Levoruká elektrika, poradíte?

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
flendrs

Re: Levoruká elektrika, poradíte?

Příspěvek od flendrs »

nevite nekdo kdy bych nasel jiny verze toho squier stratu nez je http://www.musiccenter.cz/Squier-Affini ... e/:3:35836 ?
mam na mysli jinou barvu popr. snimace atd.....
ale pro leváky
PATdevast

Příspěvek od PATdevast »

Mně se sunburstový straty docela líběj... Ohledně snímčů, pokud do toho nechceš moc investovat, tak si kup RM a vyměň je za původní / případně požádej někoho zkušenějšího. Rozhodně to bude lepší než ty squier stock sh*ty. Tady jsou stránky http://www.rmpickups.cz/
Neber život tak vážně, stejně z něj nevyvázneme živí.
MrB14ck

Příspěvek od MrB14ck »

nebo si nech navinout MT Poor - cena okolo 800-1200 za kus a zvukově jsou na tom hodně dobře - řekl bych líp jak RM
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
knedlousek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od knedlousek »

PATdevast píše:Tak na explorer můžeš taky zahrát cokoliv, když to postaviš takhle, ale zvukový rozdíly tam budou a dost znatelný. Co se týče univerzálnosti mi hodně seděj les pauly. Měl jsem i strata, ale nedostal jsem z nej takovej zvuk, jakej jsem chtel.
tak les paula s rozepínacíma proč ne to muže bejt taky good na les paulku sem eště nehráljasný šikovnje kytarista ti na ultra nej krutopřísnější ibanezu zahraje jazz jak vyšitej(možná :D )
AXL-Badwtaer(vlastní modifikace)-->Peavey Rage Transtube 258 nebo 60W tranďák
PATdevast

Příspěvek od PATdevast »

A na Warlocka Nedvědy :D Spíš jsem tim chtel říct, ze na tu kytaru to klidne zahrat můžeš, ale i kdyz budes sebešikovnější, ta kytara ma svy zukový specifika a ty rozdíly tam proste budou vždycky.
Neber život tak vážně, stejně z něj nevyvázneme živí.
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“