Před nedávnem jsem viděl tyhle kytary a hodně se mi líbí. Určitě bych asi mezi nimi našel nějakou svou budoucí Jenže jsou u nás sehnatelné? Víte o nich někdo něco? Hráli jste někdy na nějakou? Jak k nám nějakou dostat? Všechny postřehy vítány.
http://www.youtube.com/watch?v=L_NDrgQ7 ... re=related 8 string lepsi ukazka, me se jooo hodne libej, ja ted mam nejaky prachy na stratocastera tak uvidime za kolik vyberu a mozna bych si taky jednu koupil, rad bych osmu
Obědnávat právě nebudu, protože nejsem expert na dostání těchto věcí do ČR, proto jsem to tady taky založil, kdyby někdo měl nějaký nápad, nebo věděl o někom, kdo by to mohl sehnat, ikdyby obchod nebo tak, i v zahraničí. Jenže já je neviděl nikde jinde na e-shopu než tam...
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem
Demilich píše:Obědnávat právě nebudu, protože nejsem expert na dostání těchto věcí do ČR, proto jsem to tady taky založil, kdyby někdo měl nějaký nápad, nebo věděl o někom, kdo by to mohl sehnat, ikdyby obchod nebo tak, i v zahraničí. Jenže já je neviděl nikde jinde na e-shopu než tam...
Loni sem se ptal Danyho jak by to bylo s jejich objednávkou-u některých typů je psané od kdy se mají vyrábět většinou se na ně čeká tak půl roku...
Jinak ty dostupné kusyse pohybujou tak do 20 s dopravou-dovoz výhradně z usa co sem našel. Jinak kdo chce na to hrát nějaký rokec tak těžce zapláče kytary vyloženě na tvrdou muziku.....
To Rain-pár sem jich měl v ruce a neřekl bych že by po nich šáhl třeba nějaký vintážsta nebo rocker-EMG 707 nebo 81 i ty jejich tovární sou taky pěkně husté snímače....Samozdřejmě je to věc vkusu, ale ten zvuk byl prostě metalový nenapadá mě jiné slovo....
To demilich-sežene ti všechny, jenom sem přetlumočil toco mi psal....nabízel mi je teda za 20 i s poštou,clem a já nevím jěště s čím...
DirX píše:...
To demilich-sežene ti všechny, jenom sem přetlumočil toco mi psal....nabízel mi je teda za 20 i s poštou,clem a já nevím jěště s čím...
Hmm, tak to stojí za úvahu Díky za info... Počítám že nějaký alespoň malý profit si k tomu přidá že?
I tak ale, takové kytary s těmahle "features" nemá u nás šanci člověk sehnat levněji...
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem
DirX píše:...
Hmm, tak to stojí za úvahu Díky za info... Počítám že nějaký alespoň malý profit si k tomu přidá že?
I tak ale, takové kytary s těmahle "features" nemá u nás šanci člověk sehnat levněji...
Sehnat určitě ne.....a profit si tam dá určitě jinak by tonedělal že
DirX píše:To Rain-pár sem jich měl v ruce a neřekl bych že by po nich šáhl třeba nějaký vintážsta nebo rocker-EMG 707 nebo 81 i ty jejich tovární sou taky pěkně husté snímače....Samozdřejmě je to věc vkusu, ale ten zvuk byl prostě metalový nenapadá mě jiné slovo....
Můžu se zeptat, kde se takováhle raritka (na místní poměry) dá v ČR sehnat, natož pak "pár" kusů?
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
DirX píše:To Rain-pár sem jich měl v ruce a neřekl bych že by po nich šáhl třeba nějaký vintážsta nebo rocker-EMG 707 nebo 81 i ty jejich tovární sou taky pěkně husté snímače....Samozdřejmě je to věc vkusu, ale ten zvuk byl prostě metalový nenapadá mě jiné slovo....
Můžu se zeptat, kde se takováhle raritka (na místní poměry) dá v ČR sehnat, natož pak "pár" kusů?[/quote
Jednu sem zkoušel bazarovou tady v hudebninách(byla to šestka s emg,docela by mě zajímalo kde se tu vzala) a druhou měl kámoš(interpid 7)....
Jojo, zrovna ted jsem nekde na internetu zavadil o nejakou hezkou kopii Agile LP... Nekde jsem cetl, ze je to korejska vyroba, takze alternativa ke Cortkam a podobnym kejtram. Ceny jsou hodne zajimavy - napr. AL-2000 s groverama a licencovanym FR (na LP? :O) za 280 dolcku neni spatny. Jak to ale hraje je vec jina.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu ‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau Somnus Aeternus