jj, kdysi se mi drátek urval, já ho pak připájela, ale než jsem to postřehla, tak mě kejtra nápadně mockrát kopla xD třeba když jsem ji čistila...
no víte, ono se to má tak, tu kejtru jsem dostala, byla to má první kejtra, jsem si říkala, doma udělaná podivnost, neměla jsem zkušenosti, pak jsem si koupila esp-ltd mh50 a rozhodla jsem se tu kytaru vrátit, ale nechtělo se mi, byla divná, chyběly jí kryty a tak a mě to lákalo jí opravit. třeba kobylku má převrtanou a upilovanou z kytary pro leváka, prostě je to kobylka na levorukou kytaru, proto je problém najít vhodnou kobylku a navíc zlatou, ale něco jsem našla na ebay, tak snad to půjde

jenže jde o to, že ta kytara je starší než já

mě je 17 a ona je narozdíl ode mě už dávno plnoletá

ten snímač, co na ní je má značku nějakou už umazanou, nevím, o co se někdo pokoušel, jako by do toho util pájkou a kusem kovu, leze z ní W a URN...napadlo mě, že by to mohl být washburn, nebo něco...
nicméně, je nani uvedená na žluté nálepce cena v Kčs a to nějakých800 korun. když si vemete, jaké v té době bylo pracné sehnat něco zahraničního, co by nebylo tesla a že většinu věcí můžete přepočítávat tak x5...to je takový obecný převod, tak je to snímač skoro za 3000 tisíce.
až jak jsem si koupila tu novou kytaru a přímo zároveň jsem mohla si na ně zahrát (což v obchodě jaksi nešlo), tak jsem zjistila, že přesto, že kytara má jen jeden snímač, ten jeden snímač má super zvuk, hutný, nešumí, nepraská (i když tobylo přletované jak prase a musela jsem to opravovat), prostě, když jsem opravila to vedení, tak hrál špičkově a na metal je jak dělaný. ten zvuk té kytary jsem si zamilovala a ten snímač byl na celé te kytaře, na tu dobu, celkem pecka. kytara má sice dvacet let, ale prostě, já se rozhodla, opravit ty části, co vypadaly, že se rozpadnou, struny, které nebyly měněné roky, všechno vyčistit, přestříkat a tak

nikdo mi nevěří, že to dám dohromady, já doufám, že ano, ale ten snímač tam prostě musím nechat. ono, původně jsem tam chtěla nechat všechno a jen ji renovovat, jako veterána...jenže, ty ladící mechaniky jsou dost staré, obyčejné, ne olejové, rozvrzané, chybí jim ty domečky, prostě nic moc, rozlaďují se, utáhnout nejdou...no a kobylka, ta už místy chromovaná není, jelikož se ten chrom za ty roky odloupal. a jelikož budu volit fialovou, tak prostě ten bílý snímač nejde. předtím byla kytara černá a na sobě měla černou folii jakoby s blesky... nevypadalo to tak zle, člověk si zvykl...
nicméně, děkuju za pomoc...
nevím, rozhodla jsem se, že ten rámeček kolem pude taky na fialovo a snímač nechám, nechci měnit ten zvuk...takže to tak nechám

tady jsou nějaké obrázky, jak vypadala. má i podivný tvar, ale prostě, je to originál, ručně kuchaná, dělal jí kámoš kámoše. takže to stojí za to opravit, fakt hraje dobře

když vemete v potaz, že hraju jen rok

ani ne...
http://bexrt.rajce.idnes.cz/My_old_Guitar/#album
ps: mám v tom zrcadle hezkou "hlavu", co?

xD
sorry za spam