Metallica
Re: Metallica
Taky si myslím, že by to asi s ostatníma členama nehlo, kdyby Rob přišel a řekl, teď budeme hrát třeba Hard-Core
.
ESP Horizon NT II DBSB --> Laney GH50L --> VHT Special 6
"Z profilového avataru se dá vyčíst ledacos"
Paul Gray (1972-2010) R.I.P.
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Podle mě je Rob skvělej basák. U mě je na 2. místě Jason mi nějak nesedl a Cliff je legenda na 1. místě 
aspon 2 mesice sem tu nebyl, ale furt se tu resej ty samy h***a...
(sorry za debilni prispevek, ale o moc lip na tom neni tech 1845 postů předemnou...)
(sorry za debilni prispevek, ale o moc lip na tom neni tech 1845 postů předemnou...)
A co se má řešit v topicu Metallica? Když né metallica?
to jo, ale at se kouknu na jakoukoliv stranku tak se resi ze St.Anger je na piču, že je mustaine debil, že lars už nehraje jak dřív, proste furt to samy...ale me je to jedno, klidně si to řešte, jenom sem si to nemohl odpustit...
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Na jednu stranu se tu řeší to samé: Playlisty, basáci, Mustain atd. atd. Ale aspoň to tu nechrápe jako v ostatních: Slayer, Iron Maiden, HammerFall a mohl bych pokračovat docela značně... Je to asi stejný jako kdyby jsi napsal do Nejošklivější kytara a stěžoval si, že se tam furt řeší jen hnusný kytary.
Neasi
Tohle je fórum, furt se bude diskutovat o tom jednom a samém
.
2certofoc: Co se tu má řešit, aby to bylo pro tebe na "úrovni"?
Tohle je fórum, furt se bude diskutovat o tom jednom a samém
2certofoc: Co se tu má řešit, aby to bylo pro tebe na "úrovni"?
Hele měl sem tenhle thread dřív rád, jenže už mě to prostě nebaví číst co už jsem četl tolikrát a ani už nemám sílu na to odpovídat, protože všechno co jsem k tomu chtěl říct, jsem řekl někde v prvních stranách tohohle témata. Líbí se mi když občas ronnie přijde s něčím zajímavým, to je super. Každej má na metallicu a veci kolem ní svůj názor a asi nikdy se lidi neshodnou a podle mě nemá cenu to furt rozmazavat....
Jako jó chápu tě...To je jedno, už nebudu tu psat 
-
kytarákjames
- Kontaktovat uživatele:
myslím že blbost...Rob je pro mě úžasnej basák....a myslím že je jenom dobře že má Metallica zas tak kvalitního basáka kterej se může rovnat Cliffovi....dfleischer píše:nevim jestli cliff nebo jason,ale každopádně je u mě Rob na 3. místě (ta opice podle mě uplně skur. Metallicu!!Cliff vs Jason vs Rob![]()
![]()
)
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Je to na nic děcka tu řeší pořád chujoviny dokola, nenechají si to vysvětlit a pořád řeší dokola otázky, které někdo řešil už před nimi.cerfotoc píše:Hele měl sem tenhle thread dřív rád, jenže už mě to prostě nebaví číst co už jsem četl tolikrát a ani už nemám sílu na to odpovídat, protože všechno co jsem k tomu chtěl říct, jsem řekl někde v prvních stranách tohohle témata. Líbí se mi když občas ronnie přijde s něčím zajímavým, to je super. Každej má na metallicu a veci kolem ní svůj názor a asi nikdy se lidi neshodnou a podle mě nemá cenu to furt rozmazavat....
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
- Skořepný Šokátor
Ta Kirkova kytara na 2:15 je fakt metalováJoey01 píše:"Video se seňorem Trujillem"
fekál.
A proč musí být metalová? Snad se nezboří svět, když člověk jde po zvuku a né po designu 
Dojalo mě to
... Fakt pěkný rozhovor..
Jinak mě docela štve, že metallica nedělá takové ty kytarové lekce, kde ukazujou co umí
Teda až na jednu 
Dojalo mě to
Jinak mě docela štve, že metallica nedělá takové ty kytarové lekce, kde ukazujou co umí
-
dfleischer
asi ste mě nepochopili,takže to uvedu na pravou míru: Rob je podle mě jeden z nejlepších basáků kterýho sem kdy viděl, doted čumim na starý videa Black label society s otevřenou hubou
...jenom sem tim chtěl říct že nemam celkově rád "jeho" zvuk a styl hry v Metallice...
A co se ti konkrétně nelíbí na zvuku a hře?
-
dfleischer
nevim jak ti to popsat...když se kouknu na živáky s Jasonem tak slišim jak hraje na basu tutýttttdýdýtdddttt a když s Robertem tak slyšim bbbbbbdbbbbbdbbbbbm už to chápeš??A co se ti konkrétně nelíbí na zvuku a hře?
a nebude to spíš zvukařem?dfleischer píše:nevim jak ti to popsat...když se kouknu na živáky s Jasonem tak slišim jak hraje na basu tutýttttdýdýtdddttt a když s Robertem tak slyšim bbbbbbdbbbbbdbbbbbm už to chápeš??A co se ti konkrétně nelíbí na zvuku a hře?Ta Jasonovo basa byla živější a Robertova je taková zahuhlaná,nesrozumitelná...
![]()
*bass >>> Squier Vintage Modified Jazz Bass
*komb >>> Line6 LowDown Studio 110
*cable >>> Adam Hall
*case >>> kufřík (+Warwick RB20505 B)
*stand >>> Warwick RS20800 B
*strings >>> Hartke HSB440
*effects pedal >>> Zoom B2
--------------------------------------
Ptal jsem se jednoho amíka z Kalifornie co znamená Californication... prej germanizace v americkém podání...
*cable >>> Adam Hall
Ptal jsem se jednoho amíka z Kalifornie co znamená Californication... prej germanizace v americkém podání...
-
dfleischer
no to je možný...a chybí mi ten jakoby Jasonovo 2. hlas (třeba v Creeping death,throug the never,seek & destroy etc.) tomu co tam řve ta opice neni skoro rozumět 
s tím druhým hlasem souhlasím... ale mám pocit že mnohem hůř je na tom Kirk... ten tam s tím svým strhaným výrazem jen něco pípne deset čísel od mikrofonu a když to jde náhodou slyšet tak vlastně zjistíš že bys to radši neslyšel...dfleischer píše:no to je možný...a chybí mi ten jakoby Jasonovo 2. hlas (třeba v Creeping death,throug the never,seek & destroy etc.) tomu co tam řve ta opice neni skoro rozumět
*bass >>> Squier Vintage Modified Jazz Bass
*cable >>> Adam Hall
*cable >>> Adam Hall
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Ale to může být taky tím, že koukáš na živák z alba DM. Když by jsi si přečetl recenze, tak toto album přirovnávají k 1988 - ...And Justice For All, kde Jasonovu basu schválně ztlumili. A na DM je Robova basa téže ztlumená i když tentokrát né naschvál. Na St. Anger, které se moc lidem nelíbí, má ta basa skvělej zvuk. Slyšíš jí v kažé písni. Myslím, že v Lednovém Sparku to hodně rezebírají.