Jon Cleary - Got to be more careful

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
fakal

Jon Cleary - Got to be more careful

Příspěvek od fakal »

Ahoj, našel by se nějakej dobrák co by tohle jenom tak lehce otaboval? , jde mi jen o tóny toho úvodního riffu (různý tlumení atd už si oposlouchám sám). Snažil jsem se to udělat, něco málo mam, ale to nebudu radši prezentovat :-D. Nejaky věci z ruznejch songu naposloucham v pohodě, ale žadný funky riffy jsem nikdy nehral a nak nevim z čeho vyjít :-/. Tenhle song byl v dr House, odkud jsem na něj taky přišel. Kdybyste náhodou někdo znal nějaký songy s podobnejma wah - funky formama, tak pls napište. Dost se mi tyhle riffy líbí a učim se v tom používat wah wah. Díky moc.

http://www.youtube.com/watch?v=Fi1ovPyDGLM
Cort G250(popruh ORX, struny Daddario exl110, slides Jim Dunlop), Planet Wawes + homemade + Smrckaeffects kabely, napáječ Smrckaeffects 8x, Jim Dunlop classic WAH, SansAmp TRI AC preamp, Addrock Ol Yeller, Ernie Ball Volume Pedal, JamMan Solo, Fender Blues Jr.
fakal

Re: Jon Cleary - Got to be more careful

Příspěvek od fakal »

Žádnej dobrák se nenajde? :lol: :lol:
Cort G250(popruh ORX, struny Daddario exl110, slides Jim Dunlop), Planet Wawes + homemade + Smrckaeffects kabely, napáječ Smrckaeffects 8x, Jim Dunlop classic WAH, SansAmp TRI AC preamp, Addrock Ol Yeller, Ernie Ball Volume Pedal, JamMan Solo, Fender Blues Jr.
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“