Mulťák Zoom gfx8
Pravidla fóra
Mulťák Zoom gfx8
Zdravim chci si koupit nějakej mulťák do 5000,- a myslel jsem tak že by asi Korga ax 1500g.Dle hodnocení atd co jsem našel na netu by měl být slušný...Ale teďka se naskytl na bazaru Zoom gfx8.Vypadá celkem slušně,Ale teda moc zvukových ukázek jsem na netu nenašel ,je už starší.Nemáte někdo s tímto mulťákem zkušenost jak to hraje???jaký sou sou efekty atd.Jestli neni ten zvuk moc digitální...
díky 
Re: Mulťák Zoom gfx8
koukam ze se k tomu nikdo nema...ja ho mel, akorat sem bohuzel nemel moznost porovnat s ostatnima mulitefektama...ty efekty celkem ujdou, to zkresleni ...kdyz sem si pak koupil v-twin a chtel sem vypnout zkresleni a pouzivat jen ty zbyvajici efekty, tak to sice slo, ale kradlo to strasne signal, coz bylo pro me velky minus, tak sem to prodal...
Gibson Les Paul Custom 1978, Godin Gseries, Soldano X88R, Mesa 50/50(6L6), Mesa Roadking 2*12, Crybaby Classic, Rocktron Xpression, Boss TU-2, Nobels MF-2
:)díky za příspěvěk...No já jsem se na to mulťák nakonec vykašlal...Všichni mě od toho odrazují ,teďkom jsem si dal do kupy kytaru a že bych si tím prý zničil ten zvuk....radši si koupím nějakou krabku:)
caw hele multáky sou dobrý v tom jak si tam můžeš kombinovat atd., ale nikdy se procesor,multák nevyrovná pořádný krabce. A co já znám zoomy tak nejsou moc dobrý ale pokud někdo nemá tolik peněž tak jasná volba 
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Mno, vždy jde o to, v jaké cenové kategorii se pohybujeme. Protože třeba takovej G-System, to je přece jen trochu jiná káva...volfi4499 píše: ale nikdy se procesor,multák nevyrovná pořádný krabce.
http://www.muzikus.cz/pro-muzikanty-tes ... eten~2008/
Top multiefekty / procesory se krabičkám vyrovnají.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
víš vždycky sem myslel jako ve stejny cenoví kategori že třba profi krabka profi multák profi procesor tak tak většinou má krabka lepší zvuk pokud jde třeba o zkreslení