Pomoc s výběrem v Č.Budějovicích

Klasické, westernové, hybridní, elektroakustické, ...
Odpovědět
VojtaJ

Pomoc s výběrem v Č.Budějovicích

Příspěvek od VojtaJ »

Dobrý den.
Měl bych prosbu. Nějspíše si budu tak za měsíc kupovat kytaru (vypadá to na akustiku Dreadnaught od LAG kolem 6-7000,-Kč, popřípadě něco od Cort v podobné ceně) a chtěl bych se zeptat, jestli by se našel někdo, kdo by mi pomohl v obchodě s výběrem. Myslím tím, někoho, kdo ví, na co si dát při výběru pozor a dokázal by poznat, jestli je kytara v pořádku. Já sám dokážu poznat nanejvíš to, jestli se mi kytara líbí a jestli se mi na ní slušně hraje. Jsem z Českých Budějovic a kupoval bych v Melodii u Černé věže u náměstí.
Pokud je tady z okolí někdo, kdo by byl ochoten tam se mnou zajít, byl bych mu moc vděčný. Můj mail je Vojta-Jakl@t-email.cz.
Díky.
LAG 4S300D - Můj cedrovej miláček. Nejkrásnější kytarka, jakou znám a k tomu suprovej zvouček :-))
HOHNER HW350 - Překližková na tahání, ale hraje docela slušně.
wolda

Re: Pomoc s výběrem v Č.Budějovicích

Příspěvek od wolda »

Nazdar, melodii v Budejcich znam, sam sem tam par veci kupoval.Maji tam dobry veci jenom te upozornim, ze stejny veci nekde koupis mnohem levnejc.V akustikach se docela vyznam a tak bych ti snad poradil.Klidne tam s tebou zajdu, ale mam cas jenom Dve hodiny v tejdnu.
Jane Ex

Příspěvek od Jane Ex »

Ahoj,
téma sic není tak aktuální, ale stejně to zkusím. Potřebovala bych pomoct ve stejné věci, ve stejném městě, ale v nižším cenové třídě :)
Jsem naprostá začátečnice ovšem s velkým nadšením a chutí začít hrát nejspíše na http://kytary.cz/cort-earth-70/HN102539/ , kterou jsem si vyhlédla v již zmiňované Melodii. Našel by se někdo, kdo by se mnou zašel kytaru ozkoušet popř. i někdo, kdo by mi pomohl v začátcích?
Pikus

Příspěvek od Pikus »

Ahoj, já jsem z Budějc, ale orientuju se spíš na klasický kytary... každopádně, pokud by se neozval někdo znalejší, tak ti rád pomůžu, pár westernovek už jsem taky viděl.

Jinak, co se týče toho corta, měla by to být dobrý volba (na jeho levnějšího brášku jsem začínal :D).
Odpovědět

Zpět na „Akustické kytary“