Laney HCM65R - footswitch
Pravidla fóra
Laney HCM65R - footswitch
Ahoj, potřeboval bych poradit. Kamarád koupil z druhý ruky tohle kombo, ale bohužel je bez switche a bez návodu. Nevíte někdo, jakej switch k tomu pořídit? Ani nevim, jestli jedno nebo dvoutlačítkovej, zkoušeli jsme k tomu starej 2-tlač ibanez a nějak to nejelo... Ideální by bylo, kdyby k tomu šel i jinej než origo, to jsou hrozný pálky
Dík!
PRS SE Mark Tremonti Signature (+ DiMarzio Air Norton, Tone Zone), Fender Telecaster Am. Std., Fender Supersonic 22, Smrčka OD Station III TB, Dunlop Cry Baby, Zoom G3, TC Polytune Mini, Line6 Relay G30
Re: Laney HCM65R - footswitch
Tento by mohl fakat na laney Lc 50 jede normal http://kytary.cz/laney-fs2/HN085094/
Schecter C1-classic ->You dirty rat-> laney LC50(starsi verze + repro celestion G12 classic ),Mmjuz amp
- Stanley06
- Rádce
- Kontaktovat uživatele:
klasickej 2 tlačítkovej je jedno kterej, prostě 2 tlačítka a stereo koncovka... ja měl tenkrát nějakýho framuse, byl na kytarach nejlevnější novej, jinak stačí hledat a myslim, že seženeš i levnějš 
St.Anley Tube Amps
stavba a úpravy elektronkových zesilovačů
FB profil - Poslední model - Krank Lead Rack - Video demo
Jak jsem psal, zkoušeli jsme 2tlačítkovej ibanez, ale s tim to nic nedělalo. Ale možná je to tím, že je nějakej pošahanej ten switch.. Každopádně dík za radu!
PRS SE Mark Tremonti Signature (+ DiMarzio Air Norton, Tone Zone), Fender Telecaster Am. Std., Fender Supersonic 22, Smrčka OD Station III TB, Dunlop Cry Baby, Zoom G3, TC Polytune Mini, Line6 Relay G30
- Stanley06
- Rádce
- Kontaktovat uživatele:
no, já jsem měl konkrétně to kombo a tenhle switch (http://kytary.cz/framus-dvojity-footswi ... /HN087569/), všechno fungovalo jak mělo 
St.Anley Tube Amps