Asi jsem se zblaznil, ale zajimalo by me, jestli je mozny dostat Floyd Rose na tuto kytaru: http://www.musiccenter.cz/Schecter-C-7- ... 7/:3:34760.
Vyfrezovat diru kolem kobylky by snad melo jit, spis si nejsem jistej, jestli neni problem, ze kytara nema kobylku ze spodu uchycenou trema pruzinama.
A jestli to jde, tak kolik by to asi stalo (nepocitam do toho cenu samotnyho FR)
Predem dik za odpovedi
potkolenky píše:Asi jsem se zblaznil, ale zajimalo by me, jestli je mozny dostat Floyd Rose na tuto kytaru: http://www.musiccenter.cz/Schecter-C-7- ... 7/:3:34760.
Vyfrezovat diru kolem kobylky by snad melo jit, spis si nejsem jistej, jestli neni problem, ze kytara nema kobylku ze spodu uchycenou trema pruzinama.
A jestli to jde, tak kolik by to asi stalo (nepocitam do toho cenu samotnyho FR)
Predem dik za odpovedi
Vyhlodat by to šlo, v podstatě by se k tomu kytarář choval jako k polotovaru, ale musel by upravit i úhel krku vůči tělu, protože FR je nižší než ToM.
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1. Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Pak by byl ohybový moment působící na ty špunty, o které se to opírá těmi noži, byl moc velký a časem by se mohly ohnout. Navíc by se to mohlo viklat. A vyčnívalo by to z obrysu, a to tak, že velmi.
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1. Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
potkolenky píše:Asi jsem se zblaznil, ale zajimalo by me, jestli je mozny dostat Floyd Rose na tuto kytaru: http://www.musiccenter.cz/Schecter-C-7- ... 7/:3:34760.
Predem dik za odpovedi
Nevymyslej a prodej tu pevnou C7 Trosku penez dosetris a koupis si stejneho primo s FR. Vyjde te to rozhodne levneji nez platit kytarare a za samostatne tremolo.
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Já bych tuhle kytarku rozhodně nekurvil. To kup radši jinou, která bude Floyda mít. Neříkám vyměnit licenci Floyda za original. To jsem udělal taky. Ale tohle to je šílenost, to bys musel místo tohodle nulťáku dát uzamykatelnej, měnit úhel krku vůči tělu a pak ta díra do toho těla. Já myslím, že ta kytara byla vyrobená s pevnou kobylou, tak aby hrála a tak by to taky mělo zůstat. Ale dělej jak myslíš.
kytary: Yamaha Pacifica 821D, J.J.Gtrs Warbeast, španěly Admira a 2 x J.J., J.J.Gtrs - 7string PRSo, steelstring J.J. ala Martin 00, Jolana Diamant
kombo: Mesa Boogie Nomad 55, Beaver 50W (kopie Valvestate)
apec: Beaver 100W (kopie JCM Slash), 200W bedna
nějaký efekty, kabely, trsátka atd.
Nic nedelam, prave proto se ptam jde o to, ze jsem mel moznost sehnat presne tuhle kytaru fakt za malo a i s dodelanim FR by urcite vysla znatelne levneji nez nova C7 FR.
Třeba do vyfrézované drážky místo původního nultého pražce? Ale jestli se někdy dostanu k výrobě kytary s floydem, hodlám jí dát nultý pražec a až za ním zamykací ořech, to je podle mě lepší řešení než běžně používané zámky ve funkci nultého pražce. Ale vzhledem k tomu, že je celkem běžně považován lepený krk za lepší než šroubovaný, a LP za perfektně navrženou kytaru, asi bych se jí nemohl zbavit pokud by byla přes počet a chtěl bych ji poslat dál bez ztráty.