebo ne, ale prece jenom videl jsem tak vyrvany draty, ze to snad nebylo mozny a naopak snimace odstraneni od kytarare...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Kontaktovat uživatele:

no právě... mě jde o to co jo a co uže jako ne... nejlepčejší by byly nějaké fotky...někdo?
*cable >>> Adam Hall
Ptal jsem se jednoho amíka z Kalifornie co znamená Californication... prej germanizace v americkém podání...
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Vcelku dobrá informace je taky délka drátku, co z toho kouká - už jsem zažil pár snímačů, u kterých to majitelé museli nastavovat, aby propojili snímač se zbytkem elektroniky. A taky bych se pozeptal, jestli se snímačema dojdou i šroubky a pružinky, abys náhodou ty svoje neprodal a pak ti nechyběly :wink:
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

Pokud se jedná o značkové snímače tak mají ze spodní strany většinou nějakou nálepku nebo vyražení s názvem firmy nebo tak něco. Zeptat se na délku drátů, pružinky a šroubky je dobrej nápad :-) Jinak většinou tam nepoznáš nic moc. Prostě pokud to na fotce vypadá dobře tak nezbejvá než věřit. Protože není jak to vyzkoušet. Je to jako se vším co kupuješ na bazaru a nejedeš si pro to osobně. Jinak bych se i podíval na Ebay. Jsou tam docela dobrý ceny snímačů. Záleží jaké finance do toho chceš vrazit.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Kontaktovat uživatele:

no já to zatím plánuju velice výhledově...na bazaru jsem párkrát viděl nějaké Fendery, Seymoury i jakési drahé mě neznámé snímače s jaksi dělenou cívkou že byly jako dvě nad sebou... ale chtěl jsem pár informací už teď kdyby se vyskytlo něco úpe super tak abych mohl rychle operovat...
*cable >>> Adam Hall
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

No ono jde o to co chceš za zvuk. Rady co se týká nákupu jsou jednoduché a víceméně jsme je tu už napsali, ale zvuk ti asi úplně přesně neporadíme. Nevím jak moc jsou tu lidi se zkušenostma při testování spousty snímačů. Chce to zjistit co chci a pak po tom tvrdě jít.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Kontaktovat uživatele:

aivn86 píše:No ono jde o to co chceš za zvuk. Rady co se týká nákupu jsou jednoduché a víceméně jsme je tu už napsali, ale zvuk ti asi úplně přesně neporadíme. Nevím jak moc jsou tu lidi se zkušenostma při testování spousty snímačů. Chce to zjistit co chci a pak po tom tvrdě jít.
jj mě šlo hlavně o to na co si dávat bacha na tom bazaru když to nejde nijak testnout...
*cable >>> Adam Hall
Odpovědět

Zpět na „Baskytarový hardware, příslušenství, údržba“